Гоблени-17

• 45 408
  • 498
  •   1
Отговори
# 75
contesa, на предишната страница ти бях отговорила за възглавниците  Peace
това е основата за тях, шие се с дебели вълнени конци. за покривки се ползва лен или хардангер
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2 … EWA:IT&ih=017
http://cgi.ebay.de/Hardanger-Stoff-irisch-gruen-39-x-133-cm-11-F … dZ1QQcmdZViewItem

Да  не би тази основа да се казва канаваца или канава  newsm78

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не знам как се казва  Hug 14 каунт е, ширината е 37 см, цената в оня магазин беше 1,5лв. на метър
ето така изглежда ушитото с 6 ката обикновено мулине сложила съм и инчовата страна  Mr. Green за да си броиш

# 77
казва се страмин/stramin/

Имам спомен ,че някой търсеше схема на това чудо тук.Simple Smile
Намери ли се?

# 78
# 79
  • Все на втория етаж
Кетри, мерси. По- късно и аз се сетих за този на Ботев срещу Данаята- голяма съм бяла птица. ooooh!

Но понеже и панама ми трябва ще отида до ДМЦ на паркинга, за него изобщо не се сетих.

До преди малко ших и прическата на девойчето вече оформих и се кефя много. А за кучето, не че е грозно, отдалече стои добре, но може би малко грубо или... Thinking безформено ми стои....Не е като момето, очите й са като истински. Simple Smile

# 80
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Heart Eyes Heart Eyes супер куче - малките ще се борят с него  Heart Eyes
с вълнени определено е по-добре,  Thinking а дали някъде има каталог? в магазина на ДМЦ има вълнени конци, но нямам идея как става подбирането

# 81
  • Sofia
  Лелеее,вчера не съм влизала и вие сте изписали темата, а и в новата доста. Пишете толкова бързо колкото и шиета. Аз с моето гобленче съм до никъде.Шия една глава на орел, но поради хубавото време днес не бях много време в къщи и съответно почти нищо не уших. Като придобие малко вид ще го покажа, че сега съм още в началото. По този повод да питам, на черен фон какъв цвят рамка е подходящ?

# 82
Goody+, това си е обикновена прежда  Peace търси я в магазините за плетки. шие се на кръстчета, като гоблен

# 83
  • Cофия
Айде и аз да се бодна пак тук Hug
страхотни неща отново показвате момичета Hug
мен ме е налегнал мързела и не пипам....още мъча Розмари Tired

# 84
По този повод да питам, на черен фон какъв цвят рамка е подходящ?

Ето каква рамка избра мъжа на една наша съфорумка  Heart Eyes за моите коне на черна панама!  Hug Лично аз смятам че и цветовете на гоблена определят рамката!  Peace

Току що завърших и кончетата на Вервако, ама снимка утре! След като ги изкъпя!  Mr. Green

# 85
Момичета, колко върви чиле ДМЦ горе- долу? Имам спомен около 80 ст. Решила съм да си комплектовам един гоблен, и ми е за пръв път, а пък утре имам работа по центрото и мислех да си купя панама и част от конците, които общо са около 30 чилета, 26 цвята са. Та по този повод, ако може ми кажете и магазини в района на Пиротска, Халите, Ботев, Лъвов мост. Аз знам само за един на Пиротска, даже гоблена, който шия сега си го купих от там.
0.80 лв. са почти навсякъде,но в магазина с евтините конци,ако си спомняш ти ме изпрати там..са 0.75.
Мисля, че ако е само за конци по добре е там,намира се срещу Данаята на Ботев,малко по диагонал.
Ако е и за друго,да кажем панами по добре в ДМЦ-то на паркинга на Пиротска,по близо е до бул.Тодор Александров.

Anik@ ,аз не бих се радвала много на тази намерена схема,не за друго ами защото е от Иголки..
Досега май никой не е видял нещо готово от там и не се знае дали ще излезне сполучливо,по добре да се пробва с нещо малко..

И аз не съм видяла нищо ушито от Иголки,дори не съм разгледала схемата подробно- има ли единични бодове и т.н. Почти сигурна съм,че съществува схема от дизайнер,лошото е,че не ми е попадала Sad

# 86
  • Все на втория етаж
Здравче, конете са страхотни. Heart Eyes

А другите кога толкова бързо ги уши бе жена?

# 87
  • Sofia
 Ето това  шия и за него се чудех за рамката! А твоите коне са станали страхотни особено с тази рамка!

# 88
  • Съвсем в края на света
Само на бързо, да се обадя.
geniko /моята будна съвест/, ме подбутна да довърша, червената количка. Тази за която мрънках преди няколко вечери.
Значи смених цветове. Обаче за това утре.
Мерси за стиснатите палци, чакам резултата в понеделник, първоначално и пълен след 14 дни.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт