ЧервеНО виНО, кРАсиви мЪЖе и мноГо емоциИ ....в СливЕН * 25-ти броЙ

• 18 318
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Дидка кухнята е 6!!!
И цветовете са супер...пожелавам ти да имаш много красиви и незабравими моменти в нея...и не само в кухнята де newsm78 Hug Hug Hug

# 211
Дидка кухнята е 6!!!
И цветовете са супер...пожелавам ти да имаш много красиви и незабравими моменти в нея...и не само в кухнята де newsm78 Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy

# 212
Благодаря на всички Ви...много ми е хубава и най-важното е, че си я харесвам Peace

Дени, хубава розова шестица Mr. GreenСпалнята ми е беличка с малко такова розово Laughing

# 213
  • Сливен
Дидка, честита ти кухня Wink
Това гипс-картон ли е или шпакловка?

Момичета, дайте един свестен майстор да ми направи кухнята /таван, шпакловка и т.н./,
че вече втора година съм на полева обстановка и вече ми писна....

# 214
  • Под Сините камъни
Здравейте и от мен.Дидка кухнята е страхотна и аз искам такава.И аз да се похваля днес ни донесоха вече леглота за детската.

# 215
Дидка, честита ти кухня Wink
Това гипс-картон ли е или шпакловка?

МерсаЖ  : Hug ...шпакловка е Peace
Миро се учи и наистина излезе майстор  Wink Много се гордея с него Blush
А за шпакловка - ще питам баща ми - той работи в строителна фирма и ще попита там Peace За колко кв. става въпрос?
Ако на мъжа ти някой му покаже няма ли да се навие да го направи Wink

Пеце   bouquet Хубаво е легълцето, но да ти кажа аз съм против двуетажните, че много ме е страх от падане  Tired

Още малко и ще ми идвате на гости....да приготвяте подаръците Joy

# 216
Дитка  Peace - как ще я оцапаш тая кухня  Laughing

Мен днес ме оперираха и на всичко отгоре ми дойде сега почва да ме боли ужастно а на всичкото отгоре съм сама. Cry Тати е в командировка да събота. Дано поне Иво  не ме буди тая вечер много ................ Praynig

# 217
  • Под Сините камъни
дидка мястото ми е ограничено и само това пасва.Нели какво ти има?Аз няколко дни бях без комп  и не съм много в час.Бързо да се оправяш. Hug

# 218
  • Сливен
МерсаЖ  : Hug ...шпакловка е Peace

А за шпакловка - ще питам баща ми - той работи в строителна фирма и ще попита там Peace За колко кв. става въпрос?
Ако на мъжа ти някой му покаже няма ли да се навие да го направи Wink

Браво на майстора!
Ами колко .. кухнята ми е 3х4 и терасата вкарахме ...
Не е много работата,  но при нас проблемът е в това, че нямаме време...
Аз си пазя отпуските за изпити, а съпружеството е с такова работно време, че ум да ти зайде ...
От "Айде ние ще си го направим" , вече втора година стоим на едно място  Laughing
Сега взе да ми писва и накрая взех еднолично решение да извикам някой - кеш - и да се свършва  Blush

# 219
Малински, май те познавам. newsm78 В коя банка си? Ако си тази за която те мисля трябва да имаш две момиченца, едното с мойта дъщеря-1998 г. а другото 2004 или 2005. Убий ме не се сещам никакви имена  newsm78.
Май за мен става въпрос  Crazy Голямата е Юлия, а малката Ива.

Рени, в понеделник, ако не ни мине черна котка път, сме поканени у вашето заведение на РД от 17,30.
Сега се връщам да чета назад, че по "вътрешна" информация на Дидка трябва вече да са й сложили кухнята-ще търся снимки  Mr. Green

# 220
Благодаря на Малински, че даде бързо парите за куФнята  bouquet
Аз парите дадох /чужди пари лесно се дават  Blush/, ама де е кухнята  smile3516

# 221
# 222
[Нели какво ти има?Аз няколко дни бях без комп  и не съм много в час.Бързо да се оправяш. Hug
[/quote]

Уж беше рутинна операция а то стана ............... оказа се че имам чуждо тяло  Cry

Сега ми мина упойката и направо издивявам. #Crazy Поне зверчетата приспах.

# 223
Добър вечер. Аз поспах малко и сега другите като заспаха станах да почета из форума  Mr. Green
Ау, Нели, ква е тази операция бе? Айде бързо да се оправяш.
Дидке, кво да кажа за кухнята. Днес на работа я видях набързо. С Добито половин час цъкахме. Много ни хареса  Simple Smile Сега пак я погледах. Като си купя къща някой ден такава кухня ще си поръчам  Laughing Я сега кажи как стана пицата в новата кухня?
Пеце, хубаво леглото. Обаче и мен ме е страх от падане. Моите юнаци като ги знам кви са диви, само ще скачат отгоре и аз ще викам подире им. Иначе е много хубаво като идея и спестява доста място.

# 224
Дитка, кухнята е страхотна! Чак се размечтах и аз за ремонт.

Neli_M, бързо оздравяване!

Честита нова придобивка и на Пеца и внимавайте с мъжо да не счупите 2-ри етаж!  Joy Joy Joy

Добре дошли и на новите попълнения!

Общи условия

Активация на акаунт