БУРГАСкото дете в къщи скука вече го наляга, а мама за купон се стяга - 43

• 12 922
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро! То май добър ден станало  newsm78
И аз днес наистина съм с кафе пред компа. Много обичам кафе , ама откакто родих пия много рядко.
А вие снощи добре сте си пийнали, в компания.
ЗА килограмите и при мен е болен въпроса, щото като родих имах само 4 отгоре, а сега вече са 8 Embarassed
мама21, дано да мине бързо и безпроблемно болежката.

# 211
  • Burgas, Bulgaria
днас нали ще пътуваме та по тоя случай се погримирах лееекичко    Blush но тук отстрани ми изкача нещо от панталона и много ме е яд  #Cussing out имам сланинки.
Николай от сутринта крещи и ръмжи .
иначе чак аз се харесах с тия голееми мигли дет си ги направих  Sunglasses ще съблазнявам

# 212
Това дето изскача от колана на панталона се казва "любовни дръжки". Не е ли секси?
Аз днес съм си поставила много задачки и се заричам да не седя много-много пред компа.

# 213
  • Burgas, Bulgaria
благодаря бе Краси много си мила дет ми припомняш истината-айде бегай по задачки чееееее работа те чака.Тези двамата симпатяги на снимката искам да ти кажа че явно са мнооого добри деца щом ти дават вазможност да се докопаш до компа.  bouquet

# 214
  • Бургас
 newsm09 Аууууу че се е пиянствало тука. Алооооу поне си раздигайте масата след запоя  Joy Може ли такова нещо ставаш и кво виждаш купона бил пълен, ми що не свиркате по-силно  hahaha После сланинки имали, ми то от тоя алкохол  Crazy То и аз съм с излишни сланинки ама като ми е сладка биричката  Embarassed

# 215
  • България
шушоната, не е от бирата , от мезето е   Grinning

# 216
  • Burgas, Bulgaria
я я разбирателки -това е от редовен полов живот=на 10кг. живо тегло в кошарата =на 10кг. живо тегло върху инкубатора тоест мен  bowuu

# 217
Верно ли, че днес Светлите имали имен ден?

# 218
  • Бургас
Здравейте майчета, тъкмо гледам по канала предаването на мартина, в което говорят за това как да се грижим за зъбите на децата си. В тази връзка вие водили ли сте вече децата си на зъболекар и чувалили сте за някой свестен детски стоматолог в Бургас?

# 219
Ха, пиянки, пред компа сте пили, а аз нали бях мома англичанка снощи та бързо бързо си намерих чужд мъж за по едно.
За играчките на Дени съм купила един плетен кош от Лалето, той май че е за дрехи но ние играчки прибираме в него. И да сме в тон, от една бабка на улицата купих още две плетени, тип кошници. НО това не значи, че играчките ни не са вечно разпиляни из цялата къща. Просто от играчките спасение няма, а който не иска да му е разхвърлена къщата да не ражда деца. На мен си ми харесва нашата си кочинка.

# 220
Mале ,bubi4кo, блазе ти!( пу-пу) Явно мъжът ти не чете тука.
И много си права за играчките. Дкато не пораснат децата съм решила много много да не се притеснявам за разхвърляноито. Той мъжът ми и ремонъи по същата причина не ще да правим.

# 221
Стаята на дъщеря ми никога не е подредена, защото много бързо се отказах да я подреждам.
За играчките има едни много хубави големи кутии, които са точно за това. Купувала съм такава от Бриколаж- пластмасови са, има цветове и са колела.

# 222
Хайде добър ден и от нас с Калата! Heart Eyes
Вчера и аз пиянствах ама с мъжо, и ракийка си пийнах и винце, ама от на тати домашните, от тях глава не боли! Embarassed
Обаче днеска ми е едно депреснатско, даже не можах да се зарадвам, че НОИ след дъъълго чакане са ми превели парите за декември Shocked Даже и малчо ме е усетил май, не е толкова игрив.
Милото, дупенцето му едно зачервеничко с пъпчици и сега го подмивам със смрадлика и го мажа с едно кремче та му поминаха. Сигурно е от новите ароматизирани пелени на " Памперс" , та ще ги сменям с Либеро, да видим дали ще са по-добри. Thinking
Bubi4ko и аз се убедих, че много важно да обърна повече внимание на бебчо и да си поиграя с него, отколкото непрекъснато да се чудя какво има още за оправяне в къщи и всичко да е по конец. То и без това къщната работа край няма, вече имам други приоритети baby_neutral bouquet

# 223
  • Ах, морето
Здравейте майчета, тъкмо гледам по канала предаването на мартина, в което говорят за това как да се грижим за зъбите на децата си. В тази връзка вие водили ли сте вече децата си на зъболекар и чувалили сте за някой свестен детски стоматолог в Бургас?

Аз също се каня да я заведа, но нямам отзиви за добър детски стоматолог, така че ще чакам за мнения.  Thinking

# 224
Какво са казали в това предаване за зъбките, споделете, че нали съм на работа и все изтървам интересни предавания. Нашата леля е зъболекарка, но освен да ме притеснява, че на детето му ги няма зъбите, друго не прави. Преди я бях питала дали да ползвам накрайника за ръка да почиствам зъбките на малката /още беше бебе/, а тя ме изгледа и се учуди, щото не беше чувала за такъв накрайник и на такова малко бебе да се почистват зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт