Гоблени-17

• 45 403
  • 498
  •   1
Отговори
# 60
  • Все на втория етаж
Момичета, колко върви чиле ДМЦ горе- долу? Имам спомен около 80 ст. Решила съм да си комплектовам един гоблен, и ми е за пръв път, а пък утре имам работа по центрото и мислех да си купя панама и част от конците, които общо са около 30 чилета, 26 цвята са. Та по този повод, ако може ми кажете и магазини в района на Пиротска, Халите, Ботев, Лъвов мост. Аз знам само за един на Пиротска, даже гоблена, който шия сега си го купих от там.

# 61
и аз попаднах на една с неизвестни конци

# 62
ketri, мерси много за схемата.  Heart Eyes  bouquet

# 63
Гуди мерси, само дано намеря лен. Задължително ще се похваля

# 64
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гуди мерси, само дано намеря лен. Задължително ще се похваля
магазина на Арт Флоранс (ДМЦ) - от женски пазар, по синята зона от лявата страна, почти до новия булевард  ( Blush все му забравям името)  Mr. Green
Арт галерия Флоранс - Хури и Ко ООД  София бул. Стефан Стамболов №8 

# 65
  • София
anonimka и Хипатия,мн. ви благодаря Hug  bouquet

# 66
contesa, на предишната страница ти бях отговорила за възглавниците  Peace
това е основата за тях, шие се с дебели вълнени конци. за покривки се ползва лен или хардангер
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2 … EWA:IT&ih=017
http://cgi.ebay.de/Hardanger-Stoff-irisch-gruen-39-x-133-cm-11-F … dZ1QQcmdZViewItem

# 67
contesa, на предишната страница ти бях отговорила за възглавниците  Peace
това е основата за тях, шие се с дебели вълнени конци. за покривки се ползва лен или хардангер
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2 … EWA:IT&ih=017
http://cgi.ebay.de/Hardanger-Stoff-irisch-gruen-39-x-133-cm-11-F … dZ1QQcmdZViewItem
пропуснала съм въпроса за възглавниците  Blush
основа за тях има в един от трите магазина на пиротска: не под колоните, а срещу него  Blush там се продават и гоблени, конци, комплектовки, мъниста, всякакви щуротийки  Crazy ширината е различна - 30, 35 см, има различни цветове, - миналата година беше 1,50 на метър - чувала съм, че може да се шие и с обикновено мулине, но със всичките 6 ката  Hug

# 68
Goody, то пак зависи кой каунт продават  Peace

# 69
Goody, то пак зависи кой каунт продават  Peace
веднага ще проверя  Mr. Green аз си купих  Flutter
допълвам Shocked броя вече няколко пъти - все 14 каунт излиза  Shocked   newsm78 само дупките са по-големи

# 70
Мога да дам и пример - великденската тема започна като идеи за гоблени, премина през декупаж и аранжиране на великденска украса и от 21 януари към нея вече няма интерес.

Правейки великденската тема имах предвид в нея да се слагат не само схеми за бродерии, но и всичко останало-украса на яйца и т.н.
Темата пак ще оживее, просто е рано. Повечето се сещат ,че идва Великден един месец по-рано:)
Обаче ,ако линк към темата се сложи в началото на всяка нова тема Гоблени, както и линкове към останалите тематични теми- там където има схеми на коне,цветя ,мечета и т.н ще стане не по-разпиляно ,а по-организирано.
Имай на предвид ,че след няколко дни някой ще влезе тук и ще иска мотиви за великденска бродерия .
Ще започнат да дават различни линкове, които ще се изгубят между разговорите.
Именно концентрацията и организацията на темата Гоблени ще помогне на момичетата да не губят време, омотавайки се като пате в калчища, когато питат нещо и не знаят дали някой е отговорил или не.
Нямах намерение да пиша, но тъй като спомена ,че замисълът на  великденската тема бил само за схеми на гоблени реших да те поправя- по-добре знам какво съм мислила:)
Както и да е, слагай схемите където ти е удобно.
Жалко само ,че няма да могат да се ползват от тях повече хора

# 71
# 72
  • в зоната на здрача
Момичета, колко върви чиле ДМЦ горе- долу? Имам спомен около 80 ст. Решила съм да си комплектовам един гоблен, и ми е за пръв път, а пък утре имам работа по центрото и мислех да си купя панама и част от конците, които общо са около 30 чилета, 26 цвята са. Та по този повод, ако може ми кажете и магазини в района на Пиротска, Халите, Ботев, Лъвов мост. Аз знам само за един на Пиротска, даже гоблена, който шия сега си го купих от там.
0.80 лв. са почти навсякъде,но в магазина с евтините конци,ако си спомняш ти ме изпрати там..са 0.75.
Мисля, че ако е само за конци по добре е там,намира се срещу Данаята на Ботев,малко по диагонал.
Ако е и за друго,да кажем панами по добре в ДМЦ-то на паркинга на Пиротска,по близо е до бул.Тодор Александров.

Anik@ ,аз не бих се радвала много на тази намерена схема,не за друго ами защото е от Иголки..
Досега май никой не е видял нещо готово от там и не се знае дали ще излезне сполучливо,по добре да се пробва с нещо малко..

# 73
 Peace Хипатия  може да не съм се изразила добре Peace - темите може да са хиляди - просто аз не мога да се ангажирам със следенето им и  писане в тях  Confused

# 74
Peace Хипатия  може да не съм се изразила добре Peace - темите може да са хиляди - просто аз не мога да се ангажирам със следенето им и  писане в тях  Confused
ами недей:)

Общи условия

Активация на акаунт