ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ КОЙ И КАК ПРЕКЪРШИ МОЕТО ЦВЕТЕ КОЕТО ВЕЧЕ Е АНГЕЛЧЕ !

• 33 479
  • 145
  •   1
Отговори
# 60
Почивай в мир ,малко Ангелче!
     Господ да Ви дава сили !   

# 61
Докога ще има такова лекарско безхаберие и некомпетентност.... Как се понася мисълта, че детето е можело да бъде спасено и вероятно напълно излекувано.....
Много ми е мъчно, Бобич, за прекрасната ти внучка и за всичко, през което е трябвало да мине цялото ви семейство!

Почивай в мир, малко Цветенце  Praynig

# 62
                         Бобич,моите искрени съболезнования и нека спи спокойно малкото ангелче. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
                         Аз също съм баба и тук във форума има още много баби , ако искаш потърси бабешката тема и се включи.С каквото можем ще ти помогнем , доре това да е само дружеско рамо на което да поплачеш.

# 63
Жалко,наистина жалко
Животът е несправедлив, а ако има господ то пък той е жесток,защото
никой не може да ме убеди,че една малката рожба ще е добре, далеч от мама,татко,баби и дядовци.
Никой, ама никой не заслужава такава голяма болка,независимо какво е причинил в този живот,особено пък една невинна , малка душичка.

# 64
Искренни съболезнования на цялото семейство.
Всичко това е толкова не справедливо и толкова болезнено.
BOBICH съжелявам за огромната ви загуба.
Почивай в мир мила Цвети.

# 65
Крайно време е някой виновен да бъде наказан!
Бобич,моите искрени съболезнования ! Cry
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 66
Мила Бобич, моите най-искренни съболезнования за малката Цвети. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Аз също загубих едно прекрасно тримесечно бебече на преди 6 дни /на 02.02/. Бетинка беше с тежка сърдечна малформация - липсваше голяма част от белодробната артерия, белия дроб се захранваше само от малки колатерали. Но лекарите и даваха шанс - щяха да и поставят имплант с клапа. На 18.01 я оперираха, сложиха и анастомоза, за да подобрят кръвоснабдяването на белия дроб. За съжаление след операцията се проявиха различни усложнения, първо беше инфекция, която успяха да овладеят, после работата на черния дроб и бъбреците се влоши, след това казаха че и в мозъка са открили нещо. Две седмици си бори за живота си смелото ми момиче, но накрая като слушах страшните новини сама молех Господ да я прибере, да я избави от мъките й.
Лекарите твърдяха, че не са могли да я спасят, защото органите и били увредени още преди операцията, заради ниската сатурация /около 60%/, но аз не вярвям, защото три месеца се развиваше нормално, кърмех я дори наддаваше сравнително добре. Беше много игриво и силно бебе.
Това ме навежда на мисълта, че нещо не е било наред. Затова се съгласих и на аутопсия, но ми казаха че трябва да чакам резултатите 3 седмици, което ми се струва много. Вие получихте ли протокола?

Много е страшно когато умират деца, нямо по-голяма мъка от тази. Гледам снимката и и си мисля, дали направих най-доброто за нея? Ако бях потърсила вариант за операция в чужбина, дали нямаше да има шанс.../нас ни оперираха в Детската кардиологична клиника/

Пожелавам на цялото ви семейство много сили, за да превъзмогнете мъката, тези неща не се преживяват, просто човек се учи да живее с болката.
Дано нашите ангелчета са заедно на едно по-добро място, без болка и без сълзи. Милите душички.

# 67
Благодаря на всички,благодаря че сте съпричастни с нашата неописуема загуба на най-свидното,най-милото,най-обичаното - нашето Цвете.
Мила ronsana,
приеми мойте най-искренни съболезнования,много много съжалявам за твоето малко момиченце.Знам какво сте изживяли,ние сме минавали по тези пътища,думите няма да стигнат,раната е дълбока,болката е много силна,а мъката несравнима с нищо.Всички ми казват,трябва да продължи живота,да така е ,иска ми се и аз да ти го кажа,но е още много рано,човек трябва да си изживее и мъката.Плачи си,тъгувай,мисли си че е на по-добро място,както казваш без болки и мъки,защото и твоето момиченце вече е ангелче.Добре си направила че сте направили аутопсия,поне се надяваш че ще получиш точни данни.На нас също ни казаха след 3 седмици.Другата седмица трябва да излязат.Пиши ми ако искаш на Л.С. Hug

