Идеи за бизнес?

• 137 283
  • 870
  •   1
Отговори
# 315
То идеята не е лоша (даже като се замисля, виждала съм по центъра такова магазинче и цените никак не са най евтините, но не е като злато де). Тук най важното мисля е мястото, пък и дали ще ги поръчваш някъде готови, или сама ще ги правиш  newsm78

# 316
Тъй като проекта за детската градина е по-сложен аз измислих друго дакато подготвя нещата за по-голям бизнес.
Магазин за имитационна бижутерия,как ви се струва newsm78
Само незнам от къде се пазарува тази стока на едро Embarassed
Идеята ти ми се струва зле .. ??Имитационна бижутерия били обяснила все пак на къв принцип е идеята ти за въпросната бижутерия ???Но като цяло идеята ми се струва ...не особено добра.

Ами не всеки има пари да си купи злато,сребро или истинско бижу.Много момичита от курса,който посещавам носят разни дрънкулни,който не са нищо друго освен ментета,но въпреки всичко се носят.Евтини и всеки ден различни съобразно летните дрехи например-обички,гривнички,фибички и т.н.
Aми ква е разликата между твоите ментета и всички други които се продават на не едно място ????Колко хора ще се засилят да ги купуват т.е. колко че да можеш да правиш достатъчно продажби , да избиваш всички разходи , да ти остават и за следващо зареждане евентуално и т.н. т.н....
Изобщо идеите са много хубаво и полезно нещо , обаче е важно като удариш калема .. да ти излязат горе долу правилни сметките .Щото като гледам някой кви ултра мега хипер големи идеи имат , ама май са без кръчмар .И накрая освен набутвацията и тичането друго не виждам кво ще им остане .Факт е, че и всички го виждаме ежедневно отварянето и затварянето на нови и нови "бизнеси" ....

# 317
То идеята не е лоша (даже като се замисля, виждала съм по центъра такова магазинче и цените никак не са най евтините, но не е като злато де). Тук най важното мисля е мястото, пък и дали ще ги поръчваш някъде готови, или сама ще ги правиш  newsm78

Точно такова нещо имамз в предвид каквото мисли и Tsvetito
Мисля да ги поръгвам готови,но чуденката ми е от къде.Трябва да има голямо разнообразие от всичко.
Относно мястото ще е някъде на централно и оживено място вече имам нещо в предвид,но неко стане и ще кажа.

# 318
Здравейте и от мен. Поздрави за темата. От известно време искам да направя детски център, но не само за партита, ккато са повечето в София, а повече за игра - с градинка в зелено, с чист пясък, с обезопасени люлки и парзалки, въобще такава градинка, без кучешки л..а и с какички, които да играят с децата, докато майка им пие кафе или си прочете нещо в библиотеката. Т.е. представете си помещение вътрешно за игра, помещение за майките с много книги и списания, и външна част (заградена) за игра в хубаво време. В главата ми са всички подробности, но не мога да изровя къде има норм. изисквания за такъв вид център - досега не съм намерила, ако някой може - помогнете ми
Rolling EyesДемек барче ... ConfusedБая документация трябва да поизчетеш .А тия каки на заплати ли ще бъдат или на хонорар .... Whistling

# 319
Markrit, знаем вече, че за теб всеки бизнес е загуба на време, обречен на провал и т.н.

# 320
Markrit, знаем вече, че за теб всеки бизнес е загуба на време, обречен на провал и т.н.
В грешка си , съвсем не смятам че всеки бизнес е загуба на време ... Ако е така аз как ще правя бизнес малко повече от 10 год. ????Едва ли си губя времето .

# 321
Постингите ти говорят друго обикновено  Grinning

# 322

Точно такова нещо имамз в предвид каквото мисли и Tsvetito
Мисля да ги поръгвам готови,но чуденката ми е от къде.Трябва да има голямо разнообразие от всичко.
Относно мястото ще е някъде на централно и оживено място вече имам нещо в предвид,но неко стане и ще кажа.

От Илиенци. И няма да показваш нищо ново под слънцето. Или ги прави сама. Едно момиченце нае гараж близо да нашия магазин, много красиво го аранжира, някои неща сама ги прави. Мога да ти кажа къде е, сигурно ще е навита да ти продава на едро. И най-вече внимавай някой да не ти ги пробута на едро по цени на дребно.

# 323
Постингите ти говорят друго обикновено  Grinning
Ами може да звучат по най различен начин ...

# 324
Нищо не казахте за цветята. Явно тук няма занимавали се с това.

# 325
Нищо не казахте за цветята. Явно тук няма занимавали се с това.
Аз не съм се занимавала с цветя , а ти ???

# 326
Markrit благодаря за отговора  bouquet
Tsvetito  аз мисля,че цветя се купуват постоянно,ако предлагаш добра стока и намериш подходящо място ще успееш според мен.Ако си решила опитай,иначе няма как да разбереш дали това е твоят бизнес ако не пробваш!Успех  bouquet

# 327
Цветята са набутвация  първите месеци, тъй като, както всички се досещате, доста се изхвърля от тях.А, за да зарибиш клиент трябва да имаш изоблие от цветя. Ако е опоскан магазина, ще предпочетат да влязат друг магазин, където има по-голям избор.

# 328
  • Варна
Малинке, не знам тука има ли и какви производители на бижута, но в Китай има много. Ако ти узрее идеята и си сигурна в това, мога  да потърся и да ти дам координати в Китай, та да се свържеш и питаш какви са изискванията и цените им.

# 329
А има ли някой който предприе някакви действия, а не само да си говори за идеи?

Общи условия

Активация на акаунт