Набор 2001 (8)

• 17 622
  • 356
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честито на рожденниците Слав и Елора да са живи и здрави newsm59  Gift
А ние още неможем да караме колело Rolling Eyes.Купихме му преди две години,но се оказа някакво калпаво(точно тогава в цяла София нямаше детски колелета),с много меки помощни и трябваше на всеки метър да се изправят #Cussing outЕстествено детето загуби интерес,защото не се научи и с помощни пък какво остава за без.

# 136
Честит празник на рожденниците!!!

Много здраве, щастие и късмет през настоящата година!!!

Колелото и при нас е със съмнителен успех, купихме миналата година ново преди това пробвахме с това на брат му, но така и не почна да кара без помощни - страхува се. Не съм го насилвала, защото не виждам смисъл да го карам да прави нещо насила. Сега от време на време пита -"Кога ще излезем с колелото?"
Дано не му мине мерака докато се стопли времето Simple Smile

# 137
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАСЛАВ и ЕЛОРА!!!!!

ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА,!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 138
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВ И ЕЛОРА   party023
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Точно преди два дни се замислих че тази година трябва да купуваме по голямо колело.Станислава много обича да кара.На мен все ми е притеснено тя кара много лудо и сега като ще взимаме по голямо не ми се мисли как ще се разберем да кара по внимателно.

# 139
  • София
 newsm59   bigdance2   Gift   Party Time  Tada   party023

# 140
  • София
Монката много рано се научи да кара колело, още нямаше 4 годинки. Миналата година за РД му подариха голямо, така че поне за колело няма да мислим. Кара го без затруднения.

# 141
  • Пловдив
И ние тази година мислим да взимаме вече голямо колело. Мишо много обича да кара и миналото лято най-накрая махнахме помощните и беше адски щастлив. Още не сме се разглеждали за модели, чакаме да се стопли. Иначе ще ми извади душата да ходим да кара колело  Crazy

# 142
Ще се гръмна докато реша кое у-ще и докато запиша щерката. За протокола и аз, Доротея, 13.12.2001. Hug
Живеем в "Иван Вазов" до Южния парк, всякакви идеи и препоръки за училища ще са ми много полезни. ooooh!
За колелата, Фантичка, горещо ти препоръчвам, обърни се към Bifana, страшно съм доволна от колелото, което купих миналата година от тях. После ще пиша по подробно, че нямам време.

# 143
благодаря на всички за мненията за колелото. ние също от миналата година сме без помощни и сега е голям мерак за голямо колело. не е много висока за възрастта си - 120 някъде, така че сигурно ще се ориентираме към 20 "
моделите на пасати моног ми харесаха ама къде мога да ги видя и купя? на сайта няма инфо, писах им чакам отговор

militza - госхожата в 16 ОС (Надежда) е Донкова, говорих с нея и ми направи добро впечатление на улегнал и сопокен човек. направих си свое проучване и инфото се потвърди

# 144
  • Високо в планината на изобилието
Много благодаря на всички за честитки и добри пожелания!
Честит рожден на Елора,астрална близначка на моя Слав!Да е жива и здрава за радост на щастливите родители!Извинявам се,че на патерици,обаче вчера не ми остана време за форума.

# 145
Ще се гръмна докато реша кое у-ще и докато запиша щерката. За протокола и аз, Доротея, 13.12.2001. Hug
Живеем в "Иван Вазов" до Южния парк, всякакви идеи и препоръки за училища ще са ми много полезни. ooooh!
За колелата, Фантичка, горещо ти препоръчвам, обърни се към Bifana, страшно съм доволна от колелото, което купих миналата година от тях. После ще пиша по подробно, че нямам време.

Тео --немското е доста добро ,но голямо чакане и връзки  са там
в Емил марков е училището

73 ли беше - newsm78

# 146
  • гр. София

militza - госхожата в 16 ОС (Надежда) е Донкова, говорих с нея и ми направи добро впечатление на улегнал и сопокен човек. направих си свое проучване и инфото се потвърди

Знам я, много са доволни от нея, на моя приятелка големия син е при нея и сега ще записва и малкия.
Аз попитах за да чуя и за някоя друга госпожа, но явно ще е тя.

# 147
  • Sofia
И аз благодаря за честитките и пожеланията!

Тази година и се вързах на акъла на Лори да празнува в къщи и в момента се подготвям психически и физически за съботния погром. ooooh!

teo7777, и аз съм се насочила към 73-то, но още не приемат молби. Издирих имената на госпожите за първи клас, които, естествено, нищо не ми говорят сами по себе си. Трябва информация от първа ръка.

# 148
  • София
И аз да се присъединя към Xai. Много добро впечатление ми направи Донкова. На есен - с песен Simple Smile

За колелото... Дияна предпочита аз да я возя в детската седалка на моето колело, но вече голяма за там. Своето колело не иска да кара. Страх я е. Не можела (по нейни думи). Или пък мъж ми не тича достатъчно след нея, като я учи Simple Smile Като се постопли пак ще се пробват Simple Smile

За РДто Дияна сама каза, че иска в детски клуб. И на мен така ми е по-удобно.

# 149
Цитат
zdraveite!
kazvam se irena i imam sin koito 6te e parvi klas!niakoi 4uval li e ne6to za u4ili6te "balgarski 6koli" ili za 81 v mladost?6te sam blagodarna  ako mi pomognete!!!

здравейте!
казвам се Ирена и имам син които 6те е първи клас!някои 4увал ли е не6то за у4илище "български 6коли" или за 81 в младост?6те сам благодарна  ако ми помогнете!!!

-----
Моля, пишете на Кирилица!

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 15:54 от Ellypr

Общи условия

Активация на акаунт