ЧервеНО виНО, кРАсиви мЪЖе и мноГо емоциИ ....в СливЕН * 25-ти броЙ

• 18 319
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!!!
Аз съм си поспаланка Tired... днес Ивайла ме почерпи със сън до 10 часа, още не мога да се събудя...

Дидка искаме всички да видим куфнята ти, никакви лични!!! Naughty Мерси за по4ерпката Peace
И искам да питам кога ще ходите до Медвен, ако е някой по4ивен ден може да се присъединя и с парички и с присъствие Hug

Ренка та за фитнеса...искам да ходя по 15-16 пъти някъде на месец, не всеки ден...взема да заслабна Outta Joint

eva83 какви са тея дископатии, млада и зелена Naughty то с тея малките друго не ни 4ака Tired...

Хайде днес да сте по-усмихнати от в4ера!!! Hug Hug Hug

# 196
При първи удобен случай Wink Лелеее как ми се идва в Сливен, да поизлезнем Sad Размечтах се Laughing

# 197
При първи удобен случай Wink Лелеее как ми се идва в Сливен, да поизлезнем Sad Размечтах се Laughing

Ще дойдеш и у нас на гости, да видиШ таМЪн куФнята Sunglasses
Вече нямам търпение да се кача горе и да ви я покажа, понеже направих снимки, но в едната ръка Милинката и не станаха хубави Wink

Дани, ти ако потренираш и една седмица и ти ще се изгубиш Hug

Кате, къде се изгуби newsm78

Дидунчето и тя вече ни забрави Cry

# 198
Приветче и от мен....
И мен голям сън ме гони.....Но пак не съм се наспала.... Sad

# 199
Здравейте на всички. За Медвен искам и аз да се включа желанието ми е по голямо от възможностите но все пак...и ако мога ще дойда Ренка ти ли събираш паричките и нещата спомена нещо на срещата ама... Embarassed

# 200
Здравейте  Hug
Дени,ами то 15-16 пъти малко ли е бе душицо?Аз ходех 12 пъти месечно,т.е.3 пъти седмично.Така,че това твоето не е малко  Hug Значи в картата се включва фитнеса,4 масажа и на 2 седмици-мерене,теглене.
Кики,да аз ги събирам  Peace Момичета ще направя на Exel таблица,която всеки донесъл каквото и да е да попълва  Peace
Относно кога ще се ходи в Медвен-ще видим след 2-3 седмици как ще са нещата-дали ще е през седмицата,или събота,или неделя...че и там сега някакви неуредици са настъпили.Директорката вече не е директорка,половината персонал бил принуден да напусне и ей такива работи  ooooh! ooooh! Много искам да стане това възможно най-скоро да видя на място как стоят нещата  Rolling Eyes

Диде....и аз искам гости пък  Crossing Arms  Hug Айдееее,чакаме снимкина кухнятааа  Hug  Hug

# 201
....ето мили мои  Hug моята кухня - мечта 1 , 2 , 3 (в любими цветове). До сега я бърсах, даже си наредих някой неща Mr. Green...
Пусти мерак, довечера мисля да сложа една  пица food002 във фурната Mr. Green

# 202
  • Сливен
     Здравейте от мен.Диде,бързам първа да ти кажа,че е страхотна кухнята ти.Идеята ти за пица определено е страхотна  LaughingИ аз ще видя кога ще имам възможност да ви покажа и моята кухня и тя е нова на половин година  Wink но аз мнохо си я харесвам и много се гордея с нея.Ще се постарая за снимките да махна ластижите  Grinning
     Лек и спокоен ден Hug

# 203
Диде,честито вече официално   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотна е кухнята...със здраве да си я ползваш и мнооого вкусотии да натъкмиш на нея  Hug
Мятай пицата...това ще е най-вкусната пица-гаранция  Peace
Много се радвам за теб!Като знам с какво желание я мислеше и тъкмеше   bouquet

# 204
...И аз ще видя кога ще имам възможност да ви покажа и моята кухня .Ще се постарая за снимките да махна ластижите  Grinning

Е, не ги махай, а я покажи Wink
Рени, след някоя друга седмица заповядайте семейно на гости  bouquet

# 205
Аууууу,страхотна е Дидка ,браво!!!!
Много е стилно и красиво!!!!

# 206
Дидка честито от мен и Катя, страхотна е кухнята smile3501

# 207
Кухнята е страшна,браво!  bouquetСлед малко като заспи щерката и ще пиша повече!

# 208
Дидка, да ти е честита кухнята!Да се вихриш и да се кефиш!
[/color][/size][/b]

# 209
Дидка, да ти е честита кухнята!Да се вихриш и да се кефиш!

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 15:56 от leleneeistina

Общи условия

Активация на акаунт