ЧервеНО виНО, кРАсиви мЪЖе и мноГо емоциИ ....в СливЕН * 25-ти броЙ

• 18 315
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
А какво стана с Меги

Къде се изгуби?  newsm78

# 226
...слагам кафенце и лека закусчица Laughing

Нели, пожелавам ти бързо възстановяване Hug и да не те боли Peace

Кате, като решиш да си правиш кухня, ще кажеш каква я искаш и ще я направим хубавИНка Mr. Green Севе - за теб също Wink
Мерси за милите думи  bouquet

Днес само да не вали и излизаме Sunglasses Ще отида до Кауфланд да разгледам за домакински неща Mr. Green....ама, че бързам само Party
И в тази връзка да попитам, някой знае ли къде продават домакински прибори за готвене...

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 09:04 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 227
Добро утро и от нас. Лек и ползотворен ден.

Нели, дано се възстановиш по-бързо.

Пеци, много ви е сладко леглото, много сладки сънища да сънуват децата ти.

Дени, днес ще ти звънна имаш купони по 0.65 ст са чак да не повярваш.

Дидка, ако ходиш до Кауфланд моля те виж дали има залкючалки за шкафове.Предварително благодаря... newsm35  superuu

Усмихнат ден момичета!!!

# 228
..нещо никой няма newsm78

леленееистина, ще проверя Peace
Аз намерих из моите багажа две устройства, но няма да ми вършат работа...те шкафовете ми са с такова разположение дръжките, че ... ooooh!
и за това...Еве дай снимка да видя ластиците Mr. Green

Вие мислили ли сте какво да подарявате на мъжОвете си за 14-ти февруари... Thinking

# 229
Дидке, тъй не каза стана ли пицата снощи   Wink На Кауфланд има хубави домакински работи. Аз много обичам да си купувам разни купи, форми за печене и подобни. Мъжо само мърмори и се кани да ги хвърля, щото няма къде да ги слагаме. Само да ти кажа, че свекърва ми ми подари едни тенджери-комплект от Кауфланд обаче не съм доволна от тях, защото като се нагреят и им се изкривява дъното и започват да се клатят на котлона  #Crazy

# 230
Кате, мерси  Wink
Аз тенджери няма да купувам още  Peace а и имам някоя друга, купени преди да тръгнем зад Океана Peace

А мъжа ти как ще ги хвърля - та ти постоянно правиш вкусотии Mr. Green

# 231
  • Под Сините камъни
Добро утро и от нас Hug.Не съм в помощ но Дидка защото все още не съм започнала да си копувам домакински работи  само някои дребошлъци всичко друго ми е завещано от бабата на мойто мъж.А за подарък на мъжо още не съм мислили,но какво и да мисля ние от покупката на леглото за децата и се обрахме.Само да сме живи и здрави ще наваксваме.

# 232
Пеце, не си мисли, че аз ще му купувам яхта Naughty
ЗА мен на 14-ти февруари Подарък може да е и една целувка, направена по специален начин Peace
Аз търся нещо различно, нестандартно и ЛУбовНо  luvbed ако ще е камшик да е Joy

...хайде, ние излизаме - до после Laughing...то и без това сама си пиша и отговарям Mr. Green

# 233
ЕХООООООООО!
Как сте ,мацки?Помните ли ме?
Появявам се да не ме забравите newsm03
Много работя Joy
Моя мил съпруг на 14. празнува Трифон Зарезан cheers
Това със Св.Валентин било католически празник/което си е вярно/
ДИДКА,приятелко,кухнята е СУПЕР!
Имоята е червена/не толкова голяма/
Да готвиш чудни вкусотии в нея  bouquet

# 234
Здрасти от мен Wink! Докато се наканя да пиша и то вече не е за добро утро.
Дидка, куФнята е страхотна!!! Много ми харесва!
Айде да я видя и на живо си пожелавам Crazy Hug
Лек ден на всички!!!
П.П. Лелеее, то мойто систър се появило! Жива ли си бе  newsm53?

# 235
Здравейте момичета.
Ние днес пък ходихме да правя изследвания на Филипа за яслата.....голямо разкарване пада........че и утре пак.

Честито на всички за новите придобивки.
За св.Валентин
има на Кауфланда плюшени сърца и като ги натиснеш едно сладко гласче казва : ОБИЧАМ ТЕ ТОООООЛКОВА МНОГО......на мен ми допадна много но ще добавя и нещо друго към това.Струва 3.99 лв. не е скъпо никак.
Хайде лек ден от мен и много усмивки  bouquet

# 236
Приветче и от мен....
Аз за моя все още не съм му измислила какво да му подарявам....
Ние отгава имаме годишнина от сватбата  Crazy Ххех....

# 237

Моя мил съпруг на 14. празнува Трифон Зарезан cheers

...аааа ние вече го празнувахме Drunk

Мерси на теб и систЪра ти  txtloves Ще чакам да си изпълниш пожеланието Теске  Crossing Arms

Люске, браво на вас - двоен празник 1dating

# 238
Мерси за пожеланията момичета и аз искам всичко да е наред че прогнозата е в понеделник пак да отварят раната:cry:

Пеци - аз също проектирах двойно легло но накрая се разколебах. Но не беше заради падане те са добре обезопасени. Като се видим ще ти кажа Wink

Диде - "изцапа" ли я вече кухнята? Не обичам да готвя а и от там и домакинските принадлежности.............. Crossing Arms

За 14 - и аз се чудя newsm78
За Сърчица май ни е минало времето ама за едно хубаво   1datingи после luvbed винаги е добре прието.

# 239
Много изпаднала темата, чак на втора страница отишла.
Ние с моя не празнуваме 14 февруари. В мъжо няма грам романтика  Cry и хич не му идва на акъла на такива празници, че се правят подаръци.
Иначе за подарък се сещам за един, който и двамата може да ползвате. Купувате един пръстен на Durex, правите една хубава вечеря и след това се мятате в леглото и го ползвате двамата   Wink

Общи условия

Активация на акаунт