ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 22 043
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на  Мити и Марти! Живи и здрави!

# 211
Честит празник на всички влюбени и празнуващи имен ден днес! 

На рождениците, който съм пропуснсала последните дни ЧЕСТИТО и днес на Митето и Марти! Да са здрави и засмени да играят и лудуват, да радват мама и тати!

Искам да почерпя за Рождения си ден вчера и да благодаря на тези който са се сетили за мен, но вчера не можах да влезна да почерпя, а днес от сутринта нещо ми прави проблем форума.

За всеки по нещо  Hug

Ако мога ще се включа по късно по темите, сега да ходим за храната.
За сега Лек ден от нас и многоо целувки   bouquet

# 212
  • София, България
Честит рожден ден на Васко и Митко и на Марти на Тити и Марти на Кати, бъдете живи и здрави дечица, само хубави неща, честит празник и на майките естествено, че нали ние сме ги родили тия сладурковци!

Честит ви празник на Влюбените, нека любовта винаги грее в сърцата ви, не позволявайте ежедневието да я потопи в забвение! Използвайте всеки повод да си я показвате и да си я припомняте!

Аз да ви се похваля, днес получих подарък  newsm78 След като ви се оплаках, че две години по празниците минаваше все с колата, вече имам подарък - луксозно бельо от Етам - страхотна сатенена пижама. Сладурко е тоя моя мъж !!!

нинка, страхотна почерпка, ама днес ми е лунната диета .... гадна работа ...  Confused

# 213
Еейй, Нинка, зло да те забрави  Hug Покрай мъниците, забравих мамите
  Grinning

Жива и здрава да си,много обичана и щастлива!

# 214
МНОГО ЛЮБОВ и НЕЖНОСТ в този прекрасен ден! Бъдете здрави, усмихнати и много обичани!!!  Heart Eyes
 Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts
          Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts
                    Two Hearts             

Честито и на именяци и рожденици!   Tada

Ние с Ронито още борим температурата. Вчера за малко я свали до обяд, но после пак вдигна. После цяла нощ не е имала и преди около час пак я вдигна. Нощес й е избил единият кътник, но чакам още един, много е подуто мястото. Лимфните й възли са много надути. Този път направо ни се разказа играта с тия зъби  #Shocked   tooth
Не помня дали ви се похвалих, че успях да си взема един изпит /на кой ли не казах вече и по кой знае колко пъти  Mr. Green    hahaha /
Браво на Дюканките, направо са зашеметяващи резултатите!  thumbsup

Хубав и весел ден на всички, весело и романтично изкарване на вечерта! Дано да има дъжд от изненади и целувки    1dating   luvbed

# 215
Честито на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави всички, и вашите семейства!Обичайте се!   bouquet
Честито и на малките рожденници днес, и на тези , които не съм поздравила!  Hug

Сутринта имаше тържество в яслата по случай рожденния ден на Митко. всичко беше страхотно и той е много въодушевен от цялото това внимание  Grinning Следобяд ще празнуваме в едно детско парти клубче, а довечера в ресторант, без него  Wink

Ето тук   качих малко снимки от сутринта. Толкова отдавна не съм ви пускала снимки, а те всички така са пораснали  Grinning

# 216
  • София, България
дикси, много са сладурски дребосъците, тортата ви е от лагуната нали, и нашата беше оттам?!?

# 217
дикси, много са сладурски дребосъците, тортата ви е от лагуната нали, и нашата беше оттам?!?
  Laughing Нямаше как да я вземем от лагуната, че не сме в София, но дадох снимката от сайта им на една сладкарница тук в Плевен, и сутринта като отидох да я взема ме изненадаха колко добре са се справили   chef

# 218
  • София

Честит рожден ден на Митко и Марти! Много здраве и весели игри им желая !

Нинка, честит рожден ден на патерица!Бъди много здрава и все така чаровна!

Честит празник на всички влюбени и любителите на виното!   Wine Glass

# 219
  • София
честит рожден ден на малките "валентинчета" Митко и Марти! Бъдете щастливи, здрави и послушни!  newsm59 happy bd bdbaloni

Честит празник на любовта и виното на всички! Пожелавам ви да бъдете винаги влюбени и обичани от и в своите половинки!   Wine Glass kiss kiss Kissing Heart Two Hearts

# 220
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Бужи, Коко, Преси и Вики!

Бъдете здрави, лъчезарни и безгрижни деца! 

На мамите, честит празник!

# 221
Честит Втори Рожден Ден на:

Илина на desi7674
Константинос на OLYMPIA   
Георги на tinahris
Божидар Atrakcia
Преслав на danida 82

Виктория на tedi_ip   
И малко със закъснение
Честит Рожден Ден на Митко на Дикси!!!

Нинка, Честит Празник и на Теб!!! Бъди лъчезарна, много обичана и винаги преследваща мечтите си!!!    bouquet

# 222
  • София, България
Голям честит рожден ден на Коко на Олимпия, Бужи на Атракция, Преслав на Данида, Вики на Теди-ип, Илинка на Деси, Жорко на Тинахрис.
Честито на малчовците и честито на мамите.
 Не забравяйте, че отглеждаме уникални дечица, че от нас зависи какви хора ще станат, не можем да им дадем целия свят, но можем да им дадем всичко от себе си.
Обичайте ги и им се радвайте.
И не на последно място - не забравяйте, че ВЧЕРА е само един красив спомен, УТРЕ е просто едно далечно бъдеще, ДНЕС и СЕГА е важно да намерим време за детето си ...

ох много се размилих, сега ще потърся да ви пусна едно стихотворение, което много ме разчувства!

# 223
Момичета благодаря,че сте се сетили за нас.Ето и виртуалната ни почерпка.

Честит рожден ден и на Коко на Олимпия,Бужи на Атракция,Вики на Теди-ип,Илинка на Деси и Жорко на Тинахрис.Пожелавам им едно безгрижно детство и много да са здрави.

Ето и нещо за мамите.

# 224
  • варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ-ГОЛЕМИ ГОСПОЖИЦИ И ГОСПОДА!
Растете здрави,умни,красиви и лщбознателни!Знайте,че вашите родители ви обичат много,винаги усещайте любовта и подкрепата им!
Благодаря на всички,които се сетиха за нашия newsm59
ето ви по една малка smile3510

Общи условия

Активация на акаунт