DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 695
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Ами изобщо не ми се наложи да я лъжа да се качи на ските, по-скоро тя се чудеше как да излъже нас по-бързо да станем от леглото и да ходим да вземем ските  Laughing Личен пример аз не мога да дам, защото не карам ски, само баща й, за мен ред пак не остана да се уча Sad но съм планирала тя като се научи както трябва да я пращам с баща й по пистите, а аз да ходя на спокойствие да се уча при някой Шнуки Wink Mr. Green (големи сладури има измежду ски-учителите, да знаете Twisted Evil)
Миналата година за първи път "кара" и от тогава шейната е пълен аут, само дето я разнасяхме с нас този път, не пожела и за 5 минути да я замени със ските. Колкото са по-малки децата толкова по-бързо се учат и не ги е страх да пробват разни неща. В групата имаше и няколко по-големички деца (4-5 клас) те бяха ужасно схванати и страхливи, докато при 3-4-5 годишните нямаше такива проблеми.
Догодина се надявам да имаме време да останем по-дълго, а и тогава ще е по-голяма и ще се справи и на пистата.
Бяхме в Болстерланг (Алгой), първия ден валя тихо сняг, а втория ден беше синьо небе и слънце, както лятото на плажа, настроението също беше едно такова плажно, само дето хората не носеха надувни дюшеци на рамо, а ски Laughing Страхотно Simple Smile

# 271
В главата ми леко се оформя пъклен план, особено след като прочетох за директните полети от Хамбург. И без това и досега ми мърморят, че НЕ съм ги оставила да се наиграят из снега в България. Как се справихте с подробностите - сами или чрез агенция?

# 272
Как се справихте с подробностите - сами или чрез агенция?
Сами. То и няма много подробности, само подслон си търсихме в интернет (на сайта на селцето), малко багаж в колата и газ Wink

# 273
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
мацки, малко помощ  Tired

нещо се разболях.
имам суха кашлица, Т и всяко мускулче и става ме болят.

ефералганът не ми смъкна температурата, имах зверско главоболие и пих течен аналгин.
сега температурата падна, ама не се знае до кога.

препоръчайте нещо.
в това прекрасно  време съм завита през глава ooooh!

# 274
Да, и аз си писах с БР.

# 275
Да, и аз си писах с БР.
и какво каза точно, че сте си писали  Mr. Green Wink
Ееее, ама не е честно така, споделете и с нас Laughing

# 276
Ася, бърzо на лекар  Naughty  Каzаха по ТВ zа грипна епидемия и ако преz първите 24 4аса отиваШ на лекар и ти предписват съответни лекарства, Ще го караШ много по леко.

ПепеляШка неЩо ми се губи  Thinking

# 277
Мойн,
Ася, отиди на лекар - Татяна е права Peace.
БР, ми писа, но аз чак днес успях да вляза във форума..ще и напиша как седи ситуацията в щата Нюрнберг.

Гадни истории - влизаш в клуба и виждаш бележка, с която ти пишат, че човекът, с който всеки ден през последните 2 години си си казвал "добро утро" и "лека вечер", вече го няма. Що? Щото съпругът и се е сдобил с тумор колкото лимон в мозъка, прилошало му е, когато е шофирал и един Ситроен Пикасо се е превърнал от кола в смачкана до неузнаваемост консерва, а 3 деца - в потрошени полусираци. Допълнителна информация в подписа ми.
Права е Биба - хем има хора(възрастни и деца) без вина виновни, и точно те най-много страдат.

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 16:05 от surfline

# 278
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ася, бърzо на лекар  Naughty  Каzаха по ТВ zа грипна епидемия и ако преz първите 24 4аса отиваШ на лекар и ти предписват съответни лекарства, Ще го караШ много по леко.

късно е. днес работи моят лекар  само до 12.00.
половинката искаше да ходим, но аз бях с 39 Т и не можех да стана. Rolling Eyes

с какво да си смъквам температурата? не мога да пия постояннно течен аналгин...
парацетамолът не ми влияе добре.
пробвах с  компреси, ама нищо не стана.

# 279
боже какъв ужас. оттук не мога да превеждам, ама ще река на мама да преведе пари. бахти товратния живот е понякога...............
от какво друго имат нужда тези хора.

# 280
То не е задължително да е твоя лекар, виж кой е дежурен и отивай при него.
Обикновено когато лекаря го няма оставя съобщение на тел.секретаря кой го замества при нужда, звънни.

# 281
с какво да си смъквам температурата? не мога да пия постояннно течен аналгин...
парацетамолът не ми влияе добре.
пробвах с  компреси, ама нищо не стана.

Ние се лекуваме с Вик Меди Найт.Вzема се вечер преди лягане,действа суупер  Peace

# 282
То не е задължително да е твоя лекар, виж кой е дежурен и отивай при него.
Обикновено когато лекаря го няма оставя съобщение на тел.секретаря кой го замества при нужда, звънни.

Peace  А когато не можеШ да станеШ от леглото, викаШ лекар да дойде у вас  Peace  За Т, един 4ифт мокри 4орапи, от горе един 4ифт сухи вълнени и марШ в леглото  Peace 

Сърфи, бях 4ела zа Хепи Мама  Cry  Съдба, проклета.... Кажи, няма ли да е добре да се оперира Тодор в 4ужбина?  newsm78

# 283
асалайн, ти не беше ли в мюнхен. имам вкъщи цитросепт. и солфадеин. и расни други бг илачи. ако ти трябва нещо дрънни ми. инак за темперарура му е потене майката, ама тва е бабешко. извикай си нотарцт и готово. за да не ходиш където и да било.

# 284
асалайн, ти не беше ли в мюнхен. имам вкъщи цитросепт. и солфадеин. и расни други бг илачи. ако ти трябва нещо дрънни ми. инак за темперарура му е потене майката, ама тва е бабешко. извикай си нотарцт и готово. за да не ходиш където и да било.

В ДармЩат е тя, мате.

Общи условия

Активация на акаунт