Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 609
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честито на всички, които вече знаят пола на бебенцата си Hug
Завидях съвсем неблагородно на момичешките майки Crossing Arms Аз вече сякаш прежалих мечтата си за панделки, явно ще си отглеждам два талибана и туй то Tired Ама живи и здрави Grinning

# 241
Katinche аз ще ходя на БХС другата седмица в четвъртък. Илиева е категорична и за двете изследвания. В смисъл, че е хубаво да се направят. Виждам, че ще отидеш един ден след мен - попитай я, може пък при мен да вижда някакви причини да ме праща на тези изследвания. Иначе във вторник като гледахме бебето каза, че всичко му е наред. Със сигурност никой не може да те задължи да отидеш. Аз също нямам много вяра на БХС-то, но какво пък - ще го направя, сега ми е паднало да ме бодат и да ми точат кръвчицата.  Tired

Добре, ще я попитам и после ще докладвам  Wink вече нямам търпение, така ми е мъчно за бебо!

Теб къде те изпрати на ФМ и БХС и какви са процедурите за тези изследвания?

# 242
момичета моля спешно за съвет!
някой имал ли е много повишени левкоцити в урината ????
Ще разкажа накратко: преди два-три часа получих болки ниско долу в корема но не като от контракции въпреки това веднага позвъних и посетих лекаря си
той ме накара да дам стерилна урина и веднага я изследваха и се откри високо съдържание на левкоцити, каза че ставало дума за възпаление на пикочния мехур, утре сутринта ще давам урина отново за посявка която ще стане след три дни, до тогава ми даде спазмалгон и неоринал.
Моля ви ако някои е имал подобен проблем или сходен да се включи.
ПС. в упътването на този спазмалгон пише не се препоръчва при бременност и кърмене .... аз съм и двете но въпреки това лапнах един .... доктора каза по три на ден

# 243
за БХС-то се взема малко венозна кръв и ти го правят
моето всичко било наред
взеха ми кръв за него на 14,01,08г - тогава бях 15-16 седмица

# 244
Катинче, аз лично се отказах да парвя БХС, въпреки че ме пратиха да ми точат кръв, тъй като разултата от изследването не ти дава гаранция и реших , че няма да го правя. Изчетох много неща в нета за това изследване и категорично се разубедих да го правя. Иначе на ФМ ходих и съм доволна  Simple Smile
А, сетих се да ви питам нещо. Тъй като стана въпрос малко по-рано за шарките искам да попитам по-специално за рубеолата-правих си изследване и резултата ми е + , какво трябва да означава това? Че имам антитела или......? Още не съм ходила при доки , но другата седмица съм при него, надявам се тори резултат да е добър  Praynig

# 245
Пфу, аз сутринта пак повръщах, ама айде щом е момиче ще го преглътна tooth
На Пепи количката е Кенгуру Круизър, много бях доволна от нея, но сега няма да я ползвам, че не ми влиза в колата. А и искам нова за девойката Flutter
Такъв борд искам и аз за Пепи, но тук не съм виждала. Като вземем количката, ще търся. Но моя си е още бебе в много отнешения, вкл. иска гуш като се измори от ходене, за това ще ми е много необходим. Линка, който беше даден на предната страница не ми се отвори.

Момичета вие ме разбихте - всички ми казват, че съм се разхубавила, а и аз самата виждам, че кожата ми е станала по-хубава например. Значили това, че детето ще ми е грозно  Shocked ?

Не, означава, че носиш момче Grinning Така казват поне.

# 246
Райка аз не бих рискувала да пия спазмалгон . Съветвам те да не го пиеш . За какво ти го предписа доктора ? Колко са ти левкоцитите ? Какц разбра само от едни левкоцити че имаш възпаление на пикочния мехур ? Имаш ли болки ? Аз от началото на бремеността си съм с повишени левкоцити което е често срещано при бременност ? Я кажи каква стойност на левкоцити е посочена в изследването ти ?
Не пий спазмалгона , посъветвай се с друг лекар .

# 247
  • София
За БХС трябва да отида при нея рано сутринта за да измери точно бебчето, ще ми даде някакъв талон и право в Майчин дом. Като стане резултата да и го покажа. А заедно с резултата от БХС каза да ида на ФМ. Аз вече имам записан час при Марков - одобри го. Това е. В четвъртък в 8.00 сутринта заставам пред кабинета и ще се боря с другите бременни за да вляза.  Mr. Green
Да те предупредя, като ходих последния път Илиева преглеждаше в друг кабинет а не в нейния си. Каза, че някои дни я местят. Та си питай на регистратурата къде да се наредиш на опашката  Laughing

И аз съм с леко повишени левкоцити. Ако нормата беше 5 моите са 5-6. Пуснах си още една урина, но като ида другата седмица, тогава ще питам за резултатите.

# 248
силно съм заинтригована от тези бордове отзад на количките тъй като Владимир ще ми е на две и половина лятото а и сега иска да го нося и ако понякога се наложи да се върви по бързо този борд си е направо необходимост когато има и друго малко дете.
моята количка от Владимир е на Чико пълния комплект като нова е не знам дали изобщо да си купувам нова много съм си доволна от нея има и зимен кош и кошница за кола и не е мръднала две години я карам и живея на един баир с павета всеки ден нагоре надолу нищо и няма
но дали за нея ще има такав борд ....?????

# 249
имам болки , левкоцитите не ги знам точно колко са тъй като му казаха за изследването по телефона резултата от него имам предвид
и аз мисля да не го пия ..... изпих един защото много боли .
не знам как е разбрал дали имам възпален пикочен мехур той на най добрия гинеколог в нашия град , аз се преглеждам само при него, освен това ни е личен приятел, не би злоупотребил или пък пренебрегнал каквото и да е по отношение на мен, самия факт в Габрово да ти направят урина за 30-тина минути в 14ч и лаборантките са казали че е много високо съдържанието на левкоцити.  Иначе аз си имам проблем с урината сега и през предишната бременност винаги имам  или оксалати или урати по много - което значи песъчинки но не съм имала повишено съдържание на левкоцити

# 250
А, сетих се да ви питам нещо. Тъй като стана въпрос малко по-рано за шарките искам да попитам по-специално за рубеолата-правих си изследване и резултата ми е + , какво трябва да означава това? Че имам антитела или......? Още не съм ходила при доки , но другата седмица съм при него, надявам се тори резултат да е добър  Praynig

При мен пише така

HAH Titer 1:32
Имунитет ДА

при теб само плюс ли има? При титер 1:16 или по/малък - значи, че нямаш имунитет.

# 251
утре като ми направят и посявка и когато тя стане а то е след три дни тогава ще се види как ще се лекува а до тогава за да не вия от болка вероятно за това е дал спазмалгон

# 252
аз бях се записала при д-р Димитър Марков в СФ за 08,01,08г но не успях да отида тъй като тогава бяха големите задръствания и сняг и си викам абе къде да ходя и отмених часа си

# 253
Данибон, и при мен окосмяването на корема се увеличава, явно е за сметка на останалите части от тялото ми  Mr. Green аз като си мажа коремчето и те са на вълни  Laughing наляво надясно се замазват.... Blush А що се отнася до мъжа ти не се ядосвай Stop аз имам чувството , че и те полудяват покрай нас, ама все някак  9 месеца ще ни изтърпят  Wink

Райка, Дани е права освен това възпаленията на пикочния мехур са често срещани по време на бременност и би трябвало да има лекарства , които няма да ти навредят... Искай второ мнение...

Пърл, пак не пожела да ни кажеш пола на бебчето  Mr. Green

# 254
  • София
Данибон и моя днес ми лази по нервите. Не знам, може днес да са откачили. Пуууу, тъкмо се омъжих и почвам да мисля за развод  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт