а какво мислите за жени избрали самотното раждане и отглеждане на дете - тези които са избрали самотата, още преди зачеването?
Това не е мнение, а извод от горчив опит!
Изтърпях страшно много и отмълчах страшно много (само дето не си доведе любовницата в другата стая, до като бях там). Това, обаче се преживява! Най- ме боли, че близо година тровихме живота на детето с непрекъснатите ни скандали
Не стига това, ама аз бях толкова психирала, че и крещях за всичко
Сега не мога да върна времето назад и да променя нещата. Съзнавам, че това ще и остане травма за цял живот! Колкото и малка да беше, все още си спомня някои неща и ми ги разказва, пречупени през детския и поглед
Невероятно ме боли, че го допуснах
/въпреки че мрат за него/ Сега ще си седиш на задника и ще търпиш заради него!
Никой няма да те погледне.... нито си красива ...нито умна ...еле пък богата
... НИе сме живяли без баща - знаем колко е зле!". Особено насърчително и .... абе пътя към ада е постлан с добри намерения...
!Аз играх в този филм и какво-отлаганият финал все пак настъпи но с цената на много безсънни нощи и разбити нерви,разбито самочувствие и раздвоени деца!Децата пораснаха и взеха да вземат решения сами-интереса ги отведе при баща им.Много ти оценява някой жертвите и лишенията които си преживяла заради тях!Ще го осъзнаят,но когато ги ритне съдбата и тях по кокълчето!Какво е семейство без любов и чувства-едно съжителство и ежедневно изтезание!С дете или без дете
-всеки трябва да премисли кое е най-доброто за него!Не пропилявайте младостта си!..
.и за всеки влак си има пътници