Идеи за бизнес?

• 137 280
  • 870
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А защо не-Клуб-БГ-Мамма-верига клубове във всеки квартал,а защо не и във всеки град,.
Там може да се събираме-мами и деца,да си провеждаме празниците,да направим като малки щандове за продажба на употребявани детски дрешки и играчки,издаване на малко вестниче,координиране на организираните прояви-като митинги,протести,благотворителни прояви и т.н.
Празнуване на детски празници,рождени дни и т.н.

# 136
А защо не-Клуб-БГ-Мамма-верига клубове във всеки квартал,а защо не и във всеки град,.
...

Интересно предложение....само дето осъществяването му е трудоемко....мисля Thinking

Сега да попитам - интерисува ме дали някой се занимава с това да шие спални комплекти, покривки и от къде купува плата  newsm78

# 137
  • София

На мен ми хареса идеята, дадох си сметка че това липсва на форума. Доста майки тук са влезли, за да търсят съвет за децата си, защото се оказва, че родителството се учи. Има срещи на форума, но те са тип "да разпуснем", а няма срещи където да научим нещо ново за отглеждане на децата или да се обмени опит.

# 138
  • София

[/quote]

Сега да попитам - интерисува ме дали някой се занимава с това да шие спални комплекти, покривки и от къде купува плата  newsm78[/tt]

[/quote]

Аз не шия професионално,но в блока на моите родители( Люлин-10,бл.142),има фирма,която продава точно такива платове на едро-само на топове и излиза много изгодно.

# 139
Аз шия спални комплекти и покривки.Платът го вземам от склад за хасе в Русе,но същите хора имат склад и в София - точно този в Люлин.

# 140
привет и от мен аз имам собствен бизнес  и наистина всеки ден ми идват все по други идеи за друг бизнес освен моя   темата ми харесва  а най вече идеята за клубовете но нека да са във всеки град smile3501 относно  платовете и шиенето имам   модно студио  купувам платове от пловдив русе хасково в тези градове  има много складове на едро  а цените  мисля че са  най ниски  в хасково ако имаш нужда от повече информация относно платове и шивашки материали пиши ми на лични ще се радвам да бъда полезна smile3521 и ще следя темата newsm10

# 141
и на мен много ми харесва идеята за такъв клуб
с удоволствие бих членувала

# 142
venistefani, svetli333, peneva   bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Ако искаш повече информация - пиши,ще се радвам да ти помогна Peace

# 144
Мили дами искам да започна бизнес с почасово гледане на деца и органнизиране на партита за деца , предоставяне на услуги логопед ,психолог и др но незнам как да започна ако някои знае нека ми помогне .От Сливен съм ще се радвам да се отзове някой.

# 145
Предполагам че  ще ти трябва лиценз - това ще е може би най -трудната част.Едно просторно помещение,медицинко лице,готвачка и най-важното реклама.
Така виждам аз нещата.Дано да успееш,успех!

# 146
Ако искаш повече информация - пиши,ще се радвам да ти помогна Peace

Мерси   bouquet

# 147
  • На плажа
Някои има ли идея как стават нещата с продажбата на вестници?Дали се заплащат предварително или са на консигнация?С кого трябва да се свържа и тем подобни?Тази идея все още набъбва и не се знае дали ще се осъществи,но ми се иска да имам някаква информация.

# 148
Доколкото знам има такива,който се връщат,а ежедневниците се плащат.

# 149
Момичета, това са само идеи на прима виста. Все за неща, които куцат в момента и има нужда от тях. Сигурна съм, че за много неща, ако се замисли човек от какво има нужда, а го няма или не е доволен от това, което получава, ще изскочат от десетки идеи за бизнес.

За органичните храни - парадоксът е, че плащаме ужасно скъпи плодове и зеленчуци, а качеството им е второ или трето. В същото време все по-малко хора произвеждат, защото не им е рентабилно. Ако някой прави магазин за подобни храни, би трябвало да си хване сам производители. Пък и ако излиза скъпо, не е нужно да купува всеки. Няма да направиш магазин в Люлин, ще направиш в центъра. Стигат ит три такива магазини в София или по един в големите градове. Да не говорим, че ако се замислиш колко и какви хора употребяват подобни храни, можеш да се насочиш директно към тях с доставки и специални маркетингови програми /ресторанти за здрав. хранене, спортисти, майки с малки деца, групи, практикуващи целебен глад и т.н./.  Не е нужно да правиш огромен хипермаркет, може да е малко магазинче, може да са и директни доставки...

Нещо изглежда не си изобщо в час какво представлява "екологически чист продукт". Производството на такива е изключително сложно и скъпоструващо мероприятие. Под сила е на държавна политика, не на филанкишията решил от днес за утре че няма да тори повече краставиците си. Подобно производство изисква екологически чиста почва, на която десетки години не е имало химикал, нито пък в съседство на незнам си колко километра. Чиста почва, чист въздух, никаква обработка на семена или растителен материал. Производството на такава продукция е крайно рисковано, т.к. се напада от многочислени болести. Освен това е ужасно скъпо, т.к. всеки месец се взимат химични проби едва ли не от всеки квадратен метър площ.

Може много да искаш да продаваш такава стока, само че НЯМА КАКВО да продаваш. Такива продукти близките десетилетия в България няма изгледи да се произвеждат, а и няма начин да бъдат внасяни, т.к. са много бързо развалящи се.

Общи условия

Активация на акаунт