Идеи за бизнес?

• 137 287
  • 870
  •   1
Отговори
# 300
Ако имаше интерес към въпросната полусрутена сграда досега да са я взели, така поне си мисля. Мъжът ми също казва, че ако я взема и направя това, което искам после някой ще ми я вземе. Е добре, тогава да не мечтаем ли, да не планираме ли и да не се борим по правилата. Не съм съгласна, преди години така говореха партньорите ми във фирмата, сега мислят вече по друг начин, след като ги убедих и спечелихме около 6 проекта по ФАР (,но това е друга тема -сега не искам партньори, освен мъжа ми - другите винаги си имат други интереси, не моите).

# 301
Ако можете да докопате общински имот на някакви добри условия, чудесно. Аз не съм се пробвала да ползвам подобни помещения, така че нямам опит. Според мен е абсурд да го дадат на случаен човек просто защото е проявил интерес, но какво пречи да опитате?

# 302
  • Варна
Мъжа ти е прав и ще ти дам пример с нас. Взехме една сграда с мъжа ми преди години, ремонтирахме я, направихме фитнес зала, привлякохме клиенти с реклами, но след една година кмета каза че трябва да я освободим като извади две-три измислени жалби срещу нас.Освободихме я и какво мислиш, даде разработената от нас и ремонтирана сграда на друг. Затова съм и против наемането. Ако има начин да се купи терена или сградата, това е идеалния вариант и с който не рискувате и не сте зависими.

# 303
  • Варна
Между другото понеже темата е идеи за бизнес, ето че без да искам дадох една.Бях забравила за това. Фитнес зала си е чиста печалба. Еднократно влагаш пари за уреди, които може да купиш и втора употреба от друга зала. Парите за уредите се връщат бързо и после всичко си е 100 % печалба. Ако има откъде да купя сега подходяща зала, бих го направила отново. Но за наемане не искам да чувам повече.

# 304
Може и така да е, сигурно затова мъжът ми ме нарича "вятърничава щастливка", досега имам три фирми зад гърба си, които разработих и оставих на партньорите си, защото не ми изнасяше да работя повече с тях. Все пак ще проверя кое как стои, благодаря за съветите на всички. Очаквам и критики, за да мога да помисля/поработя още по-сериозно върху идеята

# 305
  • Варна
Забрави и за партньори. Дори с години да вървят добре нещата, рано или късно стават конфликти.По-добре почни с малко, развий го бавно, но да няма външни хора.Ние сме почнали бизнес с 3 000 лв. За 5 години имахме вече 6 различни бизнеса, само два от тях не вървят добре, но това го бяхме предвидили защото конкуренцията е голяма. винаги ако можеш, като ти тръгне бизнеса добре, влагай парите и печалбите и в друг. Така се застраховаш от рискове и загуби от другите.

# 306
Гледам тук се говори за бизнес,на мен ми се върти нещо в главата я да ви питам,може да знаете!Та иска ми се да си отворя магазинче ....ама как да ви го обясня  newsm78 абе с такива неща за жената ,в смисъл готино бельо примерно,но не като като в нормалните магазини,ами нещо като от секс шоповете,само че там са грозни ,не съм виждала такова да ми хареса,чорапи,но шантави...атрибути,за съблазняване  Joyверижки,за кръст,за глезен...какво друго newsm78 такива неща Joy та откъде се зареждат,примерно секс -шоповете от къде зареждат?Ей да не ме погнете hahaha надявам се и вие да сте по-шантави ,като мен Joy

# 307
  • Варна
Маргало,  Laughing най-добре иди си купи такова, на етикетите ще видиш кой е производител и се свържи с него.Ако той откаже малки количества, поне ще ти даде координати на дистрибутор. Иначе може да стане трета четвърта ръка прекупуване и много скъпо.

# 308
Верно бе,как не съм се сещала!Тенкс!!!!

# 309
ПуканкаZ вие като наемахте не  сключихте ли договор поне за 5-10 год
много ясно че ако договора е за 1 г ще го вземат

# 310
  • Варна
Не даваха дългосрочно, но и ние не настоявахме за повече, защото не знаехме дали ще върви изобщо.И точно като потръгна  #2gunfire

# 311
А какво ще кажете за бизнеса с магазин за цветя?
На мен това ми се върти в главата, но не знам как би се реализирала на мястото където искам, поне там няма свободни магазинчета, а пък за някаква постройка не знам дали общината би позвили ла, и дали си заслужава.

# 312
Тъй като проекта за детската градина е по-сложен аз измислих друго дакато подготвя нещата за по-голям бизнес.
Магазин за имитационна бижутерия,как ви се струва newsm78
Само незнам от къде се пазарува тази стока на едро Embarassed

# 313
Тъй като проекта за детската градина е по-сложен аз измислих друго дакато подготвя нещата за по-голям бизнес.
Идеята ти ми се струва зле .. ??Имитационна бижутерия били обяснила все пак на къв принцип е идеята ти за въпросната бижутерия ???Но като цяло идеята ми се струва ...не особено добра.

# 314
Идеята ти ми се струва зле .. ??Имитационна бижутерия били обяснила все пак на къв принцип е идеята ти за въпросната бижутерия ???Но като цяло идеята ми се струва ...не особено добра.

Ами не всеки има пари да си купи злато,сребро или истинско бижу.Много момичита от курса,който посещавам носят разни дрънкулни,който не са нищо друго освен ментета,но въпреки всичко се носят.Евтини и всеки ден различни съобразно летните дрехи например-обички,гривнички,фибички и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт