ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 22 041
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • БГ
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на

Бужи на мама Atrakcia и Коки на мама OLYMPIA, 

Преси на мама danida 82 и Виктория на мама tedi_ip!!!

Бъдете здрави, щастливи и много послушни деца!!!

Желаем ви безгрижни детски игри и приятели добри!!!

# 226
Честит рожден ден на Коки, Преси и Вики! Живи , здрави и щастливи!

# 227
Ето и нашата почерпка - ще празнуваме двойно, баща ми също е рожденик днес  Grinning

# 228
Благодаря на всички за сърдечните пожелания за моя обожаван син   bouquet   bouquet   bouquet
Честит Втори Рожден Ден на:
Илина и Виктория
Бужи, Георги и Преслав

Честит Рожден Ден на Митко, Марти и Нинка!!!
На всички рожденици много здраве, любов и късмет  Hug

Аз съм зверски болна и отлагаме тържеството на Костаки утре в клубчето  Cry Надявам се да се размина без антибиотик, но е почти невъзможно...

# 229
Да са живи и здрави днешните рожденици!!! Бъдете весели и жизнерадостни деца, правете умерено белички и много обичайте мама и тати!!!

Олимпия, оправяй се бързо  Praynig   А партито ще почака, сега е важно твоето състояние, за да е здравичка и бебка  Hug

# 230
  • София
Да са ни живи и здрави днешните рожденници Коко, Бижу, Вики и Преси! МНого, много усмивки, игри и слушкащи родители!

Олимпия, бързо оздравяване!

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 15:10 от irinopolis

# 231
Честит рожден ден на Коко, Божидар, Вики и Преси!
Олимпия, бързо оздравяване и много  Hug
Мами, вижте аз каква торта спретнах за утрешното тържество

# 232

Мами, вижте аз каква торта спретнах за утрешното тържество

smile3501 Всеки път майсториш страхотни изненади за дечицата си!!! Весело изкарване утре!   ura

Моята мишка днес за пръв ден е без Т от събота насам  smile3521 Направо не смея да се израдвам. Венците й кървят, не може да се храни, подути лимфи, въобщееее голям кеф  Sick  Измислям й бебешки храни по-мекички да яде, че съвсем ще отпадне.
Ние ще празнуваме вкъщи с баби и дядовци другата седмица. Големият майтап е, че сега всеки ден се чупи по някоя чаша и сега нямам един пълен комплект чаши за трапезата като дойдат гостите.  hahaha  Утре ще ходим до баща ми, там имаме наш багаж /подаръци, неразопаковани от сватбата ни преди 7г/ и ще търся чаши. Може и нещо друго забравено да си харесам за ползване  Joy

Лека нощ и весело изкарване на уикенда!!!

# 233
Честит рожде ден на Тома на mirage! Много здраве, късмет и щастливо детство!

# 234
Малко снимчици от снощния рожден ден. Повече в неделя, след купона в детския клуб  Grinning

# 235
Честит рожде ден на Тома на mirage!
Много да слуша, да е здрав и радостен, да расте с
 късмет и в щастливо детство!

# 236
Ето и клипчето с тортата , на който му се гледа  Grinning

# 237
  • София
 Честит рожден ден на Тома! Нека детството му е изпълнено с много весели моменти, много приятелчета и да е здрав и послушен!

Атракция - много сладко клипче! С Рая гледахме и предното клипче, където Бужи "всичко знае". Браво на него!  smile3501

Краси - тортата е прекрасна!!! Ставаш все по - добра! Сигурна съм, че Мони ще е много доволен. А То оздравя ли вече?

Олимпия - как си? Бориш ли се успешно с грипа?

Рибке - много кофти това с разранените  венци на Рони  Sick Дано бързо  се оправя и да си изкарате добре на празника другата седмица. 

Онзи ден се сетих, че Черешка скоро не се е включвала в темичката ни...Дали всичко е наред при тях? Дали е е почнала работа?  newsm78

Желая на всичко ви лека и спокойна вечер! А на празнуващите  - голяяяяяяяям купон!

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 15:09 от irinopolis

# 238
  • София
Честит рожден ден на Антония на Гали, Борис на Botzi, Стефан на Tonita76 ! Бъдете здрави, весели и щастливи дечица! Радвайте мама и тате!

# 239
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Боби, Чечо и Антония!

Много здраве и щастливо детство им желаем двете с Кали!

За щастливите мами
:

Общи условия

Активация на акаунт