СНБМ - инициативи - 17 част

• 17 302
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  Успях, между другото за подредбата на желания, вече има едно бутонче за по-нисък и по-висок приоритет и с него се разместват ДГ, аз си мислех че е за приоритета за прием. Тоест брат, сестра, близнак... В момента съм чекнала брат сестра просто защото не открих близнаци....

Оправи си кандидатурите, за да не те изхвърлят. Предимството за близнаците е в профила. Коригирай там.

# 106
Доли, ти си кажи личното мнение. Не мисли становище!

# 107
гледахте ли часът на милен цветков? излязоха още неща

# 108
  • На края на вселената!
Аз мисля, че тотално беше опорочена системата и основната й идея за равен шанс. Това стана след като с презумцията за хакерски атаки бяха блокирани IР-адреси. Това бяха редовни потребители. Според мен това трябва да го обявят  за тест и да затрият всичко. Може да оставят само регистрациите. После да се обмисли вариант с по-читав сървър. Да се направи деление по райони - например по 1 седмица или 5дни за район да се кандидатства.
Мен специално не могат да ме убедят в равнопоставеността. И още повече, че самият Алексиев от Сирма си каза, че кандидатстването ставало с КЪСМЕТ!

Резултатите от анкетата в темата:

Ако има възможност, бихте ли искали да се анулира всичко в системата? Целта е да се проучат настоенията във форума!  (Гласуването приключва: събота, 09 февруари 2008, 12:07)

Да, всичко да се изтрие и да се регистрира и кандидатства наново    - 27 (8.6%)

Да, да се изтрие кандадатстването, но без регистрацията    - 68 (21.6%)

Да се изтрие всичко и да се кандидатства с писмени молби и чакане при директорката    - 29 (9.2%)

Не    - 111 (35.2%)

Други - пишете в темата с уточнение, че е за анкетата.    - 3 (1%)

Да се кандидатства по райони - днес Младост, утре Люлин - за да се избегне натоварването на системата    - 77 (24.4%)

# 109
Доли, ти си кажи личното мнение. Не мисли становище!
Ми трябва да мога да измисля такова, но не успявам особено...

# 110
Да си кажа и аз мнението, няма да мога да участвам в чата, че имам излизане.

Първо, мога да кажа че още на предварителните срещи уведомихме фирмата, че проблем ще има, лично го направих и му казах, че според мен 80 % от родителите ще са на компютъра в 9 сутринта. От фирмата отговориха тогава, че не вярвали толкова голям интерес да има. Точно това им беше отговора.

Така че и аз смятам, че фирмата трябва да се санкционира и просто да не си получи парите, още повече като чета и слушам за мненията на компютърните специалисти! И това за хакерските атаки е направо смехотворно. 70% хакери в системата hahaha Не знам да се смея ли, да плача ли, аз също вдигнах кръвното като гледам какво става. Ако и аз бях участник, просто щях да получа инфаркт.

Според мен също трябва да се запазят регистрациите и резултатите от кандидатстването. Щом днес следобед вече нормално се е влизало в сайта, значи утре вече съвсем по-лесно ще става всичко и хората спокойно ще могат да се регистрират и да кандидатстват. От самото начало се знаеше, че който превари, той ще завари и така и стана. Дори и без проблем в системата хората пак се класират на принципа който изпревари. Проблема е единствено в неадекватната подготовка и работа на фирмата - изпълнител. Идеята е много добра, но изпълнението куца и затова трябва да си понесат отговорностите. Просто оттук нататък системата да се прехвърли на друг изпълнител възможно най-бързо. Това е мнението ми.

За тази дивотия с "решенията" на системата кое детско заведение да сложи първо като желание просто нямам думи.

Не пиша от къщи, затова не мога да вляза в скайпа.

# 111
  • София
Така че и аз смятам, че фирмата трябва да се санкционира и просто да не си получи парите, още повече като чета и слушам за мненията на компютърните специалисти! И това за хакерските атаки е направо смехотворно. 70% хакери в системата hahaha
.......
Според мен също трябва да се запазят регистрациите и резултатите от кандидатстването. Щом днес следобед вече нормално се е влизало в сайта, значи утре вече съвсем по-лесно ще става всичко и хората спокойно ще могат да се регистрират и да кандидатстват. От самото начало се знаеше, че който превари, той ще завари и така и стана. Дори и без проблем в системата хората пак се класират на принципа който изпревари. Проблема е единствено в неадекватната подготовка и работа на фирмата - изпълнител. Идеята е много добра, но изпълнението куца и затова трябва да си понесат отговорностите. Просто оттук нататък системата да се прехвърли на друг изпълнител възможно най-бързо. Това е мнението ми.
.....

съгласна съм с твоето мнение напълно Peace сбито, кратко, ясно, подкрепям.

в допълнение, аз също останах искрено изненадана от факта на подредбата на ОДЗ-тата без моя намеса. разместих ги след това по реда на моето желание, но ако не бях забелязала или ако отново нямах достъп, тогава какво? Tired

# 112
пък на мен не ми дава да ги разместя, или поне не ми дава да кача тази, която ми беше 1 приоритет, на 1 място Sad

# 113
пък на мен не ми дава да ги разместя, или поне не ми дава да кача тази, която ми беше 1 приоритет, на 1 място Sad
Това няма да е проблем. Можеш да ги разместиш независимо кога до края на май месец. Ще ти се запази часа на регистрация на съотвената градина  Peace

# 114
Мими вече ми ги оправи   bouquet

# 115
Браво на Мими  Hug

# 116
  • София
Добро утро, момичета! Аз вече на свежа глава да си кажа, че и аз съм против анулирането. Вчера вечерта гласувах. И да влезем и да не влезем, така или иначе 3000 деца са аут. Ако се повтори процедурата, местата в детските градини няма да станат повече, а и каква е гаранцията, че няма да стане пак същото? Да не говорим, че не мога през седмица да си пускам отпуска, за да кандидатствам за детска градина. Също така съм твърдо против подадените на хартия молби в градините да се подредят преди тези в електронната система. Това, че някои директорки не са се оправили със системата по обективни или субективни причини, не може да променя регламента. Ако това се случи, вече не жалби ще подавам, ами, ако трябва, и до съд ще стигна, че и по телевизията току-виж съм се показала даже. Joy

# 117
  • София
P. S. А стрелките за подреждане на желанията вчера вечерта наистина ги оправиха.  Peace

# 118
Момичета, на Таня й се е скапал компа нещо, така че ще го носи на ремонт.
Ако има нещо спешно й звънете по телефона.

# 119
  • София
Добро утро, момичета! Аз вече на свежа глава да си кажа, че и аз съм против анулирането. Вчера вечерта гласувах. И да влезем и да не влезем, така или иначе 3000 деца са аут. Ако се повтори процедурата, местата в детските градини няма да станат повече, а и каква е гаранцията, че няма да стане пак същото?
...

Лошото е, че липсващите места не могат да се покрият от каквато и да било система за записване - т.е. дори всичко със ървър, софтуер и т.н. да беше наред, пак огромен брой деца остават извън детските градини и яслените групи. При това положение каквато и да бъде системата за регистрация недоволни винаги ще има. Тези неуредици само допълнително опънаха нервите на хората, което си е поредното безобразие. Накратко - напълно подкрепям идеята за санкция на фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт