АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни!

• 12 261
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Спинки много кураж и от нас ,не унивай ,постепенно ще влезете в ритъм ,много е лоша диагнозата,но има и по страшни,с диабет се живее.За жалост напоследък случаите много зачестиха,казаха ли от какво е предизвикан  Rolling Eyes
Ира това с квартирата е супер неприятно ,надявам се хазяите ви да размислят ,ако не,може би е време да си вземете нещо на изплащане,нали знаеш приказката ,заем се връща наем не  Wink
Тук е много хубаво времето тези дни,слънчево ,има много кокичета и минзухари,птички пеят ,направо пролет,затова сме все по разходки.
Аз обаче вчера имах температура и май се разболявам по сериозно  Sad
Валка ,вие здрави ли сте с Али вече?
Блан разпиши се как сте със С.
Елфче радвам се много, че роднините ти вече са си вкъщи,бързо възстановяване им желая  Hug
Бени разбирам те много добре и Елица ми е станала като втора кожа ,не се отделя от мен,но гледайки Ники знам че е временно и се радвам,макар да е много изтощително понякога.

# 211
Spinki, помисли дали има някакви джаджи, които могат да помогнат на Ивчо да му е по-леко-няма ли някакви джобни устройства за мерене на кръвната захар? Доколкото знам има някакви дозатори за инсулин, с които много лесно се инжектира, имате ли си такова нещо? Аз мога да ти помогна ако има нещо, което в САЩ се намира а тук не-ще организирам майка ми да ти го прати. Също така, как се справяте финансово? Моля те, разкажи по-подробно как сте, ако се питесняваш тук, пиши ми ЛС. Родителите ми имат семеен приятел, болен от диабет, вече е възрастен, физик. Кажи дали не може с някаква информация да ти помогне? Има ли форуми, литература която да ви помогне?

Ивчо е много сладък на аватара ти, много искам да израстне здрав и щастлив и бих помогнала с всичко, което мога! Hug

# 212
Спинки  Hug ще се справиш мила,спри да се съмняваш в себе си.И Ивчо ще се справи,нормално е болниците да са го иzнервили,а и на никой не му е приятно да го боцкат всеки ден. Миличкият много прегръдки на трима ви от мен и кураж.
Ирра нека го продават,вас това какво ви zасяга? Ако договорът ви zа наем е беzсрочен,продажбата не е основание zа прекратяването му.Новите собственици ще трябва да се съобраzяват с наемателите. Друг е въпросът,че новите имат право да ви увеличат наема. Но да ви иzхвърлят  Naughty
Диана пробвала ли си дали не е гладна или жадна,zатова да плаче? Моят съвет е да не я вадиш от леглото и да я раzхождаш,zащото така няма да zаспи. Слагай си я веднага да спи,гушкай я,дръж ръчичка.Няколко дни ще zаспива много трудно и дълго,после ще се оправи. Досега не съм чувала баячка или терапевт да кажат,че няма никакви проблеми. Не се притеснявай толкова.Всички тук сме го минавали това.
Блу аz днес честитя на майка ти,да е жива и zдрава.Елфче много хубава новина,радвам се. Валкаor] браво на кукличката,айде достатъчно й беше zа таzи zима.Дано да няма повече болести.
Марго да се раzминете бърzо с ядовете.

Мисля и аz,че е време вече zа zъболекар. А как ще го накарам,нямам идея.Ще раzчитам на уменията на zъболекаря. Като гледам по снимките,май само ние сме с рядка ограда,zатова е и още по_наложително да zаведа Алекс  на zъбар.
Лек ден на всички

# 213
  • София
dianadimitrova, дано всичко при вас се оправи!  Praynig Peace И аз не вярвам в такива неща, но ако помогне да се успокои детето... Rolling Eyes
Марго, не се давай на гадния грип!  Peace И аз днес видях цъфнали кокичета на виличката ни на село и ми стана много мило. Наистина иде пролет вече, ей сега ще се изтърколи февруари.  Hug
Бахи, това което казваш за квартирата звучи логично, но честно казано не ми се вярва да се случи така.  Rolling Eyes Едва ли и новите, и старите собственици ще са на това мнение.  Rolling Eyes

