ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 22 047
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
"КУЧЕ. Честно и вярно, Кучето има силно развито чувство за дълг. Най-благородните черти на човешката природа са събрани в него. Рядко привлича отведнъж вниманието, но никой не умее да слуша като него. Предаността му може да стигне до себеотрицание, готово е да направи всичко за приятелите си. Има неспокоен нрав, непрекъснато е нащрек, крайно е упорито. Философ и моралист, Кучето подхожда сериозно към всяко нещо в живота. Винаги е малко "скитник", който лесно се лишава от парите и комфорта, но остава верен на идеалите си. От такива хора стават добри прависти, индустриалци, педагози.
...
В добри отношения са със Зайците и Конете.
Много е вярно това  Peace И Костаки, и татко му са Куче и виждам много сходства в характерите.
Аз съм Заек  Laughing

# 196
  • БГ
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на

МОНИ, ГАБИ, МАРТИ, РУМИ и ЖОРО!!!

Много здраве, щастие и безгрижни детски игри!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Nin_ka!!!

Мами, имам гости, от неделя насам, и не мога много да се задържам пред компа.  Rolling Eyes  Вече четвърта вечер празнуваме РД-то на Марти иии май взе да ми писва, ама няма страшно, още малко и хайде в Пловдив, а защо не и в София, много е възможно през уикенда да сме в София, но все още не знам?!

bobche, как мина първият работен ден? Аз излязох в платен отпуск, шефа така пожела и някъде към средата на април, незнам точно кога, ще започна работа, на старото си място, със старата заплата...

На малките болни душички много   Hug  и целувки, а на мамите много положителна енергия!!!   Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 10:35 от stefaniika

# 197
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС МАРТИ, ГАБИ, РУМИ, МОНИ И ГОГО!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Аз съм зодия Куче като Дани и отделно и двамата сме зодия Риби.  Mr. GreenАко не прилича на мене поне малко спирам да вярвам в зодии. Wink

# 198

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ,ГОГО, ГАБИ, РУМИ, МОНИ!!!! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

Скъпата, как е рожденика днес?
Ели, дано е доходна, ама не ми се вярва Rolling Eyes.

Момичета, благодаря на всички за пожеланията към Михаил и към мен!!! Hug
Първият работен ден приключи...........след пет годишно отсъствие и няколко килограма отгоре, имаше двама-трима от сарите колеги, които ме познаха newsm44. Аз и толкова не очаквах, защото както казва Рая: "Оооо мамо, вече си за пълна промяна! Появили са ти се бръчки (тя и на пъпките ми така вика и понеже съм като пубер в лицето, т.е. перманентно с пъпки)."

# 199
Привет мами !

4естит рожден ден на днешните февруар4ета, Simple Smile да са здрави и да растат достойни и щастливи ?

а къде 4етете за ку4ета петли и др. защото аз съм змия по азиатския хороскоп?

# 200
малчовци наистина са кученца, значи макар и различни зодии по нашия си зодиак, все пак всичките ще имат общи черти!
ето малко инфо:

"КУЧЕ. Честно и вярно, Кучето има силно развито чувство за дълг. Най-благородните черти на човешката природа са събрани в него. Рядко привлича отведнъж вниманието, но никой не умее да слуша като него. Предаността му може да стигне до себеотрицание, готово е да направи всичко за приятелите си. Има неспокоен нрав, непрекъснато е нащрек, крайно е упорито. Философ и моралист, Кучето подхожда сериозно към всяко нещо в живота. Винаги е малко "скитник", който лесно се лишава от парите и комфорта, но остава верен на идеалите си. От такива хора стават добри прависти, индустриалци, педагози.
Кучета са били: Брехт, Сократ, Волтер, Ленин.
В добри отношения са със Зайците и Конете. С Тигъра е възможно да преживеят големи приключения, но и драматична борба в името на справедливостта. Лоша комбинация се получава с Овцата и донякъде с Тигъра."  newsm78

Ааа, има и ПЕТЛИ, не само кученца  Laughing
 Петел Февруари 9, 2005 - Януари 28, 2006   

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИ,МАРТИ,ГАБИ,РУМИ И ЖОРО!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ. nbirthday newsm67  Gift

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Габи на Rumyana, Руми на Катерина,Георги на Beb4o,  Момчил на krasykm06 и  Мартин на Скъпата !!!

Мерси за пожеланията за Тея! Подарихме й едно жабче - плюшено, 1 пъзел с принцеси в мноооооого едри части и една кола - от тези, на които се качва детето и се бута с крака. По-добра е в "шофирaнето" назад засега, но има време докато вземе книжка и напред да се нучи Grinning

От вчера нещо се разбуха - голяма кашлица я мъчи! Тази вечер ми се стори, че и температура се опитва да вдигне, но май удържахме положението. Утре и в петък няма да я пращам на градина.

