ЧервеНО виНО, кРАсиви мЪЖе и мноГо емоциИ ....в СливЕН * 25-ти броЙ

• 18 321
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
 Аз пак неразбрала за какво иде реч,пет лева за тая джаджа е много наистина,ама ластикът ще развали фасона на новата кухня Laughing

# 181
  • Сливен
     Кате,че развалят фасона на кухнята няма спор.Ама ми се видя удобно.И вече доста време сме така.Дано скоро да спре да им обръща внимания че да махна ластиците.

# 182
katerina_evro мерси...

Ян Бибиян, ще проверя Wink...абе мисля, че някъде гледах може и там да е newsm78
Катико, ако ще и да влиза в шкафовете, както правеше днес  Mr. Green няма да сложа ластици  Naughty

Благодаря на Малински, че даде бързо парите за куФнята  bouquet

# 183
Мили мами пожелаваме ви лека вечер и дано денят утре е по весел.А ние ще си търсим заключалки за шкафове или много ластик... newsm44 smile3507

# 184
Ехооо, не мога да Ви пропусна просто... Hug

За съжаление прочетох лоши неща, ТЕС аз лично не мога да кажа "такъв е живота", защото само семейството знае какво ги чака оттук- натам...а за детето дори не искам и да коментирам.
Не мога да разбера как не се освестиха и не виждат колко некадърни гинеколози има и как съсипват живота на толкова много деца и родители,време е да започне някакъв контрол на "продукцията" от лекари.

Ренка, знаеш, че аз също се включвам и исках да те питам, чула ли си нещо за нов доклад, защото Медвен скоро пак са имали проверка....
За детския дом не може ли да се занесат някакви плодове с мартеничките?

Казвам Ви лека нощ, че след поста на ТЕС не ми се пише нищо весело Sad

Heart Eyes

# 185
  • Под Сините камъни
Здравейте и от мен.Аз нямах комп няколко дни синът ми се оказа страшен хакер и нещо го прецака,но вече съм на линия.Приятна вечер на всички. Hug

# 186
...къде сте поспаланки Hug
Ох...Ох...вече ми се иска да е топло  Confused че още един ден затворени в къщи Tired а малкия само навън гледа иска и сам даже го прави.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 08:38 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 187
Добро утро!!!!  bouquet
Аз не съм....поспаланка, де!!!!
Не мога да ви изчета, загубих вече нишката, ама нейсе!!! Още малко!!!
Айде лек и приутен от моя милост!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 188
Добро утро, момичета! Рано са се наспали някои днес Wink
Лунка, къде се губиш бе? Всичко наред ли е при теб?
Добре дошли на всички нови попълнения, извинявайте, че ви пренебрегнах оня ден, но малко не ми беше до писане  love001 Надявам се скоро да мога да ви видя - и стари и нови бройки Hug
Лек ден на всички!!!

# 189

Как сте Лунка - липсваш вече Hug

Тес-ке ще се радвам да обърнем по една водка заедно Hug
Днес майсторите завършват кухнята и следобед ще ви я покажа Peace...ако има интерес Sunglasses

# 190
Дидка, ама как няма интерес. Разбира се , че ще чакам да я видя, да не забравиш да я покажеш Hug!

# 191
Дидка, ама как няма интерес. Разбира се , че ще чакам да я видя, да не забравиш да я покажеш Hug!

Оки...на лични ли Sunglasses

# 192
Където прецениш, мила!

# 193
Добро утро и от нас.Дано денят е по лек от ноща.Тия зъби направо ми взеха здравето, то голям зор... Party

С какво може да помогнем на децата от Медвен като се има предвид че нямам възможност да отида там???

Coffee Picture Gallery

# 194
С какво може да помогнем на децата от Медвен като се има предвид че нямам възможност да отида там???

С всичко....носим дрешки, храна - но най-много се нуждаят от памперси, лигавници и бельо Peace
Ако изнамерим от някъде по евтино чаршафчета например да съберем парички и да купим...

И най-вече като, че ли се нуждаят от това да им говориш, да се смееш с тях и да погалиш нечия ръчичка Heart Eyes

Тес, кога да те чакам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт