Кои са самотните родители?

• 355 175
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Здравейте, искам да ви споделя нещо. През лятото започнах да се срещам с един мъж. Излизахме всеки ден беше ни прияно. С него се познаваме отдавна от преди поне 12 години. На времето той много ме харесваше,но аз нали се омъжих и до там. Той остана дълбоко наранен. Сега след развода ми се виждаме. Аз си мислех,че може да се съберем и да сме заедно ...щях да съм много щастлива,но се оказа,че той не може да превъзмогне някои неща. Най-важното от които е,че имам 2 деца. Не си представял как ще е с тях...как ще се почувстват те...как той и тн. И така връзката между нас не стана сериозна,а просто добре прекарано време...не иска никой да разбира за нас, крие се. Сега от един месец не сме се виждали, аз се отдръпнах, защото не се чувствах добре по този начин. Утре решихме да се видим на кино. ..На него всичко това му е много странно,защото той никога не е имал сериозна връзка...живее сам от 12 годишен и с две думи си е самодостатъчен и свикнал сам. Какво ще кажете...вие бихте ли се виждали с такъв човек? Иначе се държи добре с мен...кавалер е , забавен е...от една страна защо да се самонаранявам като не е това, което искам, но от друга страна по-добре някой от колкото никой...и аз не знам вече...

# 1 231
  • Sofia
от друга страна по-добре някой от колкото никой...
Ако смяташе това за правилно, може би щеше да останеш с мъжа си, нали? Simple Smile
Недей да правиш компромиси със себе си и с децата си. Ще намериш мъж, който да ви обожава всички и да не изпитва нужда да ви крие.

# 1 232
Нищо не пречи да си излизаш отвреме навреме с него на кино, ако ти е забавен като събеседник. Не си тръгнала да се жениш все пак! Не е задължително да го сближаваш с децата. Не всяка връзка е за цял живот, както всички тук знаем Simple Smile Прави така, че на теб да ти е добре. Ако ти се вижда - виждай се. Ако не - отрежи го. Не си му длъжна за нищо. Гледай си кефа, най-общо казано. Ако не те изгарят силни чувства, аз проблем не виждам.

А наистина, който мъж те иска истински, няма да го спрат нито деца, нито проблеми Simple Smile

# 1 233
И аз съм на същото мнение като останалите. Не прави компромиси. Ти и няма как да ги направиш. Все пак не може да се откажеш от децата си заради него. Излизай си и си дай възможност да се опознаете. А за него ще е трудно да превъзмогне егото си и да е с разведена жена с деца, но ако те заобича истински, ще те приеме с децата и няма да се интересува от хорското мнение.
Аз също имам друг мъж до себе си, но винаги навсякъде съм с децата и той знае, че те са ми всичко. Разбира се, че имат дразги по между си, което е нормално докато си напаснат характерите..имайки предвид, че са в трудна пуберска възраст. С времето нещата се успокояват и влизат в релси.
Номера е да не се хващаш за този мъж като удавник за сламка. Гледай си дечицата, работата и го виждай между другото. Дай му да разбере, че ще го направиш приоритет, когато той направи теб и децата най-важното нещо в живота си! Успех ти желая! 🍀❤😚

# 1 234
  • Страната на чудесата
...Аз си мислех,че може да се съберем и да сме заедно ...щях да съм много щастлива,но се оказа,че той не може да превъзмогне някои неща. Най-важното от които е,че имам 2 деца. Не си представял как ще е с тях...как ще се почувстват те...как той и тн. ...
Ако ти се чувстваш добре с него, нищо не пречи да се виждате отвреме навреме, но ако това негово поведение да страни от децата ти те наранява, няма смисъл да търсиш просто някой, който да е до теб. Защото докато си губиш времето с човек, който не те прави напълно щастлива и не приема децата ти, може да пропуснеш шансове да срещнеш мъж, който ще те приема изцяло-и теб, и децата като част от теб.
Знам, че звучи като нещо неизпълнимо, но тук има достатъчно момичета с нови и успешни връзки, затова търси щастието си и мисли преди всичко за теб и децата. И да, в този смисъл-бъди егоист, не искай нищо по-малко от "всичко" Така го чувствам поне аз...