Ей, големи студове се задават!

# 203
# 204
  • София

Честит втори рожден ден на Руми, Габи, Марти, Мони и Гого! Желаем ви щастливо детство! Много здраве и безброй усмивки!

Игси - бързо оздравяване и дано се разминете само с кашлицата. Тея с кеф да си използва новите играчки!

stefaniika - напълно те разбирам, че вече искаш почивка от гостите и празнуването. И аз се радвам когато моите или на мъжа ми родителите дойдат на гости, но още повече се радвам, когато си заминат. В нас и без това е тясно, а като дойдат и роднините и става подвижна лудница.

И аз от време на време хвърлям поглед на подфорума за диетите, ама май само с това си оставам. Наканила съм се да си взема книгата на Дюкан, та да попрочета повече, ама...пусто време и измислени причини за отлагане....Като ви гледам лентичките може и да се позасиля и аз в тая посока...  badscale

Лека нощ на всички.  smile3524

# 205
Привет, момичета!!!

Благодаря за хубавите пожелания!

Да са живи и здрави наборчетата ни – Мони, Руми, Жоро и Марти! Честит празник, мили деца!!!

Тук вече е 14-ти и колегите сега си говорят кой какво ще прави днес с половинката си. Дори едната ми колежка получи букет от 13 червени рози. Аз май не съм от много романтичните. Сутринта в бързината дори забравих да честитя на половинката ми, а че трябваше да му пращам е-майл. Ще взема да купя някакви бонбончета за довечера, че да се подсладим.

Ние занесохме торта на яслата на Габи и там те отпразнуваха големия ден. В къщи нищо не сме правили, защото Габи ми вдигна температура – 38,7. Нищо й нямаше сутринта като я оставихме на яслата, а като се прибрахме в къщи се омърлуши и искаше само да я държа. Днес пък нищо и няма.

Иначе ще правим парти в събота и не зная как така се получи, но толкова много хора ще дойдат, че се надявам да ke вали, за да може да използваме двора. 
С всеки изминал ден бройката се увеличава, а съвсем не го бях планирала така.... Исках да поканя малко деца, с родителите им, а сега се очертава, че всички БГ семейства, с които се познаваме ще дойдат. Много е завързано всичко и вече не мога да спра хората да не идват. Исках да е нещо семпло, че едва сега  кръста ме отболя и исках да не се натоварвам много. Както и да е. Ще пиша как е минало.

От другата седмица ни преместват в групата на „големите” – при децата от 2 до 4 години. Не зная дали съм ви писала, но тук децата тръгват на училище на 5 годинки и то точно на следващия ден след рождения им ден. Не зная още какво правят първата година, но имам приятелка, на която дъщеричката й става на пет през март и тя ще ми е източника на информация.

Спирам вече, че стана много дълго. Лека нощ!!! Да спите всички в златен кош!!!

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 01:59 от Rumyana

# 206
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА И МИЛИТЕ ДУМИ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИ, ГАБИ, РУМИ И ЖОРКО! ДА СА ПОСЛУШНИ И ДА ИМАТ МНОГО ПОДАРЪЦИ!

Марти е по-добре, днес го водих в яслата само, за да почерпим с тортата и.....като ревна, ей половин час не се спря. Лелята ме изпрати да си ходя и да се върна след час. На снимките беше нахилен - голям позьор е, така че, все пак не ми тежеше толкова на съвестта, че съм го завела.
Бързо оздравяване на всички и приятно изкарване на утрешния празник  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
  • София, България
а къде 4етете за ку4ета петли и др. защото аз съм змия по азиатския хороскоп?

http://horoskopi.hit.bg/chhoroscope.html

аз тук попрочетох, но има доста инфо в нета!!!

Дидунчо вярно че има и петлета, гледайте как се случихме точно на границата между двете зодии, а дали това че нашите дечица са толкова в началото на Кучето, няма да значи, че имат и от чертите на петела  newsm78

# 208
  • БГ
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на Митето на мама дикси и Марти на мама titii!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ, ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!!!

# 209
Честит рожден ден на Миташки и на Марти, да са живи здрави и да имат безгрижно детство!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!
Честит ден на влюбените, а на любителите на виното честит Трифон Зарезан!
Вчера Мони получи акумулаторен мотор от мама и тате, от бабите днес ще вземем колета не знаем какво ще има, иначе празнувахме семейно, е имаше и торта и балони и музика, Мони си пя хепи бърдей и духа много пъти свещичките! Гости ще събираме в събота, за да има повече време за игри.

Общи условия

Активация на акаунт