ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 21 945
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Аз нищо не казвам,защото не ми я дадоха за празника понеже не и били излязли още номерата и понеже колата върви на ток и бензин трябвало незнам си колко време да се зарежда акумулатора.Защото пътува близо три месеца по контейнер.Мъжо отиде днес в София зада ми я докара. GrinningДа се надяваме,че тази седмица вече ще е в моите ръчички.Ще я снимам и покажа.А тортата беше много хубава и мъжо много се зарадва.И нея ще ви я покажа из тези дни.

# 271
  • София

Честит рожден ден на Рони и Стефко!

Много са сладки малките рожденници, на сниките, които разгледах. Да са ни живи и здрави!

Черешка - прочетох за проблемите Ви. Искрено Ви пожелавам скоро да се оправите, лекарите да откият правилното лечение и Стефко да си има една здрава и щастлива кака.

Мама Нина - и аз съм в отбора на разреваните от радост. Много се радвам за Вас, че отново сте заедно. Сега колкото и трудно да им е в началото на малките ти съкровища, най - важното е, че отново са с мама и тате.
 Аз цял ден като съм на работа нямам търпение да се прибера в нас и да си я гушна, а представям си какво ти е на теб след толкова дълга раздяла.
. Ако татето е взел Рая от яслата тя застава на входната врата и почва да блъска по нея и да вика "айде, мамо, идвай си". Чувам я още с влизането във входа. А ако се е заиграла в стаята, се изстрелва в коридора в момента в който чуе да отварям вратата. Скача на врата ми и почваме да се гушкаме.

Кате -мерси, че се сещаш и за мен. Ами общо взето работата ме ни тежи. Имам и нови колеги, които като цяло са готини и си пасваме добре. Шефовете за сега не се заяждат. В дните, когато аз взимам Рая си тръгвам 1,5 ч по - рано, а когато я водя отивам поне 30 мин по - късно. Те в повечето дни рядко са толкова рано в работата. Колегите също проявяват разбиране, така че за сега нещата са ОК.

Магика - и аз разбрах от картата къде е клубчето. Благодаря.

Даже май и аз се ориентирах  Wink Само някой ако знае да каже може ли да се излезе след Плиска от Цариградско шосе, на картата се ориентирах, обаче не знам къде може да се завие вляво след Плиска ....   newsm78

Радос - след Плиска трябва да продължиш, не се качваш на моста,а свиваш в дясно/пътя на автобус 280/ и на "4 - ти километър" да минеш през кръговото, и да се качиш пак  на Цариградско шосе, но в обратната посока. Обаче там пак трябва да внимаваш и да не изпуснеш отбивката на локаното.  А може ида не стигаш до "Плиска", а да "слезеш" от "Цариградско шосе" по - рано /на Алея Яворов тук,  и да свиете по Шипченски проход /по него минава трамвай 20 - ако това ти е някакъв ориентир/. Ох, много объркано го обясних - дано ме разбра.

# 272
Честит рожден ден на Рибката, бъди здрава, весела, обичана и обичаща!

Честит рожден ден на малките рожденици Филип, Дани, Ангел и Дара!
Атракция, браво, много благородно от твоя страна, а за малкия Бужи не се тревожи бързо ще се адаптира!  Hug

# 273
Честит рожден ден на празнуващите днес - Филип, Дани, Ангел и Дара! Живи и здрави!

ЧРД и на Рибката! Здраве и късмет!

# 274
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РИБКАТА!БЪДИ ВИНАГИ МНОГО ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА ОТ МЪЖО,КАКТО ЗДРАВА И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА. newsm51 newsm59 baloni
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ФИЛИП,ДАНИ,АНГЕЛ И ДАРА!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА. hbday smile3510

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РИБКАТА! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, СЕМЕЙСТВОТО ДА ТЕ СЛУШАТ И ДА СИ ОБГРАДЕНА ОТ МНОГО ЛЮБОВ!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО ЗДРАВЕ!

Благодаря на всички за пожеланията за Дани!  bouquet

# 276
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Филип, Дани и Ангел! Много здраве, радост и безоблачно детство им желаем с Кали!

Честит рожден ден и на Рибката! Желая ти много здраве и успехи във всички начинания!

# 277
  • София
Черешка, дано по-бързо се установи причината за този проблем и напълно да се излекува, знам че вече има добри специалисти , които ще ви помогнат  Praynig

Радос, по-добре влезни откъм Шипченски проход, така ще ти е най-лесно  Peace

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, ФИЛИП И АНГЕЛ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!

Магика, благодаря ти, че ме отменяш Hug  bouquet! Да, по лесно е ако се влезе от Шипченски проход. След светофара на Коперник и Шипченски се пада първия блок. Има пункт за вторични суровини и автоработилница и веднага след тях е отбивката за блока, но ако някои се обърка ще го посрещнем някъде в квартала.