# 68
Roxana ,мила,  моите най-искрени съболезнования! Моля се за теб и цялото ти семейство да намерите утеха ! Съпругът ми е свещеник, всеки път ,когато погребва млад човек , го виждам колко е съкрушен. Питам го как успокоява близките на починалия, как намира думи, за да смекчи болката им. Той ми разказа нещо, не знам какво е , притча може би: Една жена седяла на гроба на първородното си дете и плачела. Питала и молела Бог да и каже , защо и е отнел най-скъпото. Бог и се явил и и казал" И  в моята градина има нужда от такива цветя!".
Вярвай винаги, че Бог ще се грижи за детенцето ти! Не мога да си представя болката ти, всеки ден се моля, да не ми се праща такова изпитание. На дъщеря ми също искаха да и правят такава операция. Тя е родена с липса на лява белодробна артерия и липса на бъбречна артерия. При катетеризацията се оказа, че няма никакви колатерали от торакалната аорта и изобщо липсва ляв бял дроб.Няма и ляв бронх. Всеки ден моля Бог да я остави при мен, нали за това раждаме децата си, за да са с нас! Постоянно живея в страх от белодробна хипертония и сърдечна недостатъчност.
Не мисли за това ,какво е можело да направиш, сигурна съм, че си сторила най-доброто за детето си! Лекарката ни в Лозенец представи случея ни на конгрес по белодробни болести в Австрия, от там казаха, че нищо не може да се направи. Остава ни да живеем с вярата , че ще успее да се справи.Тя е много силна и жизнена, но понякога това не стига Sad
Прегръщам те силно , ако можех някак да намеря думи, които да те утешат!

# 69
Да почива в мир малката душица!

Мила bobich, дано се разбере кои са виновниците и да понесът отговорност!
Не ,че това ще върне Цвети, но поне вие заслужавате справедливост!

roxsana, приеми и ти мойте искрени съболезнования!

# 70
Мила Бобич, силно се надявам сега като пиша тези редове болката и сълзите по малката Цвети поне малко да са стихнали. Всички ни казват да гледаме напред, но е много трудно с тази мъка в сърцата, която ще носим до последния   си ден на този свят. Но не трябва да се даваме на този гаден живот да ни смачка! Ти си човека, който трябва да вдъхваш сили на дъщеря си да продължи да вярва. И да намери сили да мисли отново за бебе.
Моята най-голяма подкрепа в този момент е 6годишния ми син, който ме попита:"Мамо, ти кога ще родиш бебе, което няма да стане ангелче?" Какво да му отговоря? Че ми е тежко, че не се чувствам готова? Нямам право!
Но разбира се ще се боря докрай да разбера истината за смъртта на моята дъщеричка, сърцето ми подсказва че има нещо нередно, че лекарите са сбъркали.
Вие получихте ли резултатите от аутопсията?Ако личната ви лекарка е виновна ще предприемете ли нещо срещу нея?
Аз смятам да се свържа с патолога и да настоявам за протокола преди този безумен срок от три седмици.
Силно ви прегръщам  Hug Hug Hug

# 71
трудно ми е да пиша,но мисля,че трябва...аз също загубих дъщеричката си,която се лекуваше от страшна болест,но си отиде от пневмония и от стечение злощастно на обстоятелствата!всички по-умни около мен ми казват,че когато толкова малко и умно и жизнено създание си отиде,то товва  е била много стара душа,която идва за малко при нас,за да ни научи на нещо.ето вече 7 месеца живеем без нашето ивенце,и вече започват за изплуват последствията от шока,кошмара,в който живеем.толкова е трудно,че болката е даже физическа...времето минава,но никой няма да забрави нито ивето ,нито вашето цвете,сигурна съм в това.....,ние всеки ден благодарим на Господ,че точно нас е избрал да бъдем нейни родители цели 5 години и половина,това е огромна чест!кураж на цялото ви семейство,смелост и любов ви пожелавам

# 72
  • София
Бог да пази Цвети и всички малки ангелчета... Flowers Rose

# 73
Мила приятелко Bobi HugМного ми е мъчно и много плача за твоето малко слънчице!!Сърцето ме боли като чета  редовете ти  и като знам колко си се борила ....Просто нямам думи и незнам дали тая проклета държава ще се оправи някога!! ГОЛЯМА МЪКА Е ТОВА ,ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ПАМЕТТА НА МАЛКАТА ЦВЕТИ Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Искренно съжалявам за случилото се,и се надявам да има възмездие за грешките на някои хора....
Прегръщам те Hug

# 74
Tali Dan, roxsana, bozgounova, мила приятелко teedy благодаря ви за топлите думи,благодаря ви от цялата си душа,благодаря на всички.Много боли,който казва че сърце не боли жестоко греши.когато толкова малко и умно и жизнено създание си отиде,то това  е била много стара душа,която идва за малко при нас,за да ни научи на нещо,толкова си права bozgounova ние всеки ден благодарим на Господ,че точно нас е избрал да бъдем нейни родители и аз нейна баба цели 2 години и 1 месец,това е огромна чест!Преди доста време когато я заведохме на консултация с невролог,доктор Христова от клиника "Детско Здраве" каза за Цвети,това е едно дете със строго съхранена интелигенстност,много лъчезарно и жизнено дете.Мила teedy,не те познавам лично но думите ти стоплиха моето болно сърце,благодаря ти.Миличка roxsana,днес трябваше да излезе протокола,но не е готов и са казали другата седмица.А дали ще предприемем нещо срещу личната, не знам сигурно не, господ сам ще реши.

Общи условия

Активация на акаунт