СНБМ - инициативи - 17 част

• 17 321
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Танче, Хриси, момичета, призовавам ви да видите едно от писмата в пощата от Калина Малина, трябва да отговорим на писмото, но също така трябва да измислим какво.

Креми, мисля, че във Варна или Бургас имаше такава отстъпка. Трябва да проверя за Силистра, там кмета доста е направил.
За вокалната студия аз съм за с две ръце, а само за фондацията каква е идеята? Оздравявай бързо, дано децата не ги пипне Praynig

Хриси, писала съм ти доста въпросчета на скайпа, всичко е за близнаците, имчам доста неясноти, моля те като видиш какво съм ти писала да ми отговориш Praynig

# 196
Томасе, помня, че го говорихме - просто ми хрумна идейката. А и не знам дали Гита Ог е потвърдила.
Мишленце, въпросната фондация организира музикални фестивали за деца. Вокалната студия е тяхна. Собствениците са съпрузи и работят с талантливи деца от години. Не знам дали ще проявят интерес да се включат, но не пречи да говоря с тях.
За Бургас имам инфо вече - няма отстъпки за близнаци в кухнята.

# 197
Ок, като си готова с инфото кажи, не знаех за фондацията Embarassed

# 198
По повод набирането на средства: ако намерим кой да ни поддържа сайта и не му платим (парите се приемат един вид за дарение) може ли това да се включи към онези суми за удвояване към ФРГИ ?
Мога да питам изрично ФРГИ, но по-скоро си мисля, че даренията в "натура" няма да се включват. Такива са и труда, който полага всеки от нас и евентуалните предметни награди, които ще ни дадат за детския празник и ако ни предоставят зала. Мисля, че по-скоро няма как да ги навием  newsm78

# 199
Пращам ви и написаното за детския празник. Това е частта само за новот събите, преди това описваме набързо какво се е случило миналата година, за да покажем какъв подход ще имаме и сега.
През април 2008 г. СНБМ планира да организира второ подобно благотворително събитие, по време на което този път да събере средства, за да финансира цялостната си дейност за годината, която включва няколко много сериозни приоритета, по изключително наболели проблеми. С оглед описаното по-горе, сдружението реши да запази миналогодишния формат на събитието и го пренесе за новите цели, като се опита да запази добрите практики и да се поучи от изпитаните трудности и допуснатите грешки. Сред основните задачи тази година са:
1.   Ще се проведе информационна кампания, чрез сайта на СНБМ, форума на БГ-МАММА за работата на Сдружението и постигнатите успехи, както и за предстоящите задачи, текущите и предстоящите ни инициативи. Едновременно с това ще пуснем анонс за предстоящото – второ подред благотворително събитие. Целта ни ще е да привлечем голям брой родители, които ще открият в каузите ни теми и проблеми, които идентифицират като свои и с изключителна важност.
2.   Събитието задължително ще включва представление за децата, конкурс с награди и други забавления за малките. Това ще е един допълнителен стимул за родителите, да се включат в събитието. През 2007 г. много родители споделиха с нас, че рядко им се отдава възможност да заведат децата си на подобен род забавления, за така разумна цена. 
3.   Отново ще организираме децата да нарисуват рисунки на определена тема, които да участват в конкурс с награди и които после да се продадат на търг. През миналата година включихме в конкурса деца от дом за сираци, а също и деца от детски градини и началното училище. Опитът показа, че всички те се забавляваха много и искрено се зарадваха на получените награди, които Сдружението разпредели, така че във всяка група да има наградени. Отделно бяха осигурени и детски книжки, които бяха раздавани на всяко едно дете, посетило празника.
4.   Определящо за доброто протичане на празника ще бъде осигуряването и тази година на спонсори, които да предоставят предметни и други награди и допълнителна подкрепа, свързана с организирането на зала и представление за децата. За целта ще потърсим отново подкрепата на миналогодишните спонсори, като достатъчно рано се свържем с тях и им обърнем внимание на постигнати добри резултати с тяхна помощ. Добро съвпадение е и моментът, в който сдружението подготвя годишния си отчет, който ще можем да им изпратим и така още веднъж да напомним за нас. До сега СНБМ е поддържало връзка с тях като веднъж им е изпратило благодарствени писма и още веднъж картички за коледните празници.
5.   По подобие на предишната година ще се опитаме да привлечем известни лица, които да са водещи на празника. Считаме, че удачна комбинация ще е да поканим представители на журналистиката и на артистичната или музикалната общности. Празника ще е добър повод да поканим актрисата Елена Петрова и журналиста Крум Савов за почетни членове и ги представим като такива (ако са съгласни) по време на събитието.
6.   Ще поставим отново кутия за дарения
7.           .....

Ще се радвам да пратите своите мнения, допълнения и други хрумвания и по двете тексчета утре или най-късно до края на уикенда. Утре ще пиша стратегията и подхода ни към т.н. бизнес дарители. До към края на уикенда ще се опитаме с другите момичета да съберем нахвърляния текст, за да го пратим другата седмица за четене и редакции. След това предстои да сглобим времеви график и бюджет, както и таблица с очаквани приходи.

