АПРИЛ не е далече, чакаме го с трепет вече!

• 12 663
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
Чух се със Сладка мама и причината за отсъствието й е, че няма интернет. Дари е добре - вече диша съвсем самичка, от понеделник до днес е качила 90 гр. и вече е 1090гр  Simple Smile. Мама се цеди мъчително, но важното е, че бебката папка и се справя все по-добре.  Peace

# 196
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
Аз днес пак се снабдих с малко дрешки и мисля,че вече да преостановя купуването им,защото станаха доста.Като дойде бебка ще видя на къде отиват нещата и ще преценя как да продължавам с покупките  Laughing .Днес си взех и някои неща за мен.С други думи започнах подготовката на багажа за родилното.Взех си една най-обикновенна помпа за кърма и един чифт силиконови зърна.Ако ми се наложи да ползвам помпата често мисля да си взема някоя по-скъпарска,ама за сега най-обикновената,че ако не ми трябва...  newsm78
Аз съм на преглед чак другия петък и вече нямам търпение  Crazy .
Това е от мен за сега.Лека вечер на всички   bouquet
П.С.СЛАДКА МАМА отдавна не е писала.Дай Боже да са добре с Дари  Praynig  Praynig  Praynig

# 197
didnik ..........ние вече поръчахме от Дибо легло Sad но не съжалявам,че това Аделината за което говориш го имало на по-ниска цена Peace а знаеш ли,че аз звънях в цеха им или склад ли какво е и от там ми казаха,че тези легла ги доставят само в Образцов дом #Cussing outКак ме излъгаха.......

Емма в началото и аз не бях с добри впечатления от Славова,струваше ми се,че не обеснява достатъчно,но ела ни виж сега... Laughing такава приказка му удряме! То и аз си питам всичко,което ме интересува Peace Добра жена е ........когато я питам какви са ми стойностите на  изследваният ми казва PeaceАбе общо взето вече ми допада определено!!!

# 198
didnik, в кои магазини си ходила? Че аз по-големите неща съм ги харесала вече, ама дрешки все не мога да харесам....., че и скъпи ми се струват!

# 199
  • Някъде на път....
Еееей, нямате изчитане!  Flutter

# 200
емма като ти гледам термина можем ли по едно и също време да родим? Laughing а защо не и в една болница........ Wink Бебешки дрешки на поносими цени се сещам,че има на онези магазинчета на Колохозния пазар(под блоковете) като застанеш на светофара(на златарските магазини) те се виждат Peace Дали ме разбра?????

Aquariel хайде мобилизирай всичките си сили да пребориш гадната кашлица,която те мори Praynig

# 201
  • Варна
Веси страхотни новини! Благодаря, че ни информираш за сладкото бебе.  Hug

КРИСИ за статистиката отбелязвам, че и двата пъти родих 8 дена преди термин и количеството кърма беше еднакво (огромно). Имай предвид обаче, че първото раждане ми го предизвикаха със система, но пък аз си бях с 3см разкритие и най-вероятно до края на деня раждането така или иначе щеше да почне.

Варненки кога ще се срещаме? Аз предлагам понеделник към 17:30-18:00 другата седмица, че да има време да се уговорим всички. Има ли някое заведение дето да не е задимено? На sisee предложението за Годзила ми харесва, само че ще трябва да запазим масата на втория етаж предварително. Който има предложения да казва.

не е ли малко рано за приготвяне на чантата за родилния дом  newsm78  На мен ми се струва толкова далече април.....

# 202
  • София
Добро утро Simple Smile

Аз си пия кафенце вкъщи пред компютъра Simple Smile  Hug Голям кеф Simple Smile

Много се радвам за хубавите новини за СЛАДКА МАМА Simple Smile

Стискам палци на Хриспи всичко да е наред, дано скоро получим новини за нея.

Аз тази нощ успях да спя, представяте ли си Simple Smile Немога да повярвам, но пък се чувствам супер Simple Smile
Досега разглеждах бебоците на февруарките и янеарките, колко са хобавинки и така се разчувствах .... Simple Smile

# 203
  • Варна
Ясмина и аз това се чудя - за чантата де - ама като се замисля, че то останали само два месеца, докато се обърнем и дошло. А пък и нали сама казваш, че все по-рано си почвала да раждаш  Rolling Eyes
За срещата - понеделник и на мен май ми е удобно, но за заведението не съм сигурна - а пък и на втория етаж, няма ли да се издушим там.  newsm78 Въобще не понасям цигарен дим - започва да ми се гади, да не мога да дишам,  Sick а иначе и аз съм върл бивш пушач - направо да откачи човек.
Емма обиколих основно тези по-скъпарски магазинчета, намиращи се от Винс-а като тръгнеш към х-л Черно море, от дясната страна почти във всяка уличка има по един или два детски магазина. Естествено и мен доста неща ми се видяха скъпички, но има и мноооого, които си заслужават, заради страхотното качество, а и готините модели естествено. Така, че си прецени - все пак може да имаме нещо по-готино за разходките, а за в къщи и малко по-евтинки, но удобни и практични дрешчици. Иначе по-евтини нещица има на Чаталджа в борсичките и гаражите на Колхозния.

# 204
благодаря didnik! За срещата -аз съм с две ръце ЗА!!!! А и  на втория етаж в Годзила (до Общината-нали за нея говорим?) е за непушачи май?????? Може и Годзила на Пазара, ама е малко по-далеч от центъра! Значи на 4.02. СРЕЩА към 17:30-18:00часа-остава за място да се разберем! Ама като гледам повече от 5-6 ма(ДА)ми няма да се съберем, тъй че ще си намерим места ! Който е ЗА да гласува! Peace

# 205
новините за малката Дари са супер!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 206
Здравейте и от мен.

Вчера направих първите покупки за ДАРИ и сега отивам да ги кача в албума.

Следобед ще пиша и новинки от Дарина.

Приятен ден.

# 207
Здравейте и от мен.

Приятен ден.
  bouquet

# 208
Добро утро и от мен. И аз успях да се наспя Simple Smile
Днес мисля да правя торта и да изненадам мъжо  Heart Eyes
сладка мама страхотни дрешки, особенно рокличката е прелест, откъде се сдоби с нея, скъпа ли е ? Бодитата също ми харесват че са с цяло закопчаване и аз такива ще търся. Чакаме новинки от малката кукла  Hug

# 209
Здравейте и от мен.

Приятен ден.

Страхотни новини. Дано скоро можете да си я приберете.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт