БУРГАСкото дете в къщи скука вече го наляга, а мама за купон се стяга - 43

• 12 900
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Разбира се, че ще ходим на купон  Peace
Тази седмица се смъкнах от обикаляне на областта, и сбирах студ и мраз  Rolling Eyes ама на този етап приключих с това
Искам вече отпускааа
iveto_, видя ли какво се случва с Океана? И внимавай с редута, че аз от 9.01 чакам вече 5 бая тежки кошници  Mr. Green
За утре съм планирала един детски кът - ще заведа малката зад старата поща и по пътя, ако все още няма запазени места, ще свърша тази работа, споко. После ще докладвам - датата остава 9 февруари

Съжалявам, че никаква не я свърших с Океана  Embarassed но и аз като теб обикалях областта за да я обикна  Laughing само че петък, събота и неделя  #Cussing out 2 почивни дни имам и ми ги отнеха, в това хубаво време и детето никъде не можах да заведа  #2gunfire още съм бясна.   

Ками за девети пиши и мен /дано не ми мине котка път/  Mr. Green   
         Авеню е клуб. На мен ми харесва там въпреки че го наричам дупката  Joy Но обикновено ходим в сряда на черно и да играем дартс и няма много хора и е супер, не знам как ще е в събота.  Peace       

Честито на имениците и техните майки със закъснение. Да са много палави и със здраве да си носят имената!

# 136
То и ние сме болни ама за компрес не се сетих. Давам сега едно билково сиропче Plantax, похвалиха ми го, с ментол, екстракт от иглика, прополис, мед, мащерка и такива. Мирише на сиропите от едно време. Изписаха антибиотик ама не съм го дала още. Голяма кашлица имаме голямо нещо и през деня и през нощта една суха такава, давеща.

# 137
  • Burgas, Bulgaria
ох на мен ми е лошо нещо-май прекалих с кафето от 6 и нещо сме будни и сега си направих поредното кафе ама ми стана лошо и ми се повръща.Поради тая причина хапнах малко  мини вафлички ама още ми е зел-баси много гадно

# 138
  • България
мама 21, жалко че вчера се разминахме , така ми се искаше да ви видим с малкия сладур. Ние иначе си направихме мноооого хубава разходка.

# 139
  • Burgas, Bulgaria
а аз вече минавах болницата като ми се случи случката.И аз много исках да се видим че Майчето от малко бебенце не съм я виждала на живо  Mr. Green

# 140
  • Бургас
Привет,
хубав ден на всичи

# 141
  • На морето!
С Монката благодарим за прекрасните пожелания Hug
Дано и днес като се вдигне мъглата времето стане като вчерашното Heart Eyes
За срещата, аз няма да мога да дойда, че на 12 имам един отвратителен изпит, който мн трудно ще взема и трябва доста да поуча  Confused,а ми се идва много

# 142
# 143
  • Бургас

Авеню е клуб. На мен ми харесва там въпреки че го наричам дупката  Joy Но обикновено ходим в сряда на черно и да играем дартс и няма много хора и е супер, не знам как ще е в събота.  Peace       

Да не е под Континетал  newsm78 Там беше готино преди и един мой комшия беше управител,но доста май западна и от години не съм стъпвала  Thinking

# 144

Да не е под Континетал  newsm78 Там беше готино преди и един мой комшия беше управител,но доста май западна и от години не съм стъпвала  Thinking

Точно там  Peace Ами не е кой знае какво като обстановка, старичко е. На мен ми харесва защото както вече казах ходим в сряда и е спокойно не те блъскат и тъпчат, но ако идеята е за дискотека след Океана, не мисля че Авеню е подходящо  Rolling Eyes   

# 145
да, Авеню е под Континентал  Peace
клуб е, и съм го посещавала доста навремето аз  Laughing
ама не съм ходила от година-две и за това питам, а ми казаха, че това лято му направили сериозен ремонт 

да ви пратя сега в още една глуха  Mr. Green Някой да е ходил на Пиратите ?  Rolling Eyes

# 146
офф като чета заглавието и се чудя...
скука ли...
ми то мойто направо полудя вече вкъщи..
в момента ми изспива цялото веро в мивката, май смята да мие чиниите
вчера изсипа чая си в тенджерата с лещата, която тъкмо бях сготвила...
с един стол го бута из цялата стая и вече стига навсякъде с него, бута го бута докато стигне където си е набялазал и после събаря всичко от секциите ...
и профилактично от време на време идва да ми бие някое шамарче и да ме оскубе  Close

# 147
  • Burgas, Bulgaria
Танина  hahaha не ти е скучно

# 148
да, Авеню е под Континентал  Peace
клуб е, и съм го посещавала доста навремето аз  Laughing
ама не съм ходила от година-две и за това питам, а ми казаха, че това лято му направили сериозен ремонт 

да ви пратя сега в още една глуха  Mr. Green Някой да е ходил на Пиратите ?  Rolling Eyes

М да пак аз.  Mr. Green  Не ми хареса прилича ми на публичен дом, само червен фенер отпред му липсва. Но повредата може да е и в моя телевизор  newsm78

# 149
Танина  hahaha не ти е скучно

Абе уж не е скучно, ама всеки ден само поразии взе да ми омръзва вече  Confused Даже ми се приревава като го видя пак омазан до ушите  Tired И постоянно пита "Това е... Това е ..." като развален грамофон.

Сега се сетих и аз къде е това Авеню. И ний едно време ... като бяхме млади ходихме там, май в сряда имаше ретро парти, това работа преди пет години обаче.

Аз пък си мислех за това заведение под областната. Наскоро ми го похвалиха.

Общи условия

Активация на акаунт