БУРГАСкото дете в къщи скука вече го наляга, а мама за купон се стяга - 43

• 12 914
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Ми на,все съм една такава добричка!

# 196
           Я аз да питам тези с по големите дечица, къде им държите играчките???  newsm78 В чудо се виждам вече от камиони, камиончета, коли, колички и тем подобни, няма къде да стъпя в къщи. До сега купувах едни мрежени кошове от магазините за 1лв, но те са крайно неподходящи вече, като пусна вътре три играчки и се изкривяват и късат. Сега съм събрала всичко в кошарата, тъй като не се ползва по предназначение  Mr. Green но ме е яд да я гледам така все едно е вечно разхвърляна  Close   Моля дайте идеи  Praynig

# 197
Ами аз отдавна се каня да поръчам една малка секцийка за дребния. Ние си поръчваме да ни режат плоскости и мъжът ми ги сглобява. Така си направихме секцията за аквариума.

Специално за детската си мислех за нещо от бели плоскости - два-три рафтчета да може да се нареждат по-хубавите играчки, и до него едно с две вратички или чекмеджета и вътре да слагам другите. Дори си мислех да му правя голямо чекмедже да слага в него конструктурите, едно чекмедже за скицници, фулмастери, пастели, едно чекмедже за нещо друго и така. Ама не мога да измисля точно какво искам и още караме и ний с такова кошче мрежесто, а по-големите му ги нареждам върху едно парче мокет. И в секцията в хола слагам е един шкаф и едно чекмедже. Друга идея ми е - имам един от тези пластмасовите шкафове, ако си ги виждала ги продават по магазините за домашни потреби, аз си купих един патешко жълто и сега го ползвам за дрехите му, но после мисля да слагам играчките в него, когато измисля какъв гардероб ще правим.

# 198
  • По света и У нас
Аз за играчките към момента, ползвам от тези пластмасовите кошове за дрехи /където ги продават в магазините за домашни потреби/ .... но те най-вече са подходящи за по-дребните играчки  Rolling Eyes, камионите, а и доста от колите - са обемисти  ooooh! и ние към момента не сме им намерили кой знае какво удачно място  newsm78

# 199
  • На морето!
Мама21, малко късно, но и аз се разписвам.Тази мания за нови колички май е заразна.Полудяла съм вече и искам новичка и лекичка колица  Mr. Green
За ученето-уча или поне се опитвам да уча вечер, когато Симеон заспи.И аз не знам как се справям, сигурно защото Монката е много послушно бебе  Heart Eyes

# 200
За играчките и аз все не мога да им намеря място и са разпилени из цялата къща. Но беше ми харесала една идея от едно предаване - табуретка на която седалката е като капак и играяките се прибират вътре като в кутия. Много подходящо дори и за хола.
Райне, мама21, блазе ви за послушните и самостоятелни бебоци. Пу-пу.Да са ви живи и здрави!

# 201
  • Burgas, Bulgaria
Краси да ти се връща
ей къде сте пиянки -аз съм на биричка айде наздлаве

# 202
Аз съм на винце  Mr. Green   newsm24
Мъжо на работа дечко заспа и ей ме на и аз наредена!

# 203
 newsm24Наздраве и от мен.

# 204
  • Бургас
ами щом сте казали, ей сега ще си сипя едно винце, че аз се наливам с една кола. Наздраве!

# 205
  • Burgas, Bulgaria
и аз съм без мъж тази вечер.
ох да се оплача-след секциото направих лека коремна херния щот два пъти ми е рязан корема но от пъпа надолу.И сега пак ме боли а небеше се обаждала.Трябва да спра да ям.Аз тогава още ходих при Зикидис и дори конците по-късно ми ги махаха та идеята беше да нося колани и стегнато бельо ама нали съм модерна......  ooooh! пак я втасах

# 206
аз като почнах да чета мама21 какво писала и викам че ще кажеш че ще спреш да пиеш и викам ааааааа ама как така тъкмо се наредихме тука. Ама то това твоето не е шега работа ама не е лесно без ядене, аз като ми се яде и само за това мисля и какво да ям.

# 207
  • Burgas, Bulgaria
имам още 10кг. да сваля а като си седя тук и само за плюскане си мисля  Crazy

# 208
И мойте са толкова ама аз и грам не съм свалила. Ама то се иска малко активност от моя страна, А не да си пийвам пред компа (че и с мезенце, вие да не си помислихте че си пийвам голо винце  Mr. Green), че и детето ми е едно поспаливо и аз покрай него. Мани мани ...
Офффф взе да свършва ....  newsm78
Айде наздраве!

# 209
Добро утро,каде сте поспаланки?Хайде ставайте,4е си изпих кафето без вас и е много ску4но тук newsm03

Общи условия

Активация на акаунт