Кои са самотните родители?

• 355 129
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 600
привет и от мен, аз съм мама (22) на детенце на 1г. и 7м. разделихме се с таткото преди 2 седмици и сега живея сама с детето си, беше ми ясно още от началото че няма да го бъде просто беше въпрос на време.....Съжалявам за изгубеното време прекарано в нерви.Сега нямам вяра на никой и изобщо не мисля че ще има някой който да обича мен и сина ми, всичко е една лъжа. Sad

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 15:18 от naia

# 601
  • София
naia, съжалявам, че така ти се е случило. Но недей така отчаяно да казваш, че вече никой няма да те обича теб и сина ти. Много си млада, ще си намериш по-достоен човек, вярвай ми!  Hug

# 602
Добре дошла в клуба,naia още си в началото което е най трудно,но колкото повече време минава толкова по добре ще става,опитвай се да си вдъхваш увереност,ние сме с теб!

# 603
Благодаря за подкрепата! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 604
Здравейте!
Аз съм самотна майка,която отглежда малката си дъщеричка с голяма любов.Баща и реши когато бях бременна в 5 месец,че вече неиска да е с мен въпреки,че 3 години чакахме това богатство-детето да ни сполети.Много е трудно но всички жени сме много по силни и винаги ще направим невъзмижното за да са добре и щастливи децата ни.Поздрави на всички вас!

# 605
Ай дигайте горе главите и стига сте мрънкали..Живота може да и мноо по-гаден..Четете темите за безплодие например,за родителите изгубили деца..Там е страшното..
Освен тва..вече сме у 20 век,и никой не ви гони с камъни,за тва,че сте опозорили родата.Почти всяко 3,4,дете расте с един родител..Няма драма.Радвайте се на децата си,живота продължава.Няма жена която да е искала да си отгледа детето,и да не е успяла.. ,   bouquet

# 606
  • София
Всъщност, сме 21 век  Wink За всичко останало си прав, горе главата и само напред Peace

# 607
Embarassed Embarassed Embarassed  bouquet

Тва е щот си помня периода отпреди склерозата..

# 608
Здравейте, май е време да се представя и аз  Mr. Green
Аз съм от Варна, мама на разкошна принцеса на три и половина  и от края на януари сме без таткото. Очакваше се, трябваше да стане много по- рано....но по- добре късно отколкото никога.
Огромна промяна в живота ми няма, защото и преди той висеше на шията ми и не ми помагаше. Тежат ми въпросите на детето, тежи ми татковото й отсъствието- физическото, от живота на малката и това, че може би след време тя ще ме обвини. Тежи ми липсата на помощ на държавата- не очаквам някой да ми плаща сметките, но можеше поне да ни приемат на градина например  Crazy
Знам, че много от вас са започнали живота си отначало, но някак не вярвам, че това ще се случи. Сигурно всеки се чувства така в началото. Не вярвам, че ще се доверя на мъж, че е възможно чужд мъж да обикне детето ми....и т.н. Опитвам се да не потъвам в размисли за евентуални неща, каквото - такова.
 И така, представих се  Hug

# 609
Здравей!
Добро начало с представянето!
До...."тежи ми".Изхвърли квото ти тежи и се наслаждавай на живота.Писали сме за подобни страхове..Безсмислени са,а и доста пъти неоснователни..Ако ти не драматизираш и детето ще приема ситуацията спокойно.Обяснявай за различните семейни модели и така..

# 610
Мили момичета, влизам набързо да ви пожелая много, много щастие и безоблачно ново начало на всички, много усмивки и късмет !
Моят брак е въпрос на време да приключи. Искам да попитам, при положение,че малкото ми дете иска да остане при мен, имаме си собствено жилище и освен това индивидът е неуравновесен ( има жалба срещу него ), нали не могат да ми направят проблем за това, че в момента съм безработна ? Всъщност истината е, че не започнах работа тогава, когато имах възможност, тъй като беше мъничка и имаше здравословни проблеми, така че не ме е страх - работа ще си намеря. Но нали индивидът не може да го използва като коз за да се опита да ми създава неприятности ?
  bouquet

# 611
катюнгелче, той винаги може да се опитва да ти прави мизерийки, но няма как да те лиши от родителски права само защото си безработна /ако това питаш/ Simple Smile

# 612
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Мили момичета, влизам набързо да ви пожелая много, много щастие и безоблачно ново начало на всички, много усмивки и късмет !
Моят брак е въпрос на време да приключи. Искам да попитам, при положение,че малкото ми дете иска да остане при мен, имаме си собствено жилище и освен това индивидът е неуравновесен ( има жалба срещу него ), нали не могат да ми направят проблем за това, че в момента съм безработна ? Всъщност истината е, че не започнах работа тогава, когато имах възможност, тъй като беше мъничка и имаше здравословни проблеми, така че не ме е страх - работа ще си намеря. Но нали индивидът не може да го използва като коз за да се опита да ми създава неприятности ?
  bouquet

Не е коз!  bouquet  Ако малкото дете е под 10 години мнението му няма значение. 

Успех с намирането на нова работа:)  Hug

# 613
Безкрайно сте мили ! Hug Heart Eyes  Благодаря за пожеланията ! Пожелавам ви много усмивки и сбъднати мечти !
В момента дъщеричката ми не е при мен, но едничкото нещо, от което малко ме е страх е, че докато свикнем ще се чувстваме малко или много сами на моменти, затова искам да попитам има ли такава тема, където можем да си споделяме не само относно документацията, имам спомен,че имаше отделна тема, но не помня коя, ако знаете, моля да ми я кажете. Аз също ще погледна.
Благодаря ви още веднъж и ще се радвам ако мога да ви услужа с нещо !  bouquet

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 21:14 от катюнгелче

# 614
Айде и аз да се разпиша тук  Mr. Green
След 11 години брак и два сладура дойде и моя ред да мина в графата самотна мама.
Изнесох се преди 3 седмици от семейното жилище, нанесох се в квартира, оборудвах се с мебели, хладилник, пердета и котка  Laughing и сега чакам да ми доставят децата, които бяха за лятото при баба и дядо. Хлапетата са в течение на случаващото се, засега са ентусиазирани, макар и леко притеснени на моменти. Големия (на 9г) беше особенно загрижен за това как ще си правя фрапе, но сега след като имам вече хладилник и съответно лед, е спокоен, че няма да се гътна от недостиг на кофеин.
Е, може да се гътна от обгазяване, понеже котето бая си подпръцква, но се старая да проветрявам добре.
Като цяло  смятам, че най- трудното вече мина- решението ми за развод, изнасянето (леко инфарктно) , делото по закона за домашното насилие... но вече имаме тържествено обещание, че ще се разведем по взаимно съгласие, както и затишие (надявам се не пред буря)
Преди месец си мечтаех  да се изнеса и да си се нарева на спокойствие, но странно сега нито ми се реве, нито ми се страда. Голям темерут се извъдих, а уж мъжа ми беше темерута в семейството  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт