ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ КОЙ И КАК ПРЕКЪРШИ МОЕТО ЦВЕТЕ КОЕТО ВЕЧЕ Е АНГЕЛЧЕ !

• 33 453
  • 145
  •   1
Отговори
# 45
Почивай в мир, малка Цвети Cry
Каква мъка...

# 46
  • Ботевград
Моите най-искрени съболезнования  Cry Cry Cry

# 47
Мили хора,
благодаря на всички ви за съпричастността към нашата огромна загуба и голяма мъка.Знам,че няма сърце което да не трепне пред една такава тъжна история.Ще пиша веднага щом излязат резултатите от аутопсията.Внучката ми е първородна,обичах я и ще я обичам повече от всичко на света.Мила desi_jul много съжалявам за дъщеричката ти.Искам само да ти кажа едно,не вярвай прекалено много  на доц.Цонзорова и на д-р Велковски,аз съм се сблъсквала доста пъти с тях,търси и други пътеки в чужбина , не чакай прекалено много,на нас това ни беше грешката.Мога да помогна с връзка и координати за болница НИГУАРДА в Милано Италия на деца със сериозни сърдечни и други увреждания.Това е най-голямата болница в Италия с 4 700 човека персонал и с най-добрите сърдечни детски кардиолози и хирурзи.Само като пример ще дам - моята приятелка която ни свърза с болницата е присъствала на трансплантация на сърце,бял и черен дроб едновременно на един човек.Какви голями светила в медицината има по света.Защо само преди 6 месеца не бях разбрала за нея,тогава моето Цвете щеше да бъде спасено,след като нашите доктори вече я бяха отписали.
На всички които разбраха от мама ИГИ за моята операция и ми стискаха палци и пожелаваха всичко да мине добре много благодаря.Аз се възстановявам и ще се оправя,но защо така трябваше да става в този ден няколко часа преди операцията госод да отнеме най-свидното,най-милото и най-обичаното нещо на света нашето Цвете.Тя беше обградена от много обич и любов.Всички треперехме над нея.Две години я опазвахме от сериозни болести,защото знаехме че една плевмония тотално ще я срине и накрая това се случи.Тогава когато виждахме нейното спасение.Сънувах как потегляме с мама и Цвети със самолета за Милано,представях си силните тревоги и безсънните нощи около операцията,след това дните в реанимация,отделението и накрая как пристигаме на аерогарата вече излекувани.Знаехме цялото семейство на какъв огромен риск ще я подложим, но бяхме твърдо убедени че това е единственият начин.Само много малко време още трябваше,но така е рекъл .................и ни я отне. smile3518

# 48
Нямам думи и единственото, което мога да направя е да изкажа моите най-искрени съболезнования към всички роднини на малкото детенце!

# 49
bobich, съжалявам за огромната ви загуба  Cry

Нека почива в мир малката измъчена душичка  Flowers Rose Flowers Rose

# 50
  • Габрово
Почивай в мир малка Цвети Flowers Rose Flowers Rose
Знам какво е да ти издъхне в ръцете детето ти... боли, ужасно боли Cry

# 51
моите съболезнования ,голяма болка в такъв момент сигурно му идва на човек да умре със детето си,нямам думи за някой хора които се смятат за лекари.... smile3518 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 52
Bobich, благодаря за отделеното внимание в този тежък за вас момент! Пощата ви за лични съобщения е препълнена и не мога да ви отговоря.

# 53
Бобич, Бобич, милата тя, ти пак доста си ни написала и като чета, сърце и душа и всичко ми се свива.. малко са кадърните, трудно е да ги намериш, имало е шанс, но други са го пропиляли.
Мъката ВИ е голяма, но знай, че ЦВЕТИ сега е там горе, добре, здрава и щастлива.

ПРЕКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА Й!

ПРЕКЛОН ПРЕД ВАС!

# 54
Когато се случват такива трагедии няма отговор на въпроса "защо?"По-важно е да не се предавате и да продължавате да живеете ,заради нея.Тя ще е винаги с Вас и във Вашите сърца.По-важно от всичко е ,че сте дали любов на Цвети и че тази любов никога няма да угасне...
Моите най-искрени съболезнования на цялото семейство .....Почивай в мир Цвети !

# 55
Цвети почивай в мир.  Cry

# 56
Много съжалявам за това,което ви се е случило Cry
Почивай в мир Цвети Flowers Rose Flowers Rose

# 57
  • София
Моите съболезнования за мъничкото Цветенце!Съболезнования и за цялото семейство.Мир на душата му!

# 58
  • София
Моите съболезнования! Всичко това е толкова несправедливо и толкова болезнено.....Милото малко Цветенце...

# 59
Мойте саболезнования,потресена съм!!!Милата невинна душичка,дано почива в мир там горе,без мъка и без болка.Мир на праха й!!!

Общи условия

Активация на акаунт