# 1 235
  • София
Ще пробвам да излезем още няколко пъти и да видя как ще са нещата...аз не бързам да го запознавам с децата и да мислим за семейство...по-скоро ми е болно,че не се отпуска в нормална връзка.

# 1 236
Ако не подходящ и не се чувстваш комфортно, има и много други мъже. Грижи се за себе си - да си здрава, да си свежа, доколкото е възможно, да си спокойна и няма да се отървеш от мъже Simple Smile Щом се е появил един, ще има и други кандидати. Това е някакъв природен закон.

# 1 237
  • Буркина Фасо
Щом се е появил един, ще има и други кандидати. Това е някакъв природен закон.
к`ъв ти природен закон ?!?!  имаме си много хубав лаф -  за всеки влак си има пътници  Joy

# 1 238
Iana28, трябва да се опиташ да разбереш и него. Той ако няма семейство и деца, ще му е трудно да си се представи във връзка с разведена жена с деца. Хората имат предразсъдъци и навремето да си разведен едва ли не се е смятало за нещо пошло. Дай му възможност да се опознаете и ще го усетиш дали е твоя човек. Не го съди веднага. Дай му шанс да те обикне и да е готов да те приеме и иска такава каквато си! 😚🙏😊😍🌹

# 1 239
Щом се е появил един, ще има и други кандидати. Това е някакъв природен закон.
к`ъв ти природен закон ?!?!  имаме си много хубав лаф -  за всеки влак си има пътници  Joy

Това е така, но в същото време възможностите на родителите с деца да срещнат сродна душа са по-ограничени. Аз се запознах с човека до мен покрай децата. Те се търсеха постоянно и искахабда се виждат и така започнахме да излизаме. Разбира се в началото никой не е мислил, че може да има нещо с другия, а просто ни беше приятно заедно. Така, че iana28, не го мисли много, а се наслаждавай на компанията му! Времето ще покаже какво ще се случи! 🍀

# 1 240
  • София
Поставям се на неговото място разбира се. И други хора ми казаха,че трябва време за да свикне с мисълта. Но самият той ми казва,че е невъзможно да приеме и свикне...не знам объркана работа. След всичко с бившия сега това. Simple Smile

# 1 241
Кажи му, че няма невъзможни неща! Ако те обича истински, ще свикне...А какво очаква от теб? Да си зарежеш децата, за да му докажеш че го обичаш ли? 😂 Тези мъже понякога си мислят, че могат да са преди всичко в сърцето на една жена! Какви наивници! 😮
Аз на моя настоящ съм му казала, че бившия ми си е намерил любовница с извинението, че съм била отдадена на децата, а не на него и ако и той си помисли, че иска да е преди децата ми, направо да си обира крушите! Не се е родил мъж още, който да бъде преди децата ми в моето сърце!

# 1 242
Ще си позволя да разкажа за един мой много отдавнашен познат. На 44 е вече, стар ерген, живее с майка си. Голямата му любов била жена, която е била пред развод, с едно дете. Уж бил готов да я вземе с детето и т.н. голяма любов. Но - цитирам неговите думи: "Аз бях готов да я приема с детето, но като го видях, разбрах, че то е копие на баща си, изцяло на него прилича. И разбрах, че не мога да го гледам всеки ден..." Предложил на жената да се съберат без детето и тя го отрязала. И досега плачеше за нея, но се жалваше, че "ако детето приличаше на нея или на някой друг... ама то цялото на баща си". Е вие ми кажете такъв мъж коя жена с деца ще го вземе Simple Smile Пък той смяташе, че детето е виновно с неговата прилика с бащата, иначе щял да си бъде с голямата любов. Историята е съвсем реална.

# 1 243
  • Страната на чудесата
Малоумна история...моят партньор ги обича като родни. Питала съм го не ревнува ли от това, че са на друг мъж биологично. Отговори ми-те са твои деца, а аз обичам всяка твоя клетка.

# 1 244
  • София
А най-интересното е,че мнението му за мен е, че съм перфектната жена...красива, добра, всеотдайна, грижлива, сексапилна и тн...и сигурно след време щял да съжалява за решението си.

Общи условия

Активация на акаунт