Идеи за бизнес?

• 137 385
  • 870
  •   1
Отговори
# 750
Какво мислите за търговията с дрехи втора употреба? newsm78
Трябва да имаш познати които да ти дават А качество иначе е голяма набутвация поне за Варна,почти всички мои познати се занимават с това.

# 751
Бихте ли си купили използвани мебели и ел. уреди на половин цена от оказион,че ми се върти и такава идея?

# 752
  • София, България
Бихте ли си купили използвани мебели и ел. уреди на половин цена от оказион,че ми се върти и такава идея?
еми какво да ти кажа ... ел уреди не ! Иначе от мебелите - етажерки, секции, аквариуми да /определено!/ Във Франция има точно такива магазини за мебели на старо - много са посещавани и има доста добри цени.

# 753
  • България
Нашата квартира така я обзаведохме  Peace В Бургас има доста такива магазини.

# 754
 В нашия град няма такъв.Чудя се хората си оставят стоката докато се продаде или трябва да я купя от тях.А и с транспорта на по обемистите нещо ми се вижда малко слажна.Някой да е по запознат ,как точно процедират ,вече утвърдените такива магазини?

# 755
  • Шумен
В нашия град няма такъв.Чудя се хората си оставят стоката докато се продаде или трябва да я купя от тях.А и с транспорта на по обемистите нещо ми се вижда малко слажна.Някой да е по запознат ,как точно процедират ,вече утвърдените такива магазини?
Здравей,
аз съм си продавала разни неща в такива тръжни къщи. Плащането става след като ми продадат нещото. Аз си казвам каква цена искам и те си слагат отгоре % за тях. За обемните мебели си имат едно камионче и идват да ги вземат от дома(но незнам заплаща ли се това отделно).

# 756
Аз исках да продам един диван в такъв магазин и съм горе-долу запозната.Собственичката дойде на оглед в нас,видя го и тя ми каза каква цена може да ми даде след като го продаде.Обясни че има малко камионче и две момчета,на който трябва да плати ,за да го свалят .И че ще го вземе когато се освободи място в магазина.В последствие без да ме предупреди доведе в нас двама циганина ,който търсели точно такъв диван Mr. Green и аз реших да се откажа да го продавам,а да го подаря.

# 757
 Много гадно е постъпила.Чудя се съществува ли още магазина и?Ако така практикува аз никога не бих си продала нещо чрез нея.

# 758
Здравейте  Hug
Искам да попитам софиянки знаят ли къде се намира някакъв голям склад за китайски, евтини стоки

Мерси

# 759
На илиенци има едно голямо хале-само с китайски стоки всякакви

# 760
На илиенци има едно голямо хале-само с китайски стоки всякакви

Благодаря   bouquet

# 761
  • BG
А за ателие за Химическо чистене, какво ще напишете за този бизнес?
Има ли бъдеще и с какви пари се организира?

# 762
  • София
Ира, и в друга тема го бях казала. Ако искаш да правиш нещо и не знаеш как - просто започни работа там. Поработи в хим. чистене няколко месеца, интересувай се от всичко, разпитвай, гледай, запомняй. Виж клиентите, какво носят, препарати - от къде се снабдяват, машини - май не са много евтини/не знам/. Като разбереш всичко помисли искаш ли да се заемеш с това, има ли смисъл. В момента дъщеря ми/19 г/ работи - маникюристка е. Дала съм и срок до 09,2011г. да изучи всичко за салоните за красота, да си подбере екип, да си намери снабдители. Ако на 1 октомври 2011 все още го иска - купувам  и действаме. Ще и направя салон и ще я осигуря. Но не преди да се запознае от всички страни с дейността. Бизнес не се обяснява - краде се, но в добрия смисъл на думата. Поне аз така го разбирам.

# 763
  • BG
 Simple Smile права си. Аз една част от съветите ти съм ги изпълнила, но все пак се притеснявам от подводни камъни  Rolling Eyes

# 764
Ира, без да опиташ няма как да знаеш. А и подводните камъни при теб, могат да са коренно различни от тези при други, така, че това мисля, че няма кой да ти го каже. Успех в начинанието  Peace

Общи условия

Активация на акаунт