Идеи за бизнес?

• 137 379
  • 870
  •   1
Отговори
# 255
Аз пък не обичам големите вериги и си пазарувам и от малки магазинчета, особено нехранителни неща  Simple Smile

# 256
  • София
Аз също обичам да ис купувам от малки магазинчета хигиенна средства. Важното е добре да ме консултират и да ми показват хитри продукти Simple Smile

# 257
Аз пък не обичам големите вериги и си пазарувам и от малки магазинчета, особено нехранителни неща  Simple Smile

Peace точно...
А хранителните - в големите Wink

Тук наблизо има едно за паерилни препари, малко не е разположено на удобно място обаче  Confused
можеш да предлагаш и всичко свързано с чистотата на дОма  Wink ...че като вляза аз за прах да си купя и други неща Laughing
Късмет Peace

# 258
  • София
Мислила съм да отворя в някое село, което е до големи площи овощни градини или други засаждения селскостопанска аптека, или пък магазин-всичко по 1 лев-вътре с всякакви чаши, панички, чинийки, покривки за маса и т.н Simple Smile.Разбира се,че ще имам човек, който да отговаря там newsm78ама само съм си мислила...Или пък някакво по-голямко заведение за хапване и пийване да речем в Южният парк в София-ако ми се разреши от  общината. Няма свястно местенце-да седнеш на биричка с цаца или картофки никъде там, а пък хамбургерите ги продават от някакви подвижни колички......

# 259
  • Някъде в мечтите си
Мноооого хубава и полезна темичка!  Peace
Но сега и от мен един въпрос: може ли да се отдаде под наем апартамент без Акт16 и ако да-за какво? Вижда ми се малко невъжможно  Tired ,но тъй като тук се включвате все с идеи за бизнес та реших да попитам.
И още едно въпросче: кое според вас е по-изгодно-да купиш гарсионера и да я отдаваш под наем или да купиш гараж и да го отдадеш под наем?

# 260

И още едно въпросче: кое според вас е по-изгодно-да купиш гарсионера и да я отдаваш под наем или да купиш гараж и да го отдадеш под наем?

Ако имаш парите да купиш гарсониера-това е по-доброто според мен....после да речем след 1 година можеш и гараж да купиш и така да отдаваш и двете под наем Peace

# 261
И аз мисля че е по добре да купиш гарсониера.

# 262
По телевизията даваха за строителна бригада МЪЖЕ ЗА ВСИЧКОза Стара загора. Добре би било да има такава във всеки град. Фирма, в която да има няколко човека, които да са всестранно развити специалисти. Да са в услуга на самотните жени предимно. Защото за големи поръчки се намират майстори, но когато се наложи на сама жена да поправинещо дребно- някаква водопроводна част, да смени бушон, да качи до апартамента си някакъв тежък уред, да си смени бравата, да смени гумата на колата, да премести мебелите, да поправи нещо дребно на покрива и т.н.и т.н. всеки път трябва да се чуди кого да вика. Ако има специализирано такова място ще е много добре.

# 263
  • Далечният изток
Цитат
И още едно въпросче: кое според вас е по-изгодно-да купиш гарсионера и да я отдаваш под наем или да купиш гараж и да го отдадеш под наем
Скоро купихме гарсониера, направихме й основен ремонт и я дадохме под наем. После се сетих, че можеше да купим 2 гаража поне за тези пари.Наема е същия като пари, но гаражите каква подръжка и разходи имат?! Гараж е по- добре.

# 264
  • София
Мисля, че по-добре да се купи гарсониера.  Наема на гараж е приблизително същият, но няма гаранция, че търговията в гаража ще е печеливша. Като започнат да ви се сменят наемателите пред 3-4 месеца, все по-трудно ще го давате под наем, ще се разчуе, че мястото не е печелившо/не дай боже/. За гарсониера винаги има търсене и наематели, а накрая и по-лесно се продават. Има и друго - гласят много големи данъци за гаражи, които не се ползват по предназначение. Ако го дадеш за кола колко ще взимаш?

# 265
  • Далечният изток
И само за кола се вземат хубави пари. Ние всъщност за това взехме гарсониера- парите са вложени и лесно се продава. Както се вдигат цените!!! На сметка е при всяко положение.

# 266
  • София
Аз преди няколко месеца се бях въодушевила по тази идея гараж, който се дават като гараж за кола. Като гледах цените гаражите, които са със самостоятелен вход бяха много скъпи. Имаше на изгодни цени в обща клетка.  И не знам как се влиза в тази обща клетка на ниво -1, -2 , трябват ключове от входа на живущите, за да влезе наемателят с асансьора...И се чудех, ако имаш само гаражна клетка дали имаш права на собственост върху входното имущество или някой зъл домоуправител няма да ти дава ключ. Отделно наема за самостоятелен гараж тип партер вървеше около 140 лв. /поне имах познати, които толкова плащаха/ и не ми се видя изгодно.
Но ще ми е интересно да чуя повече мнения, защото не съм се отказала съвсем. Все пак гарсионерата май е по-добре, това с гаражите е много екзотично. Обаче все повече ще свършват местатта за паркиране.

# 267
  • Севлиево
арт мама разгледах и блога и магазина ти. Възхищавам се на хора като теб. И моите идеи за бизнес са свързани с хобито ми да плета на 1 кука.
Много ми хареса идеята за Е-магазин, но освен да работя с ръцете си друго не знам.

# 268
  • най-шареното място
Мерси Doci!
Ще ме засрамиш! Simple Smile
Писах ти ЛС.

Честита Цветница на всички!
Да ви е цветно и щастливо и днес, и от тук нататък!

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 17:30 от арт мама

# 269
  • След завоя в дясно
Интересна тема.
Ще следя с интерес Simple Smile

Момичета напоследък чувам, че има засилен внос на стоки директно от Китай. Отиваш на място на някое изложение на производители напр. и се свързваш директно с производителите или пък питаш чичко "Google" Wink. Има ли някой, който го е правил  или има опит в подобна тарговия?

Общи условия

Активация на акаунт