# 214
Здравейте от мен.  Hug
Отдавна не се е случвало Тони да спи по това време, но днес му дойдоха в повече емоциите, а и спа малко следобед. Пътуването мина сравнително спокойно.Тони заспа малко след като тръгнахме,но се събуди когато автобуса спря за 10 минутна почивка. После гледа пътя и колите които минавахме. Към края почна да му омръзва, но все пак се държа сравнително прилично. Сега спи уморен и утре сигурно ще стане рано-рано. Надявам се на хубаво време и много разходки.
И тук има цъфнали кокичета и дори Тони и дядо ми поднесоха едно букетче. Grinning

Ира много неприятно е това с квартирата.Дано да успеете да намерите нещо изгодно за вас. Praynig

# 215
  • София
Спинки, кураж, мила! Детенце има нужда от вас, за да расте силен и уверен!  Hug
yanast , много си мила! Направо ме трогнаха думите ти! Спинки, и аз съм насреща, ако мога бих помогнала с удоволствие. Аз имам позната, приятелка на майка ми, която е с диабет от малка, ако може да ти помогне с нещо, само кажи.  Hug

# 216
  • София
Пух, какво представляваше прегледа при очния д-р? Стана ми интересно - на бебе на 3м какво може да се прави.  Rolling Eyes Може би и аз трябва да водя Ивчо, нали аз съм късогледа, възможно и той да е newsm78

Elwing - прегледът се състоеше в следното - капна му капки ( сигурно за разширяване на зениците) изчакахме около 30 минути, и после с едно апаратче му прегледа очите. Ние нямаме проблеми със зрението, но нали ходих на едно училище за родители ( от което съм много доволна) и там като ни изброяваха какви прегледи се правят до една година, ни посъветваха, че е хубаво да отидем на офталмолог, защото някои проблеми с очите ( например мързеливо око - само това си спомням Embarassed)  се проявявали рано и като се хванат навреме се лекуват лесно. И аз нали съм докторско чадо и вярвам на лекари, които са спечелили доверието ми - веднага го заведох. Както писах по-рано докторът ( много готин) ни каза, че така трябва и сега чак след 3 години - пак на профилактика. С очите шега не бива  Naughty

# 217
  • София
Спинки  Hug Hug Hug Hug Hug - кураж, ако имаш нужда от нещо - тук е мястото да споделиш, за да ти помогнем.

Ира -дано бързичко си намерите нова квартира, пък живот и здраве бързо да се организирате и да си купите и собствено жилище

Спорна и слънчева седмица и от мен  Heart Eyes и все по-малко новини за болни дечица и мами  Laughing 

# 218
Здравейте и от мен. Попрочетох ви набързо, за да ви опозная, ще прегледам и старите теми.
Аз съм Галя, горда мама на августинчето Митко - 14.08.2006 и батко Милен.

# 219
Здравейте,мами!
Скоро не съм се разписвала.

Спинки,надявах се да отхвърлят диагнозата диабет в София.Истина е,че начинът ви на живот ще се промени и ще се съобразявате повече със състоянията на Ивчо.Надявам се скоро да се отървете от тази болест и да нямате други увреждания,провокирани от диабета.Много деца успяват да се излекуват.

Ирра,дано си разрешите квартирния проблем.Съчуствам ти,защото и ние сме на квартира.

Ние вече сме добре,сополите отдавна минаха.После направи алергична реакция към храна,но не разбрахме коя.Обрина се целия и по цялото тяло се появиха отоци.Не можех да си позная детето.Разминахме се на косъм с болница.Вече  добре.Поне още две седмици ще сме на диета - никакво месо,мляко,сирене,кашкамал и всякакви животински продукти.От плодовете са разрешени само ябълки.Разрешените храни са много малко на брой и това много ме затруднява.Менюто му е еднообразно и той вече не иска да яде.Най ми е трудно със закуските.Редувам ден на картофите,ден на ориза,ден на макароните - идеите ми се изчерпаха вече,а има още две седмици.

