ПЛЕВЕН - февруарска

• 14 008
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
Здравейте.Времето е супер,ние се прибрахме преди малко от разходка.
bmanolova пожелавам ти успех и утре да се похвалиш с   EFP

# 196
bmanolova, и от мен най-искрени пожелания за двете чертички на теста.  Hug

Но да знаеш, че на мен теста до 7-8 г.с. ми беше отрицателен, така че....да не прибързваш с заключенията  Wink

# 197
  • София
Благодаря,момичета.Определено имам нужда от подкрепата и добрите ви пожелания.

# 198
bmanolova  успех и от мен   EFP

# 199
# 200
Стискайте палци след два дни да не ме посетят гости и да се включа и аз във вашия отбор на мамите. newsm17
Щом пишеш тук,значи вече си в нашия отбор,независимо колко са чертичките  Hug И при нас една година не се появяваха и когато най-не очаквахме се получи  Peace

# 201
Хайде и аз да се впиша за деня  Grinning
bmanolova, пожелавам ти, да ни съобщиш най-хубавата новина  Hug Стискам всички палци  Grinning
И ние се поразходихме порядъчно. Бужи явно доста се е изморил,защото спи още.

# 202
Здравейте и от мен!
Ние бяхме на рожден ден на племенника! Не мога да почерпя, защото не знам как. newsm78
Б. Манолова, стискам палци и желая успех  EFP!

# 203
Отидохме на пързалката, ейййй голям кеф. Много ми хареса, оказа се, че нищо трудно няма, не се пада така лесно  Joy Мисля скоро пак да отида.
Ето малко снимки на виртуозните ми изпълнения http://diksi.multiply.com/photos/album/34

# 204
Ето кой ще ни представи на олимпиадата  Grinning В крайна сметка до кога ще я има пързалката.Вчера и племенницата ми ходи да се пързаля,каза,че било изморително.

# 205
  • София
Браво,Дикси newsm10
Вдъхваш самоуверие,като те гледа човек да ме се прииска и той да се попързаля.
Много сладко момченце имаш и умее да общува с дамите.

# 206
Ето кой ще ни представи на олимпиадата  Grinning В крайна сметка до кога ще я има пързалката.Вчера и племенницата ми ходи да се пързаля,каза,че било изморително.

Търся си партньор, че Емо отказа категорично  Grinning А за изморително, да така е. Имам мускулна треска на прасците  Crazy
Пързалката трябва да е до края на март.

Много сладко момченце имаш и умее да общува с дамите.
Благодаря! Засега е кавалер  Laughing

# 207
А,значи може и аз да се класирам. Ми то може и солово изпълнение  Mr. Green

# 208
Аууу, Дикси, ти си била голяма фигуристка  Flutter Гордеем се с теб  Hug А Митака си е пич-гледам е сваляч от малък  Heart Eyes

# 209
Здравейте и от мен!
Виждам, че сте си изкарали много приятно на срещата! Браво! Hug
Аз дето не мога да се добера до компютъра, ами и много мразя да ми пипат по него, два дни не съм сядала и веднага нещо са ми оплескали...вкючили firewall, update, въобще голяма каша,ама така е като сме много маймуни на един клон Laughing, вече откачам.....а и нашият ремонт....няма по-големи каръци от нас, сега покривът потече, над нас има още един етаж(при тях си е направо басейн), но заради снега и липсата на някой желаещ да почисти покрива, сега си имаме душ в кухнята, добре че не сме напреднали с ремонтирането там....а така, наоплаквах ви се! Mr. Green
bmanolova, и аз стискам палци да се сбъдне желанието ти, ще е много хубав подарък по случай Св.Валентин.
Краси, да оздравяваш бързо, а ти сега като пиеш антибиотици не те ли е страх да я кърмиш Деската?
Дикси, браво! Аз чакам да се стопли малко повече и ще се пусна и аз в някой пирует. Днес ви видях, изглежда точно когато сте се снимали, много сладък Митко, а дамата също е много красива, забелязах ви аз отдалече.
Те така, ние се възползваме от хубавото време и се разхождаме с Крисуната следобедите, тя дремва едно хубаво милата, изглежда и новата количка й е удобна, но аз все си мисля, че и триколка да й бях взела, тя пак щеше да отлепи по час на око и в нея Whistling
Приятна вечер, милички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт