Идеи за бизнес?

• 137 399
  • 870
  •   1
Отговори
# 765
Момичета,попадали ли сте на този сайт?
http://www.magazinche.tekoma.eu/

# 766
Търсейки из нета попаднах на една идея която ми се стори много оригинална и прекрасна.
Става въпрос за отглеждане на пеперуди за пускането им на сватби и всякакви видове прзници Shocked Продават ти ги по 50 бройки минимално и могат да са в обща кутия или в индивидуални. Предоставят го по територията на цялата страна по колет(не живея в БГ)......егати фантазните хора има....
http://www.sueltademariposas.com/empresa.htm
http://www.sueltademariposas.com/suelta.htm

# 767
  • София
friki, А-у това с пеперудите е супер интересно, зареди ме с настроение!   bouquet

За химическото чистене, не мога да преценя, вчера видях в МОл-а, че предлагат 5 вида услуги и изглежда имаше търсене. Но според мен се настаняват големи вериги и хората с по-скъпи дрехи ще ползват тях newsm78 Иначе, ако си купиш дреха втора употреба, как да я дадеш на чистене, като услугата ще е по-скъпа от дрехата.
И може би тук идваме до името, мястото, доверието, рекламата... И същите мисли имам и за този сайт:
Момичета,попадали ли сте на този сайт?
http://www.magazinche.tekoma.eu/
Не знам да се направи сайт не е толкова сложно, ама после идват трудностите, но зависи какво търсят създаделите му, може да е само място за взаимопомощ. А иначе на мен ми се зарежда малко в страни и може би има някакъв проблем с съвместимостта на браузерите.

# 768
  • най-шареното място
Това с пеперудите мисля има поне един псоледовател в България. Ако не бъркам една дама, се занимава с подобен бизнес и пускаха пеперудите на мисис конкурса миналата или тази година.

Магазинчето, може би е супер идея, но и аз не разбрах каква е точно.

# 769
Брех, изчетох темата. Laughing Много полезна информация от миналите по пътя.  bouquet
Познавате ли някой, който отглежда билки? Бях чула преди време за такава ферма някъде в Балкана...

# 770
Преди време една американка, която живееше тук, имаше идея за бизнес с чанти за пазар. В САЩ са доста разпространени и от екологична точка са по-добри от найлоновите торбички. Обикновено са рекламни, поне тези, които аз имам. Другата й идея беше предлагане на сандвичи на работното място, но това вече беше споменато няколко пъти. Мисля, че има ниша също и за предлагане под наем на карнавални или официални облекла за деца и възрастни.
Колкото до мен, искам да работя това, което ми е интересно. Синът ми е на 14 месеца и от забременяването досега се занимавам доста активно с преводи от английски. Преведох шест книги и доста статии за няколко Интернет сайта. Проблемът е, че работата е непостоянна. Досега имах късмет, но от половин месец нямам почти нищо за правене и се чувствам безполезна, което определено не е приятно чувство. Работи ми се с думи. В този смисъл се сещам само за две неща - евентуално някакъв Интернет сайт, в който мъжът ми да дава примерно юридически консултации, или нещо като фирма за издирване на информация. Пак преди време правих маркетингово проучване по определена тема /отнасяше се за САЩ/ и ми беше интересно. След това клиентът ми поръча да направя същото, но да проуча пазара в България и там опрях на камък. Просто сайтовете са по-малко, по-бедни на информация и т.н. Мисля, че в западните страни писателите например могат да си наемат някой, който да проучи за тях факти и данни в определена насока, за да могат да ги използват в книгите си.
Абсолютно съм съгласна с хората, които казаха, че трябва да се учат нови неща. За мен като време това е идеалният момент, защото както изглежда нямаме шанс за общинска ясла и ще се наложи да си стоя вкъщи без никакъв доход доста време. Просто още не съм се насочила точно към това, което е най-важно да науча. А времето минава. Такива работи.

# 771
А някой да има по подробна инфо за тези таро посредници, че ме клъвна любопитството?
Освен по ресторанти може да се предлага и на празнци, фризыорски салони...Като търсих при чичко Гугъл в латинска америка са разпростанени такива услуги(това за фризырките салони му хрумна на мъжо), но за Испания например не намирам почти нищо...

# 772
Брех, изчетох темата. Laughing Много полезна информация от миналите по пътя.  bouquet
Познавате ли някой, който отглежда билки? Бях чула преди време за такава ферма някъде в Балкана...

И в този ред на мисли да споделя. Има голямо бьдеще в биологичното или органично земеделие,ако на някой му се занимава ,разбира се. В Бьлгария все  още не е нашумяло като начин на производство, но има много хляб там. Например биволовьдството-имаме чудесно условия ,продукцията е скьпа и навьн се тьрси много. Като за начало може да се произвежда нещо,което ще изисква по-малко площ и ще се произвежда по-траен продукт(условностите при биологичния начин на отглеждане са страшно много,органичния е по-приемлив вариант като за начало). Билките са много добьр вариант.

# 773
Това с пеперудите мисля има поне един псоледовател в България. Ако не бъркам една дама, се занимава с подобен бизнес и пускаха пеперудите на мисис конкурса миналата или тази година.

ето ги пеперудите
http://www.podaraci.bg/index.php/category/lang/bg/browse/189/

# 774

ето ги пеперудите
http://www.podaraci.bg/index.php/category/lang/bg/browse/189/
Не е ли малко скьпо? В испанския сайт излизат 50 пеперуди за под 400 евро, а в този 10 за 152 евро...

# 775
  • най-шареното място
Това е България Simple Smile, за съжаление често е така...

# 776
Момичета, някой има ли представа от бизнеса с туристическите агенции?
Една от най-големите фирми в България ми предлага франчайз, но аз нямам никаква представа от тази дейност... В града имат още 1 офис. Дали си струва според вас? Приемам всякакви мнения  Hug

# 777
  • най-шареното място
Зависи какво ти предлагат. Франчайза предполага обучение, практики и системи. Така че би трябвало буквално да ти връчат бизнес.

# 778
Ние сме провели само един предварителен разговор, не сме изпадали в големи подробности. Да, обучение ще има, ще ми обзаведат и офиса, аз само ще си плащам наема. Аз за себе си знам, че ще се справя, въпросът ми беше по-скоро дали има смисъл да започвам, изкарват ли се пари...

# 779
Естествено, че има пари в туристическия бизнес  Wink

Общи условия

Активация на акаунт