ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 21 917
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Моята кумица /не кума/ току що е родила втората си дъщеричка - казва се Светослава.В Шейново са и са добре и двете .
 Да им е жива и здрава и светлина да огрява пътя й в живота  newsm51 Flowers Sunflower babydust7 .

Колко хубав ден! Grinning

# 286
  • София, България
Еликс, честито, ще кръщавате!

Хубав и светъл път през живота на новопоявилия се мъник !

# 287
  • Пловдив
Ехаа, само хубави новини чета...
Еликс, честито бебе!
Рибче, честит рожден ден на патерици! Присъединявам се към пожеланията на останалите!
Черешка, сигурна съм, че ще направите най-доброто за детето! Надявам се да оздравеете бързо!
Ето малко снимки от нашия Рожден Ден! http://good-times.webshots.com/album/562540174OSddbJ
Мен ме натовариха с допълнителна работа и почти нямам време да влизам във форума, вкъщи положението също не е розово...но вие вече знаете. Само малката ме радва с песнички, стихотворения и бърборене, все по-дълги и все по-сложни изречения прави. Heart Eyes Досега я опазихме да не се разболее, надявам се и за напред да е така. А с колелото много падаме да ви кажа, цялата е в охлузвания и синини Sad
Все се каня да ви питам - можете ли да пиете от чаша (без капак, накрайник, сламка и т.н.), а обикновена чаша? Руми понякога пие без проблеми, понякога се дави, а понякога се залива цялата Confused

# 288
  • София, България

Все се каня да ви питам - можете ли да пиете от чаша (без капак, накрайник, сламка и т.н.), а обикновена чаша? Руми понякога пие без проблеми, понякога се дави, а понякога се залива цялата Confused

Деян не може още да прави изречения, обаче с чашата се справя много добре! Даже и от стъклена чаша пие. Взима я с две ръце, много внимателно, пие колкото му се пие и я оставя. Не се улива, много внимателно я повдига ... абе доста добре се справя. Даже ме изумява колко добре борави с нея, дори като е поставена на високо - взима, пие и връща пак на масата

# 289
  • под жаркото слънце
Честит Рожден Ден на Дара и Ивка, на Дани и Магика, на Филип и Мерия, на Ангел и Емито!
Бъдете много здрави и щастливи, мили дечица!
ЧРД и на мама Рибката!
Бъди обградена с много щастие и любов  Hug

# 290
  • София
Рибче, честит рожден ден на патерици! Нека всичко което ти е на сърцето, да ти е в ръцете!

Пие без проблеми. Пие дори от малко шише от минерална вода без да се олива.

Ели - да са живи и здрави дъщеричката и кумицата ти!

Днес и моята приятелка роди второто си детенце - момче. Някои от вас може да я помнят, тя идва с нас миналата година на общия рожден ден на мъниците ни.

Днес мъжо взел Рая по - рано от яслата и дойдоха да ме вземат от работата. Рая казва, че била ходила на екскурзия - то си е така - близо час път е до работата ми с кола. Единия ми шеф /те са двама/ й даде шоколадче, а тя казва, че дядото й бил дал шоколадче.  newsm62

# 291

Общи условия

Активация на акаунт