Идеи за бизнес?

• 137 369
  • 870
  •   1
Отговори
# 225
  • най-шареното място
На мен ми става все по-интересно. Може би наистина си струва.
Но ако детето се записва на минимум 8 месеца, не става ли дума за 4-6месеца употреба? И как се извършва раделянето на групи?
Като знам че масово децата се хранят така обаче, явно и на това са намерили решение.

# 226
Аз не бих се възползвала от подобна услуга, но съм сигурна, че ще има желаещи.

# 227
тук във варна децата ги записват след като са захранени с месо
някой още от 6-тия месец
има 2 групи
куннята е до 3г възраст няма  някакви ограничения като документи са записване
   всички които познавам я ползват , избобщо е много оборотна
но храната не е с особено добро качество , ползват сухо мляко , картофено нишесте , много брашно ,разнообразно е менюто , но като хранителна стойност не е добро
аз винаги е поправам с допълнително месо и зеленчуци
купона е 1.30 лв и явно на тази база се определя готвенето , а не на нуждите на детския организъм
като си помисля колко деца се раждат на година във варна  , и как на никой няма да му се свиди  да плати двойно за по -добра храна на детето си
сигурна съм че едно такова начинание ще има успех, много ми е интересно обаче защо никой не я е направил досега явно има някаква спънка незнам

# 228
Идеята за он-лаин магазин ми харесва много.Не може ли да се направи такъв магазин във форума - виждам че има много майчета който се занимават с нещо .Трудно ли се прави  това?

# 229
 Hug хубава темичка

# 230
  • София
Идеята за он-лаин магазин ми харесва много.Не може ли да се направи такъв магазин във форума - виждам че има много майчета който се занимават с нещо .Трудно ли се прави  това?

Не знам дали е много трудно, по скоро може би като организация е трудно. Но и моята идея е подобна, има много талантливи майки. Аз си го представям да е официална част от  форума. Всъщност сега се сещам, че може би Продавалника е нещо подобно, но има слава на място за втора употреба. Като организация процент от продажбата да отива за издръжката на магазина. И да има и продажба на услуги - например аз много искам някои да ми направи плакатчета на детето или календар, да ми изплете шапка по размер на главата му и други работи ще се сетя. Представям си го нещо като онлайн базар с творения на тукашните майки, така както има Коледен и Великденски, но да е постоянен и разширен с още продукти и услуги, направени от майките Simple Smile

# 231
# 232
Да ви попитам, някоя от вас да се е възползвала ли се е вече от новите програми за работодатели на Соц. министрерство? Доколкото четох, за работодатели ще има облекчения, ако наемат майки с деца до 3 години. Tanya MG беше така добра да ми прати повече инфо.
http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=13/03&WA=Proj … /EmplMeasures.htm

Аз спешно се нуждая от такъв човек - филолог, за коректор на уеб сайт.
Програмата ми се струва интересна и полезна. Искаше ми се да чуя мнения от хора, които вече са се възползвали от някоя от посочените в линка програми.

# 233
Определено има полза от тези програми за наемане на лица през Бюрото по труда, хубавото е че по някои договори изплащат и заплатата, и осигуровките на човека за първата година. Има малко търчане с документи, които се представят всеки месец, но при нас ги подготвят от счетоводството. Ако човекът напусне или се пенсионира през периода на договора, от Бюрото по труда започват да ти пращат други кандидати за неговото място. Ако лицето е без трайни увреждания и е в работоспособна възраст - не пред пенсия, от Бюрото може да бъде нает на непълен работен ден до 7 часа дневено, за толкова му изплащат и осигуровките.

# 234
А какво ще кажете за баничките "форнети"?
Има ли някой техен представител?
  bouquet

# 235
Сега се появиха в Плевен и гледам, че вървят добре. Това са си обикновени бутерки и предполагам, че не е голяма философия човек да се захване с тях (сигурно пристигат в замразен вид и се приготвят за нула време без ососбени разходи). Най-важното е мястото да е супер оживено и няма как да не вървят, евтинички са все пак.

# 236
Фирмата предоставя фурните за печене и полуготовите продукти.
Просто ми се иска и мнение от някой, който ги приготвя- фира, доставки....

# 237
  • най-шареното място
Явно има чудесни условия, защото тук се роят - има на всеки ъгъл.
Като бизнес е добра идея - защото всичко е готово - суровина, производствени средства, реклама, опаковки. Като клиент, обаче мога да кажа, че е тясно и нехигиенично. Значи ако се захванеш, и малко подобриш хигиената примерно, ще имаш клиенти задължително. Фирата според мен ще е минимална, защот пристигат замразени, а ти ще ги съхраняваш добре, после ще приготвяш според търсенето и така ще  е минимум.
Аз не бих се захванала, самия продукт е буклук - "лоша храна". Не ми се вижда морално като майка да продавам маргарин на чуждите деца. Освен това не е евтино /7.50 за килограм е цената, шоколада е само около 2 пъти повече/. На всяка опаковка има телефон за инфо как можеш да сключиш франчайза.

# 238
Че са кофти като продукт спор няма, но купувайки малко количество, илзизат съвсем евтино според мен (купих 4 за 80 ст. скоро).

# 239
Изискването е 12кв/м. Аз имам 20кв. помещение и ако се сложат и 2 масички, мисля, че няма да е тясно.А хигиената зависи от собственика на обекта, мисля  newsm78
Боклук е , но щом се купува...

Общи условия

Активация на акаунт