# 200
Привет от мен
работата понамаля...а и лепнах някаква грипче  и тези дни се опитвах да ви изчета, но като гледам трудно ще ми е да наваксам почти една година
Чл.внос пак го проспах.....до десетина дни ще го преведа ОБЕЩАНО
засега само ще чета....да влезна в час....че нещата за които си говорите ми звучат на китайски
Стига да ме искате де...........

Извинете за отклонението от задачките

ПС...няма ли кой да откове 15-та тема и да забоде тази  newsm78

# 201
  • На края на вселената!
Вики, добре завърнала се!
Виж това за членския внос
По изключение вноската за членския внос, дължима през януари 2008г, се налага да се внесе в периода 20 февруари - 20 март 2008г

# 202
ооооооо Мими...как са мацките
чакай че пак ще се отплесна...не мога да обходя темите
ще го пусна на 20-ти значи целия...да не се отнеса пак
има ли промяна в сумата

# 203
  • София
Цитат
Станишев
....
Критикува и намерението на общината да построи само 7 детски градини при недостига на 3000 места и срива в системата за записване, който изправи на нокти хиляди родители. Идеите на кмета Бойко Борисов за сглобяеми детски градини бяха определени като екзотични и пожарни.
тук

# 204
Танче, случайно попаднах на този сайт, в който има доста неща за рака на шийката на матката: http://www.health.bg/lang_bg/listtopics.php?sw=%D0%BC%D0%B0%D1%8 … 0%B0&search=1
Хриси, оправяй се бързо   bouquet

# 205
  • На края на вселената!
Как ви се струва Гена Трайкова за водеща на Пролетния празник? Не съм сигурна, че тя ще иска, но мога да попитам дали би се съгласила, ако и вие искате.

Вики, добре сме, благодаря  Hug Дребната на 6мес пълзи, сяда, изправя се сама и ходи по решетката на креватчето.

# 206
  • София
На мене Гена Трайкова ми се струва много подходяща.  Peace

# 207
Вики, добре завърнала се при нас Hug

Аз мисля, че е хубаво да повторим водещите от миналата година, нали хем ще ги правим почетни членове Wink Аз мисля, че се справиха миналата година чудесно Peace

# 208
Тъй Тъййййййййй
сега по същество
Ситуацията при мен е следната...до края на месеца съм свръх натоварена....мога да отделям време по не повече от час...максимум час и половина и то по това време...за да имам спокойствие, а не да ми подскачат наоколо, да крещят и да бият клавиатурата....март  ще имам повече време...принципно от средата на април до средата на юни съм в платена отпуска....и ще мога да отделям МНОГО време
Томасе ми нахвърля най-важното....изчетох каквото можах...утре ще довърша   bouquet
Пуснала съм си номера на Аила за таблицата ...
Добавила съм всички от последната чат среща които не ми бяха в списъка...тепърва ще се опознаваме

Ако не е свръх сложно може да подавам рамо в качването на инфо на сайта...стига Влади да ме светне как става номера

Мога да се включа с помощ към детските градини и ясли(особено храната....добре че дребния е с диагноза и разрешиха да вкарвам поне мляко та да не го тъпчат с вафли)...и училищата(че така или иначе ме чака първи клас...тъкмо ще се ориентирам в ситуацията)...но някой трябва да ме насочи какво да търся като инфо...в смисъл....в каква насока ще се работи, за да не направя нещо наопаки

Май е това засега....
Който има нужда от помощ..да свирка....ще помагам до колкото мога
Засега не мога да се заема с нищо по-индивидуално
За медиите не ме бройте....Свет непрекъснато е нейде из милата ни родина и кажи речи съм си сама с децата, за срещи също не ставам..не бих се влачила с децата по заведения...въпреки че много ми се иска да ви видя
Можете да пишете на скайпа....дори да ме няма в момента той си седи непрекъснато включен(на инвизибъл) стига да не ми е умрял нета

ДОЛИ преди малко видях и сега се сещам....честито ти коремче и панделки в него
Клео да се оправя бързо.....грипа е гаден...аз вече 4-ти ден кашлям като магаре, но пък съм си вкъщи

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 00:30 от BgViki

# 209
Пак съм аз

1.   Ще се проведе информационна кампания, чрез сайта на СНБМ, форума на БГ-МАММА за работата на Сдружението и постигнатите успехи, както и за предстоящите задачи, текущите и предстоящите ни инициативи. Едновременно с това ще пуснем анонс за предстоящото – второ подред благотворително събитие. Целта ни ще е да привлечем голям брой родители, които ще открият в каузите ни теми и проблеми, които идентифицират като свои и с изключителна важност.

Въпрос....или не съвсем.....защото така написано звучи като ограничаване на информационната кампания само до сайта на СНБМ и форума БГ-мамма .....според мен може да се пуска информация и във други форуми(а родителски форуми колкото искаш).....ако няма кой...може аз да се заема...ако не друго....поне съм много упорита...липсва ми явно пускането на спамчетата за втория протест във всички отчетни теми  hahaha еееееех времена

помислете и кажете ако сте навити.....когато има нещо за пускане нанякъде мога да се заема

Лека нощ чееееееееееее станало утре

Общи условия

Активация на акаунт