Обаче вече спи през нощта.Тези хомеопатични хапченца явно си вършат работата.Най-късно в 21ч. си го слагам в леглото и до половин час е заспал и спи до сутринта.Много съм доволна,всички се наспиваме така.

Здравейте и от мен. Попрочетох ви набързо, за да ви опозная, ще прегледам и старите теми.
Аз съм Галя, горда мама на августинчето Митко - 14.08.2006 и батко Милен.

Добре дошла,мама Галя 66!Аз не съм от най-редовните тук,но пиша отвреме навреме.

# 220
  • гр.София
 Привет!
 Спинки,хич не знам,как да се изразя,съчувствам ти много,-нещо ,което въобще няма да ти помогне... Права е Марго,с диабет се живее , и то качествено и активно,пък макар и по-трудно.
 (Знам,че има някакви писалки за измерване на кръвната захар.)
 Ивчо е прекрасен на аватара-пу-пу!

Блу,много здраве и радост на майка ти!
 Честито на умниците ни elen@ и Бубчето за изпитите.
 Бубче,мислех,че вече се дипломира,ама явно съм се объркала.

Мама Галя-привет HugЩе очакваме подробности за вас.

Не ме питайте за яслите и кандидатстването newsm50  comp03 Mr. Green
 Преживях три емоционално наситени чАса.
 Здраве да е.

# 221
  • София
Напълно откачила и в нервна криза и аз да се разпиша тук. Подобно на Блан не мога да преразкажа какво е преживяването 3 часа пред компа в отчаян опит да запишеш детето на ясла.  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

kabzimalka както описваш нещата дълбоко се съмнявам алергията да е от храна. Щом има отоци това е алергия от лекарство. Калоян ми направи такава алергична реакция, когато беше на 9 месеца. Краката и ръцете му се надуха като балони. Дерматоложката категорично заяви, че подобни отоци винаги са признак на алергия към химическо вещество т.е лекарство, а не от храна. Заведи детенце пак на преглед Hug

Мамо Галя добре дошла Hug  bouquet Дано се чувстваш уютно тук Laughing

# 222
Здравейте,
Спинки,прегръщаме ви и сме с вас Hug Hug Hug
Ирра гадно е това с квартирата-какъв срок имате месец ли?склонни ли сте да се местите в друг квартал и какъв апартамент търсите?да проуча тук как стои въпроса,знам за квартира в Лазур ,но най добре ми пиши на ЛС ,не съм сигурна да не е заета вече,мога да питам
Кайли ,браво на героя -с пътуването:)
Галя,добре дошла
Съчувствам ви за яслите,тук се записахме миналата година септември и нямахме проблем
Дианадимитрова и аз водих Миша по същата шричина-нямаше особен ефект:)може това да са кошмари,те си минават  сами само трябва малко време и търпение а пък ако е съчетано и със зъбки...но ще мине

# 223
  • София
Не ме питайте за яслите и кандидатстването newsm50  comp03 Mr. Green
 Преживях три емоционално наситени чАса.
 Здраве да е.

Беше кошмарно, наистина. Нямам думи просто.  Tired

# 224
  • Бургас
Момичета имаше ли някоя от вас,която да работи в банка или да е запозната с ипотечното кредитиране.Стана 2 дни главите ни пушат.Въпроса е ,че незнаем дали искаме да търсим нова квартира.Мислим ,че може би това е моментът да помислим за собствено жилише.Мъжо утре ще ходи цял ден по банки и агенции.Незнам ,когато е ипотечен кредита,дали има значение дохода?Според нашия доход ,колко могат да ни отпуснат и т.н.Ако някой знае нещо по въпроса нека ми пиши на Л.С

Общи условия

Активация на акаунт