Гоблени-17

• 45 402
  • 498
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Аз знам,че първия гоблен трябва да е Мадоната и се подарява на майката
на гобленарката.

Joy Joy значи вече съм сгазила лука  Joy Joy моят първи гоблен е "Жълти рози" и си е у дома на стената  Hug

не вярвам в суеверия и не целя да притесня някого - чувала съм какви ли не нелепици покрай бременностите си и децата си, а сега и за гоблените  Rolling Eyes  та реших, че можем да споделим, кой какво знае  Hug

лидди - сега пак ще ми се скарат  Crazy но ще си кажа. във вилеровите каталози 2:1 е даден като вилеров бод, 1:1 е petit point и се ползва само за детайлите - лица и ръце, където е необходимо плавно преливане, 4:1 сме го измислили ние  Confused за да ни е трудно  Blush
виж на тази страница най-долу http://www.wiehler-gobelin.com/info_pages.php?pages_id=8&language=de

# 421
  • Sofia
Такааа...и аз да се включа във вярванията  Mr. Green
За конете и аз съм чувала, че носят щастие на дома.
Ифегения - носи нещастие, но ако е ушит и гоблена Сиси и се закачат на една стена, а между тях има друг гоблен - тогава носи щастие.
Чувала съм и че една гобленарка трябва да ушие задължително коне, слънчогледи и Мадона.
Че гобленът Недопитата чаша на Вилер също носи нещастие...

Май доста неща станаха newsm78

А аз боцкам по мъничко, че малките диванета не ми дават. Баткото напоследък настоява и той да шие и да ми реже конците, така че го издебвам и шия докато го няма...

# 422
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug весито - дай на човека бе  Heart Eyes
знаеш ли как ще се радва, че има участие  Peace
или пък ако сам си направи нещо  Wink

# 423
  • Sofia
Като много се ентусиазира му връчвам затъпената ножичка и едни стари конци да кълца...Че ти представяш ли си да му дам иглата да шие...ще си избоде очите, мани...

# 424
  • sf
аз яко тормозя Ева-та. скоро ще покажа за поощрение  Mr. Green

# 425
Здравейте, от много време посещавам този форум, но чак сега се реших да се регистрирам и то защото вече не се сдържах Simple Smile, а темата за гоблените направо ми легна на сърцето  Laughing. Изчетох всичко, което сте изписали от началото до края и много неща видях. Надявам се и се за напред да е така  newsm03

# 426
Goody,благодаря ти HugУшила съм няколко гоблена,а майка ми има много ,но никой не ми беше казал,че има такъв бод.Ама този е по-лесен LaughingПростете ми невежеството PraynigСупер сте и моля ви не я порицавайте

# 427
  • sf
аз на каката давах да шие миналата година, ама тя все в едни и същи дупки боцкаше  Joy

# 428
Goody,БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДРОБНОТО ОБЯСНЕНИЕ!За кой ли път се убеждавам ,че..." с питане човек и до Цариград стига"Колкото до суеверията и аз съм ги чувала ,ама newsm78  " Ефигения" и "Недопита чаша" нещо не се сещам кои са Thinking

# 429
  • Sofia
http://vizicomp.com/gobleni/images/IFIGENIQ_BEST.jpg - това е Ифигения

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 17:34 от Vesito

# 430
Весито на мене нищо не ми отваря...оф как да се справя и да видя Shocked

# 431
Опс...видях го ,ама да си призная за първи път го виждам , а другия

# 432
  • Sofia
Мисля, че това е Недопитата чаша, но вещите гобленарки да кажат

http://marji60.multiply.com/photos/photo/93/5

# 433
  • в зоната на здрача
Това е" Падналата чаша"..

Ама се чудя ,що не шиете та да покажете нещо,
ами се занимавате със суеверия..това са пълни глупости..
Питаи ме, кога ще ушия "Сиси" и после ще я подаря на някой... та белким на него да му носи щастие..щото на мен нямала да ми носи.. Joy Joy

sneji*nka ,здравей и добре си дошла.. Hug

# 434
  • Все на втория етаж
Леле, тези суеверия не ги бях чувала, аз лично не знам никакви.

Да питам проблем ли е, че ми остава едно празно квадратче в края на гоблена, купуван е и явно не са го сметнали като хората. Дано ме разбрахте какво имам в предвид.

Общи условия

Активация на акаунт