Gonul ne cay ister, ne de kahve, gonul muhhabet ister, kahve bahane! ТУРЦИЯ- 5

• 20 289
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Аз също мисля като Айля.Но на всякъде е различно.Може би Mistik ти си попадналал втаков аобкръжение ,което празнува всичко GrinningИ така трябва да е ,но от тов акоето аз знам и ,това което и другите момичета пишат болшенството не празнуват много много.Я елате в Бг да видите как от нищо и опссс ето ти цял празник.Песни, танци ,пляски до зори!

# 226
Benmary[/color  разгледах снимките.Как се казва хотелът ,в който отседнахте.може и ние да вземем малчо с нас тази година newsm78 и виждам че има много забавления за децата.
Да ,има и ние по тази причина го избрахме .С малко дете ,колкото и да му се иска не може цял ден на басейн или плаж- след обед излиза вятър ,а така като се наспеше следобед ходехме да храним животните..Ето тук на снимка ..

Със лифта се качвахме горе-там са вилите и още един хотел сред   борова гора.Ние бяхме в хотела до морето- Vera Aqua Resort,горе в гората са  Vera Country Club и Vera Forest Resort
http://acenta.verahotels.com/

# 227
Здравейте мами, приятна раздумка! Има и леко бургаско присъствие!
Дризе, с турския стигнах до сегашно време. Малко бяхме болни, та не остана време за учене.
Ще гледам да наваксам обаче, защото мисля скоро да прескочим поне до Одрин с милото.
Можете ли да ми препоръчате какво, как из Одрин. Иска ми се някоя дреха, мноого подправки и булгур да си купя. Планирам март-април да отидем. То е още доста рано, но аз нямам търпение вече!
Лека вечер!

# 228
  • Истанбул
Момичетa,
 и аз се "качих" на мултипли"то, но първо трябва да ме откриете, защото аз не знам как го направих и къде съм Laughing Laughing Rolling Eyes Shocked #Crazy newsm78
Айля,
имах предвид само това твое изказване, че е малко "претенциозно и тенденциозно" Thinking
Нищо лично bowuu
"Празнуват само богати хора(sosyete) +изселници(българи) или хора които по някакъв начин имат връзка с чужбина."   Shocked

# 229
mistik Браво! Успешно си се справила със снимките smile3501 Даже успях да ги разгледам вече Simple Smile Мистик и половина на първа линия.. newsm10

И аз съм се наканила да си купувам лаптоп,че ми писна да стоя инсталирана в "стаята с компютъра",обаче въпросът е как Атилла ще се отнесе към една такава нова придобивка  newsm12
По най-голяма вероятност ще го сметне за поредната нова играчка и майка му пак ще трябва да играе детски игри този път на лаптоп...ама да видим...твоят каква марка е?

# 230
  • Истанбул
Благодаря, Grinning
ей, и аз де се справя с нещо технологично!! Hug
Аз си купих Аcer,   с малките размери, много е сладък, остана да се справя с него newsm78
Програмите не работят както АЗ искам Crazy

# 231
http://www.telaviv4fun.com/images/cnafe-breakfast.jpg

доБроооо утрооо....тргвaмe след няколко часа ....Мерси за пожеланията за лек път Simple Smile До скоро красоти !!!! Мистик - супер си Simple Smile

Laughing Heart Eyes Mr. Green Hug Peace  bouquet

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 08:13 от bz

# 232
Ах, ах, ах, какви изкушения БЗ! Айде лек път! Hug

Мистик, ей сега ще ида да ти видя снимките! Peace

За лаптопи си говорите гледам.... Само не ги поливайте с кола или кафе! ooooh! Най-добре с вода.... Crazy Mr. Green

Тази сутрин пак друснах гюбека! newsm68

# 233
мистик, видях ти снимките, гледам и ерсет е сложила, нея никой не я издаде... Crazy Голяма истанбулска банда стана, голяма... Hug

# 234
  • Измир
Добро утро!

Айля,
имах предвид само това твое изказване, че е малко "претенциозно и тенденциозно" Thinking
Нищо лично bowuu
"Празнуват само богати хора(sosyete) +изселници(българи) или хора които по някакъв начин имат връзка с чужбина."   Shocked

МИстИк, не мИсля, че е учтИво това твое Изказване  Confused
ВсекИ, който е жИвял в ТР знае, че само хора с по_вИсокИ доходИ могат да сИ позволят да заведат 10_на душИ на дИскотека за рожденИят сИ ден ИлИ пък да затворят малка кръчма (както е в БГ)
НощнИят жИвот е  десеткИ пътИ по_скъп.