# 279
  • София, България

Честит празник на малките рожденници и техните семейства
- на Дани и Магика, на Филип и Мерия, на Ангелчо и Емито и на Дара и Ивка!
Бъдете живи и здрави дечица, имайте весело и усмихнато детство,
бъдете изпълнени с енергия за нови открития и безбройни пакости!
Вашите родители пък нека имат сили, смелост и търпение да посрещнат всички предизвикателства, които им поднасяте!

Рибче, честит 18-ти рожден ден и на теб  smile3503! Ти си си била истинска рибка Grinning
Всичко най-хубаво ти пожелавам, само радости да ти носят малките принцеси
 и не забравяй, че човек е точно на толкова години, на колкото се чувства.
Дано всяка една от нас да съумее да запази детското в себе си и чара на прекрасните 18 години   love001

# 280
  • София, България
Тонита, колата хибрид ли е??? Супер яко!!! В нашето семейство сме големи еколози (особено аз) - изхвърлям боклука разделно, споделям колата си, в работата печатам почти само двустранно или на хартия втора употреба  newsm53 събота и неделя спирам там всички електроуреди, имаме енергоспестяващи крушки .... абе страшна работа ... Но колите са ни бензинови ... Хибриди - по-натам! Късмет с новата кола - да не ти се разваля и да те слуша! И лека и безаварийна!

Черешка, четох за вашите неприятности. Моля се всичко да се размине и скоро да забравите за тоя кошмар  newsm17

Иринополис, мерси за подробните обяснения, даже и аз го разбрах как ще се стигне най-лесно  newsm44 дано нещо друго не изникне дотогава.

Абе мацки, ще купувате ли мартенички тая година. Аз купих мъниста, мисля да купя и прежда и с Деянчо да творим. Досега все купувах, но сега мисля за домашно творчество. Въпреки че малчугана май е твъъъърде малък още ... но ще се пробвам, поне ще е нещо различно от всяка година досега newsm78

# 281
Ихаа, какви пожелания днес какво нещо, чудесни сте момичета, благодаря ви от сърце!!!   bouquet
Мен от сутринта ме държи страхотно настроение, много хора ми се обадиха, мъжи много хубаво и неочаквано ме изненада, въобщеее всичко е на 6  Heart Eyes  Сутринта мъж ми казва на Рони: Кажи на мама Честит рожден ден! а тя: Аааа, не, аз имам ден ден!  hahaha  /то милото го държи от вчера  Laughing /, кака Сузи изпълни сутринта с песни и стана много хубаво. Казват, че както ти тръгне деня, така ще ти е докрая - беше чудесно време, взех децата по-рано от детската и си ги разходих, че хич не ги извеждат. Ядохме торта, мама с помощта на децата  Mr. Green си духна свещичките и така...

Черешка, много търпение, мила! Не ви е лесно, но се надявам бързо да се справите и детето да оздравее!!!  Hug
Лека нощ!
Хихи, докато публикувам и радос е писала  Grinning  Мартенички купих днес за свекитата, че ще идват да празнуваме рождените ни дни, после си заминават и ще се възползвам да им ги дам по-отрано  Peace  Други засега не съм купувала. На децата сме купували за вратлето по някоя висулка на омотан червено бял конец и така...
Тонитка, да ме повозиш следващия път като дойда във Варна на новата кола!!!  Joy  На добър час и добър път с новата придобивка!

# 282
Честит Рожден Ден на Дара и Ивка, на Дани и Магика, на Филип и Мерия, на Ангел и Емито!

Честит Празник и на теб, Рибче! Бъди все така обичана и уважавана!!! Пожелавам ти много здраве, реализация  на целите ти и сбъдване на мечтите ти!    bouquet

Радос, и двамата сме българи. Тук сме от 6 години.

Черешка, много прегръдки за теб и Маги. Пожелавам ви възможно най-скорошно оздравяване. Hug  Hug  Hug

# 283
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗОРНИЦА И ИВА!РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА. nbirthday  ura
Днес има и на Мони кака му повод. КРИСИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ВСЕ ТАКА КРАСИВО И УМНО ДЕТЕНЦЕ,КАКТО МНОГО ЗДРАВА И ДА ПОМАГАШ НА МАМА ЗА МОНКАТА. bdbaloni happy bd newsm51
Момичета,много сте мили.Благодаря ви искрено за пожеланията за колата.Рибката,обезателно ще те повозя ти само ела. LaughingРадост,да хибрид е.В момента е голям хит в Щатите.Мъжо от там ми я докара.

# 284
  • София
Честит рожден ден на Криси! Краси да ти жива и здрава, грижовна и добричка!

Тони, чакам с нетърпение да видя тоз хибрид  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт