ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 21 967
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Честито на днешните рожденици - Боби, Чечо и Антония! Много здраве,късмет и щасливо детство!

# 241
  • София, България
Честит 2-ри рожден ден на БОБИ на БОЦИ, Чечо на Тони, Иван Асен на Апинкова и Антония на мама Гали. Да са весели и щастливи дечица, весело празнуване и незабравими спомени!!!

# 242
  • София, България
Атракция много са хубави снимките (и клипчетата са много слади, и ние гледахме това, дето Бужи всичко знае   Peace )

Ето и малко снимки от нашия рожден ден, още разучавам как точно става, засега открих тоя начин  newsm78

# 243
Честит Рожден Ден на Чечкина, Антония и Боби, да растат здрави и щастливи!
Ние днес бяхме на Чечо на рождения ден имаше клоун и беше много забавно, а вчера празнувахме на Мони РД у нас също беше много весело и аз ще пусна снимки, но утре вероятно.
Иринополис, благодаря, Мони е добре, и раната почти му зарасна, само се притеснявам като падне коричката да не остане белег.
Рибче, много целувки за теб и за двете красавици!
Олимпия, дръж се на финалната права си, вчера у нас идва приятелката ни на мен и Тонито и изглеждаше  и се чувстваше много добре, пожелавам ти и на теб едно безпроблемно и леко раждане и най-хубавата бебка.  Hug

# 244
Здравейте и честито на рождениците!
Олимпия
, как така си много болна, я се стегни  Naughty
Ние вече сме на тема гаджета  Shocked Ивана непрекъснато ми говори за гаджето й Ники, който я целувал "по устичката, по бузката и по пупата"  #Crazy

# 245

Добро утро! Днес ми е първи работен ден  Confused
Да ви покажа  тортата  и снимките от детското клубче, в което празнувахме вчера Simple Smile

# 246
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Върнахме се от Хисаря, мина и гадния семинар  Close Всъщност беше много полезен, но ме откъсна от семейството и в крайна сметка мъжо беше много изнервен, както и Руми, че ги оставях по цели дни сами, колегите пък недоволни, че не присъствам на обедите, вечерите, закуските и т.н., а аз от нищо не останах доволна, така че си обещах повече да не правя тая грешка  Naughty От два стола, седнах на земята както се казва  ooooh!

ЧЕСТИТО НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ!

Много хубави снимки сте сложили, а ние тръгнахме и забравихме фотоапарата и камерата, както и джапанките на Румито (за които обикалях цяла седмица из магазините) и др. дребни неща, ама така е като бърза човек и мисли за 100 неща. Снимах с телефона, ако е станало нещо ще ви ги покажа.
Атракция, чакам да разкажеш как ти е минал първия работен ден  Thinking
Иринополис, а твоите работни дни как минават? Шефовете доволни ли са? Мен напоследък ме хващат в доста издънки, направени в името на семейството. Тръгвам по-рано от работа или пък закъснявам сутрин, пропускам разни неща, взимам си отпуска баш в най-неподходящия момент (ама какво да направя, като дъщеря ми е родена тогава). Tired

Краси, голяма майсторка си на тортите  Wink
Слънчо, днешните деца направо могат да те смаят, толкова бързо се развиват. Аз си спомням, че имах гадже в детската градина и все питаше дядо ми, дали ще ни купи апартамент като се оженим  Grinning, а после подхващаше да пита и за кола Crazy Естествено после дядо ми отказа да ме взима от градина.

Между другото станах вуйна. Най-ненадейно зълва ми роди, кажи-речи с 2 месеца по-рано от очакваното. Хем се радваме, хем се притеснихме, понеже не сме готови с организацията. Свекито ще заминава за Германия, свекър ми ще я кара, а ние с мъжо трябва да държим фронта, като освен Румяна, ни се стоварват едно голямо куче и една котка на главата.  #Crazy

# 247
Е тази темичка е най красивата и хубава! Все снимки. торти и емоционално изживяване с нашите рожденници се сращат навсякъде. и много напредна със страничките! Честито на всички минали и сега престоящи  Hug!
Кате не ти завиждам със питомците! Моята дъщеря ме моли да и взема поне едно малко кученце ама като знам че аз ще ходя след него уви а и те двамата ми стигат за сега!

# 248
Здравейте мами!
Мерия, сърдечни благодарности за инфото относно отпуската след майчинството.  Hug

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ФЕВРУАРСКИ СЛЪНЧИЦА! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ И ЗА НАШИЯ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН

# 249
  • София
Биляна, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и много щастливо детство му желаем!

# 250
Честото бебе, Кате   bouquet

Атракция, чакам да разкажеш как ти е минал първия работен ден  :thinking
Ми как - повечето деца в класа ми са с вируси и разстройство..кво да ви кажа. Дано не довлека нещо на Божидар  Praynig

# 251
Мами,аз с голямо закъснение искам да ви почерпя за рд на Чечо newsm38 Wine Glass cook cook и да ви благодаря за пожеланията.
Честито и на всички,които съм пропуснала както и на днешните рожденници.Бъдете много здрави и щастливи. hbday
Сложила съм малко снимки от вчерашният рд на Чечо в албумчето,ако искате ги вижте. moresmile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=31365

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 18:39 от tonita76

# 252
  • София, България
БИЛЯНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МАЛКО СМЕ ЗАКЪСНЕЛИ С ПОЖЕЛАНИЯТА ЗА ВЕСЕЛ КУПОН, НО ВСЕ ПАК СЕ НАДЯВАМЕ КУПОНА ДА Е БИЛ ВЕСЕЛ ... А ПЪК ДЕТЕНЦЕ ДА Е ЩАСТЛИВО И ОБИЧАНО, ДА ИМА КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ПОЖЕЛАЕ НАЛИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ХРИСИ И НА МАКСИМ!!! КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ И НА ВАС ДЕЧИЦА!!!

# 253
Zdraveite,mami i dechica!
CHESTIT ROJDEN DEN NA VSICHKI SLADKI VECHE PORASNALI FEVRUARCHETA,DA SA JIVI I ZDRAVI I MNOOOGO DA SLuSHKAT MAMA I TATE  bouquet
Vchera za nas beshe edin nezabravim den-posreshtnahme nashite dechica.valnenieto beshe ogromno,chustvoto -nepovtorimo.Dosta pritesneniq izjivqhme.kogato razbrahme ,che na BG letishteto sa imali problemi.Vsichko po-natatak e bilo spokoino.oshte sa mnogo izmoreni i chasovata razlika im vliqe,no sa shtastlivi,che sa pri mama i tatko.Ne moga da vi opisha kak se chustvah,dokato gi chakah da izlqzat ot vratata..i kogato se zadadoha....nemojah da povqrvam,kolko mnogo sa porasnali,posledvaha mnogo celuvki i pregradki,mnogo salzi.sarceto mi se obarna,kogato chuh dumichkata "mamo"ot ustata na Luchko,ne ni beshe zabravil,celuvashe ni i se smeeshe.Tolkova mnogo se e razvil i umstveno i fizicheski.Zapochnal e da govori dosta,opitva se da pravi izrecheniq,tolkova e sladak.gledame gi s tatito i ne mojem da povqrvame ,che sa s nas.Stanal e golqm tancior(po skoro rapadjiq) Joy i mnogo zabaven,postoqnno barbori neshto i si pee pesnichki.Nezabravimi migove...
Dnes gi zavedohme na razhodka v edin ot molovete,qdoha qponska kuhnq,poigaha si na detskite ploshtadki,mnogo bqha dovolni,a nie 100 pati po-shtastlivi.Az si vzeh pochivka 3 dni,za da prekaram vremeto s tqh,zashtoto imame mnogo da navaksvame Hug
kachila sam malko snimki ot dnes i edna ot letishteto(samo edna e,zashtoto ot valnenie propusnahme da si napravim povechko).
Predi malko go prispivah,da si priznaq,malko sam otviknala,no toi pak se e nauchil da zaspiva barzo..trqbvat mu tochno 5 min. i e gotov.
otivam da lqgam,zashtoto utre ni chakat pak mnogo razhodki...
Pozdravi na vsichki dechica i mami..ot men, Luchko i kaka Niki Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 254
Честит рожден ден на Ронито и Стефан на Черешка! Да растат здрави и щастливи!

Нинче, много ме развълнува с разказа си, много се радвам, че сте се събрали с дечицата си, желая ви попътен вятър и всичко най-хубаво в новия живот.  Hug
Кате, честито бебенце!
Атракция, аз къде съм бляла не съм разбрала, че си учителка, на какви деца преподаваш?
Аз освен двете деца гледам и куче и зайци, а скоро ще гледам и рибки.  Wink само кучето ми е проблем, че е голямо, а живее на двора и му е студено и го съжалявам много, обаче като го пуснем да бяга и прескача оградата и обикаля улиците. Плаши хората, не е лошо, но видът му не е от най-симпатичните.

Общи условия

Активация на акаунт