Гоблени-17

• 46 000
  • 498
  •   1
Отговори
# 285
  • варненка от София
малко се обърках с тая "Слънчоглед"/ има и във Варна и в София.... кой къде я търси

В случая за Варна иде реч, но аз не зная къде се намира тази книжарница във Варна  Embarassed

# 286
  • sf
гр. Варна

ул. Шипка 14

тел / факс: 600 - 829 тел: 645 095

работно време от 10.00 до 19.00

Управител: Милослав Тодоров

# 287
  • Все на втория етаж
Кетри, в София също има " Слънчоглед " мисля беше в кв. Иван Вазов.
Във Варненския пазарувах тази година, пряка на централната улица е, ама не мога да обясня.

Здравче, не знам как се казва новия гоблен, трябва да погледна в сп. Галерия- Бродерия, от там си го комплектовам. Натюрморт е и много ми хареса, ваза с едни калии.

# 288
  • sf

не е в квартала,а на ул. Иван Вазов, в центъра, до плувния басейн на БСФС-то.

# 289
Иренка,
този ли ?

Хубав е.
А аз вижте какво се готвя да шия?

С моите темпове ще е готов някъде към 2020 г:)

# 290
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy точно срещу магазина на дъщерята "на тъмно". в сайта на "на тъмно" има адреса  Peace
 ooooh! ooooh! като се разписка малкия ставам на луда калинка - пропуснах и сега дописвам
хипатия - супер е гоблена  Peace няма да те питам колко цвята е  Rolling Eyes ще са мноооого над психологичната ми граница  Crazy ший бързичко - ние ще ти се радваме  Peace

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 14:00 от Goody

# 291
Здравейте на всички!
И аз тук при вас да се намърдам с ентусиазъм за шиене. Вече имам 2 ушити малки гобленчета и сега искам нещо по-голямо да ушия. Не знам само какъв размер панама да си купя и какъв бод да използвам.
Ето и гоблена
 Не разбирам този размер какъв е?  Rolling Eyes
Моля за помощ.   bouquet

# 292
  • Добрич

sissak, много ти благодаря, макар и със закъснение   bouquet
Остава да я покажа и ушита  Simple Smile

# 293
  • sf

Joy Joy точно срещу магазина на дъщерята "на тъмно". в сайта на "на тъмно" има адреса  Peace
 ooooh! ooooh! като се разписка малкия ставам на луда калинка - пропуснах и сега дописвам
хипатия - супер е гоблена  Peace няма да те питам колко цвята е  Rolling Eyes ще са мноооого над психологичната ми граница  Crazy ший бързичко - ние ще ти се радваме  Peace
  тоз магазин и аз го посещавам. имам много як гащиризон от там  Mr. Green

# 294
Здравейте на всички!
И аз тук при вас да се намърдам с ентусиазъм за шиене. Вече имам 2 ушити малки гобленчета и сега искам нещо по-голямо да ушия. Не знам само какъв размер панама да си купя и какъв бод да използвам.
Ето и гоблена
 Не разбирам този размер какъв е?  Rolling Eyes
Моля за помощ.   bouquet

здрасти слънце -  Mr. Green на картинката ти си пише  25 каунт 350/490 бода
 Crazy ей сега ще увелича картинката и ще проверя дали съм видяла добре  Peace според мен да - но по-добре сама виж реда точно под картинката
поздравления за избора  Peace 

# 295
така е Goody  Peace ама доста сложен гоблен и много цветове. успех

# 296
Много благодаря за бързият отговор.   Hug
 Точно си видяла цифрите. 350/490 бода колко см е? Това 25 каунт каква панама е и с какъв бод трябва да се шие?
Много са ми въпросите ама само вие можете да ми помогнете, няма кой друг да питам...

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 17:55 от mimim

# 297
Записвам се,да ви следя красотите! Simple Smile

# 298
Много благодаря за бързият отговор.   Hug
 Точно си видяла цифрите. 350/490 бода колко см е? Това 25 каунт каква панама е и с какъв бод трябва да се шие?
Много са ми въпросите ама само вие можете да ми помогнете, няма кой друг да питам...

14 на 19 1/2 инча - умножи ги по 2,5 и ще получиш сантиметрите
25 каунт означава, че на 1 инч= 2,5 см трябва да се хванат 25 кръстчета = 10 кръстчета на см (за мен е дребничко) и сложно, затова не съм почвала нищо на ХАЕД
може би е добра идея да си избереш нещо друго, по-лесничко като за първи по-голям  гоблен  Hug

# 299
  • в зоната на здрача
Записвам се,да ви следя красотите! Simple Smile
Здравей.. Hug,то добре се включваш да гледаш красоти ,ама аз ще покажа една грозота.. Joy
но от инат го доших..  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт