СНБМ - инициативи - 17 част

• 17 311
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
# 121
# 122
Танче сменила съм името на Кали с твоето в контактите на сайта

# 123
Мерси, Влади Hug

Днес нямам ток цял следобяд.  Rolling Eyes

Първо да ви кажа, че ми звъня г-н Николай Цветков /дано не бъркам името, че съм много зле с имената Blush Той е от Варна, от Съюза на инвалидите, единствения член без увреждания. Каза, че има контакти с момичетата от Варна, които са равили протестите и може да ни свърже, също си предложи услугите да ни запознае с един общественик и ако искаме контакти с медиите. Искаше среща, понеже днес бил в София, свързах го с Танчето, дали са успяли да се  видят още не знам. Но аз го информирах, че освен майките от Варна ще ни бъде от полза и контакта с тяхната организация ,заради проекта за достъпната среда. Имам му телеофна, дано Таня да е успяла да се веде с него.

Танчето днес е и на среща във връзка с кампанията за борба с рака на шийката на матката на Глаксо. Май доста ще й дойде.

Днес успях да нахвърлям нещата за кампанията за близнаците, до къде сме, какви са резултатите и какво остава за вършене и съм сложила отговорници. Пратила съм го на Доли, тя ще го прати на пощата от мое име. Моля да си разгледате задачките / на тези, които ги има в списъка и да кажете дали можете да ги поемете. Срокове още не съм слагала, защото трябва да разпитам Хриси разни неща първо.

# 124
# 125
  • София
  Ок, Мишленце като се получи в пощата веднага ще го погледна. Тъкмо си мислех какво точно ще правим и мислим по казуса за близнаците.
  Момичета по основния ни приоритет достъпна среда, какво точно искаме да постигнем. Според мен това с тротоарите е загубена кауза. То и сега си има закони за това, но просто колите в Сф са страшно над допустимата бройка и няма къде да се паркира. Единствено виждам възможност да се действа по въпроса с рампи и обществени места и тн.
  Не е ли много по наболял цялостно въпроса с ДГ?

# 126
  • София
Скапа ми се компютъра вчера, другата седмица надявам се да е готов и да мога да влезна да прочета (поне успях да кандидатствам за ДЗ, дуг е въпроса колко успешно). Сега ще пратя координатите ми на Aila да ги има, тъй като не мога дори да ги попълня на нужното място в момента

# 127
  • София
... Днес успях да нахвърлям нещата за кампанията за близнаците, до къде сме, какви са резултатите и какво остава за вършене и съм сложила отговорници. Пратила съм го на Доли, тя ще го прати на пощата от мое име. Моля да си разгледате задачките / на тези, които ги има в списъка и да кажете дали можете да ги поемете. Срокове още не съм слагала, защото трябва да разпитам Хриси разни неща първо.

И аз пуснах току-що на Доли това, което съм написала за училищата - под формата на мини-план със SWOT-анализ и т. н. Моля да ме извините, ако не е това реда. Hug Имам и два реда за достъпната среда - училищата също са обществени сгради. Peace

# 128
... Днес успях да нахвърлям нещата за кампанията за близнаците, до къде сме, какви са резултатите и какво остава за вършене и съм сложила отговорници. Пратила съм го на Доли, тя ще го прати на пощата от мое име. Моля да си разгледате задачките / на тези, които ги има в списъка и да кажете дали можете да ги поемете. Срокове още не съм слагала, защото трябва да разпитам Хриси разни неща първо.

И аз пуснах току-що на Доли това, което съм написала за училищата - под формата на мини-план със SWOT-анализ и т. н. Моля да ме извините, ако не е това реда. Hug Имам и два реда за достъпната среда - училищата също са обществени сгради. Peace

Браво, Спяща Hug /Името спяща не ти пасва особено, защото явно си доста активна и много ти се радвам/ Hug

# 129
Момичета, тази вечер Камен Йорданов ще е в 9 часа в ББТ.

# 130
  • София
Браво, Спяща Hug /Името спяща не ти пасва особено, защото явно си доста активна и много ти се радвам/ Hug

Ми, то повечето мами във форума си ме знаеха като Сия, но в работата колежките без да искат ме "разкриха" по снимката на Ади и името и беше добре да се "прекръстя". Ади в този момент беше с една блузка с надпис "Sleeping Beauty" и така си избрах ника.  Joy

# 131
momicheta, na laptopa niama kirilitca, utre shte gledam da go opravia i shte pi6a podrobno za intervuto i sreshtata. Proetka, koito imat Glaxo Smith Kline lichno za men e dosta polezen za jenite i interesen za pravene. Utre oshte sutrinta hste vi go opisha podrobno, zashtoto shte ni chakat za idei.

# 132
# 133
  • София
В момента правя служебния пресклипинг, та да допълня:

Пловдивският владика митрополит Николай изнесе открит урок по вероучение

Строителството на детски градини в София - някой пак лъже кмета

Забавачки на колела

Бият хормони без пари за бебе

Момичета, само пак са кажа, че дори и да сваля статиите в Word или Notepad, няма как да ги изнеса от работата - полицаите не дават да се внасят или изнасят каквито и да било електронни носители, а и никакви пощи не мога да отварям, камо ли да ги ползвам. Поне статиите за училищата ще гледам да ги разпечатвам и да ги имам поне на хартия, мисля, че за тях няма да ми направят проблем.  Hug

# 134
такаааааа........оправих настройките и съм на линия.
веднага сядам да пиша за проекта за рака на шийката на матката. фирмата иска да направи семинари - виртуални и физически, с цел ограмотяване на жените в БГ. от нас се искат 2 важни неща - да помислим дали можем да популяризираме, сред жените тук във форума една такава виртуална среща, за задаване на въпроси по темата. На въпросите ще отговаря лекар, разбира се. и второто нещо е дали може да ги включим в проекта си за здравните заведения - обслужване, изследвания, кърмене и т.н. с инфо за профилактика на този рак.
добре дошли ще са и други предложения от наша страна. Моля, помислете креативно и до петък  ще е добре да чуем идеите и мнението на всички членове. Момичетата казаха, че четат форума ни, така че може би и те ще се включат по някое време.

в интервюто си по хоризонт заех една неутрална позиция от името на сдружението. те бяха много любопитни дали ние ще инициираме граждански иск срещу общината, но аз отговорих категорично не.

с господина от варна не се чух, защото не ми остана време. обещавам днес да му звънна и дори по телефона можем да свършим добра работа, след като той има такова силно желание да ни помогне.

сега чакаме силвето да пусне протокола от срещата и отговорниците са си напишат това, за което бях помолила, за да започнем ефективна работа по проектите.

целувки на всички. на линия съм за въпроси

Общи условия

Активация на акаунт