Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви конкретни дейности се обсъждат във форумната тема?
Какви са някои от предизвикателствата, посочени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите, обсъждани във форума, включват организация на срещи, здравословни проблеми, регистрация в детски градини, проблеми с електронния регистър за детски градини, идеи за кампании за набиране на средства, искания за промяна на отговорностите в организационната структура , идеи за подобряване на достъпната среда за хора с увреждания , искания за смяна на името в списъци с отговорности, идеи срещи с политици и организации на хора с увреждания и търсене алтернативни решения проблемите с електронния регистър.
-
Какви конкретни дейности се обсъждат във форумната тема?
-
Какви са някои от предизвикателствата, посочени във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са реакциите на участниците във форума относно проблемите с електронния регистър за детски градини?

Когато съм си вкъщи, абсурд да имам толкова много време - понякога ми е отивал по полвин ден, е, вярно с обработката на информацията, особено, ако е повечко. Другото важно нещо е, че аз не правя PR пресклипинг, а CI (Competitive Intelligence) пресклипинг, т. е. за мене много често е по-важно да намеря конкретна инфомация (нещо като пресклипинг по заявка, например за прогнозиранта инафлация за 2008 г.), отколкото да прегледам цялото издание да няма нещо написано за фирмата, например. Т. е. случвало се е да не изчитам цялото издание, защото вече съм си намерила търсената информация от сигурен източник. Затова просто мога да допълвам списъка със статиите от деня, който вече е постнат в темата. А иначе Томасе ще запазва статиите, на които попадна и ни касят, в Word, за което много й благодаря.