И наИстИна в БГ всекИ празнИк е повод да се веселИм. Имаме лИ някой лев, отИваме да купонясваме, а в ТР хората предпочИтат да спестяват, за да подобрят жИвота на семейството сИ.

Поздравлявам Айля за проявената сдържаност (която аз не прИтежавам)

# 235
  • Измир
 shedi,  нИе няколко пътИ сме ходИлИ до ЕдИрне за ''провИзИИ'' Laughing

На мен лИчно мИ е много удобно пазаруването в КИпа. НамИра се малко в края на града.
Има И магазИнИ на ИзвеснИ маркИ като CAT, LC Waikiki, Kigili, спортнИ стокИ... И др, а на третИят етаж можете да хапнете И отпочИнете.

# 236
Ще бъде тъпо да се изпокараме, но може би мистик не е разбрала, какво има предвид Айля.
Празници от рода на 8 март, св. Валентин, Нови години и т.н. не са традицонни турски, а според мен турците са по-традиционалисти...
Хора, които са свързани с чужбина по някакъв начин или бг изселници си носят празниците с тях, от чужбина. Богатите пък пътуват, виждат повече, подръжават или просто по ред причини са по-възприемчиви към чуждата култура, та затова.
И в БГ младите са по-податливи към въвеждане на нови празници като св. Валентин. Майка ми и баба ми да не би да го празнуват! Не мисля, че това е претенциозно и тенденциозно.... Confused

# 237
Ми то и аз не го празнувам - лигав ми е.
Ама синът ми много го тачи, та от няколко години ми се налага да купувам плющени сърца за гаджетата му  Sick

Разгледах новите снимки - много сте хубави!

# 238
Benmary, за теб специално едно клипче в мултиплай. И за всички собственици на лаптопи и ... деца.
shedi, Kipa аз също много харесвам, за провизии е идеално място.

Да се празнува може и без пари - важно е да има компания и желание. Вярно е, че в България се празнува с повод и без повод, нищо лошо. В Турция хората работят повече и може би затова не остава време.

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 11:13 от kaigi

# 239
  • до вятърните мелници
Здравейте момичета!

benmary 2, ще се радвам да се запознаем и "на живо". Ченгелкьой ей го къде е  Simple Smile , а иначе и аз обичам Кадикьой, особено района на Мода за разходки  Heart Eyes и Бахарие за пазар   Grinning
а до Вторнишния пазар не съм ходила и аз от много отдавна, нищо че ми е на 10 мин. път... но така става като работи човек...

аз иначе тази седмица съм в семестриална ваканция, обаче един гаден грип се опитва да ме наляга... мъжо каза че гласът ми заприличал на травеститски  Joy Joy Joy
но се боря с всички сили и гледам да не се давам....

по въпроса за празнуването, няма смисъл да спорим, според мен, защото на всекиго предполагам малко или много обкръжението му е различно...

моята ТР рода не си пада по празнуването, като смятам, че всичко тръгва от това че не празнуват рожденните си дни  Cry, което е много тъжно, поне за мен... така че аз се мъча поне в нашата къща да налагам други традиции, но става трудно и бавно... може би като се появят деца ще е друго....

от друга страна, докато живеех във БГ ми беше втръснало от безсмислени празнувания и тежки маси Rolling Eyes, така че ще гледам да съм някъде посредата  Simple Smile

колко интересно! това лято и ние почивахме в Кемер, или поне така се водеше хотела - близо до Кемер. беше наистина приказно, обаче аз определено харесвам повече Бодрумското море - такава синета не съм виждала другаде...

иначе природата на Кемер е къде къде повече!!! с тея страхотни планини Heart Eyes !!!

Общи условия

Активация на акаунт