Гоблени-17

• 46 061
  • 498
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Прасчо ,моите са на Аида 14  и действително са по-едри от оригиналните,които според мен също както смята Ivanichka са на Аида18.В крайна сметка ти ще си прецениш какви да си ги направиш WinkВажното е на теб да си ти харесват.

# 166
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а някой има ли оригинална схема на тези колички  ooooh! само от любопитство
защото в моите архиви има 4 мини перминчета 50 бода на 12 см, което е почти като на българска през дупка, а имам и едни макове, но на тях си пише Аида 18  ooooh!

# 167
  • гр.Добрич
Здравейте момичета. Малко се позагубих, но имам сериозна причина за това.
Кетри, Невените са станали много хубави, а за Конете на Здравчето нямам думи.

Искам да ушия "Коне на водопой", но не ми се иска да е комплектовка на "Милена стил". Има ли други разработки или е само техен модел? Има ли възможност да се заменят конците с ДМЦ? Голямо обяснение дръпнах, надявам се ме разбрахте. Wink

# 168
  • София /Абсурдистан

Искам да ушия "Коне на водопой", но не ми се иска да е комплектовка на "Милена стил". Има ли други разработки или е само техен модел? Има ли възможност да се заменят конците с ДМЦ? Голямо обяснение дръпнах, надявам се ме разбрахте. Wink
Ако дадеш мейл, щи ти изпратя схемата с ключ на ДМС.

# 169
# 170
  • Съвсем в края на света
Goody, ето ти сини пермини

# 171
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Страхотно  Hug
Благодаря, няма да ги почна веднага, но задължително ще са на БГ панама през дупка (нямам друга  Rolling Eyes ) и ще ви ги покажа

# 172
  • София
Kaчих количките тук.
Кита, и аз започнах същото, което ти си шила, но по схемата разбирам, че само колата се шие на 2 ката - всичко друго е на 1 (погледни дали и твоята схема в същата)
А тея колички ги обсъдихме, все едно са "Тайната вечеря"  Wink

# 173
  • София /Абсурдистан
Имаш поща. Провери си дали всичко е ОК.

# 174
  • гр.Добрич
Същата схема я имам и аз. Мнго са сходни знаците и като се разпечата се преливат.

# 175
  • Съвсем в края на света
Иваничка, преди да пиша погледнах схемата, и писах. После имах време да размисля и се сетих каква съм шматка Simple Smile
Така е само колата е двойна, другите са с един конец
Сега ще си сваля и твоите схеми с надежда да са по-добри. Аз едвам разчитах бод зад иглата. Ти ще сложиш ли зелено или ще караш с тъмно сивото??
А че ги разнищехме количките си права, ама много ми харесват.
Goody, не можеш ли да намериш аида 18?? Разликата е огромна, сега ще ти снимам мойте грешки. Подтикната преди време от Иваничка пак Simple Smile бая зор видях. Мисля, че нейните от тази серия са на аида 18.

# 176
  • София /Абсурдистан
Същата схема я имам и аз. Мнго са сходни знаците и като се разпечата се преливат.
Ключа е с конци на ДМС. Опитай да я принтираш на цветен принтер за да не се сливат знаците, а после да увеличиш на ксерокс на формат А 3.

# 177
  • Съвсем в края на света
Goody, ето ти. Дори, след като не намерих снимки на Иваничка, го почнах и с гобленен бод на аида 16, докато чаках да отговори.
Най-накрая се сетих къде да погледна за номерата на панамата, изписани на схемите на пермин. Ето.

# 178
 spinki,
я виж тази схема дали ти върши работа?
Или е същата?

момичета ,
много са ви хубави пермините, почти ме изкушиха да избродирам някой от тях:)

# 179
Хипатия,Господ да те позлати! newsm51Много благодаря за схемите!Само на Пермин не разбрах с какви конци се шие EmbarassedИ за девойката -робиня много благодаря, точно нея имах предвид.

И Пенчо жив и здрав да е сьс сльнчогледите!Искам ги всичките!

Кетри  невените са страхотни! И тях ги искам!
Та в този контекст на купищата исканици да ви попитам какво правите с ушитите гоблени?Кьде и как  ги окачвате?
И още-има ли разлика м/у Аида и бьлгарска панама сьщия каунт?Струва ли си да се купува Аида,дали  бяла бг.панама би ми свьршила сьщата работа?

Общи условия

Активация на акаунт