ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 21 958
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • София, България
Честит празник на Рибката и Черешката. Да са ви живи и здрави малките Рони и Стефи. Само щастливи мигове за малките рожденници днес!!!

Мама Нина, страхотен разказ, много ни разчувства! Дано дечица се адаптират бързо, да свикнат с езика, със средата. Уредихте ли вече градини или бабата ще ги гледа! Всичко най, най и по-често да се включвате с такива хубави новини!

# 256
Честит рожден ден на Стефан и  Вероника ! Много здраве, късмет и усмивки!

# 257
Атракция, аз къде съм бляла не съм разбрала, че си учителка, на какви деца преподаваш?
Водя 3 клас в Помощно училище- с умствено изостанали деца работя  Confused

# 258
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОНИ И СТЕФКО!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ПОСЛУШНИ. happy bd Tada
Мама Нина,разказа ти е разстърсващ.Така добре си го описала,че няма човек,който да го прочете и да не са просълзи от вълнение.Много се радвам,че най после сте заедно всички,цялото семейство.Много целувки и  Hug от нас.
Аз снощи не ви написах,но нашият рд беше три дни яли,пили и се веселили.Само гости имахме.Много подаръци събра Чечо.Много хубаво си изкарахме.

# 259
Мили весели дечица и мами!  Hug  Благодаря ви за пожеланията!   ura   cook  Wine Glass  Скромна почерпка от скромната ми личност  Mr. Green
Честит рожден ден и на Стефко на Черешка!!!

Атракция, работата ти е много благородна, свалям ти шапка за търпението и обичта, която раздаваш на тези деца!!!

Мама Нина, и аз се просълзих...  То бива бива, ама много ревливи се събрахме  Mr. Green  На добър час ви пожелавам и знай, че когато човек иска нещо много силно - то се сбъдва! Бъдете здрави и прекарайте заедно най-незабравимите си 3 дни почивка заедно с дечицата!!!   love001

Краси, и ние имаме рибки, да ти кажа омръзна ми с тях - купуваме, те умират, купуваме, те умират или изчезват безследно /или по-точно сомовете си ги хапват като специалитет на заведението  Mr. Green /

След малко си чакам комшийката да ми доведе детенцето си да се гледаме, докато мамата отиде за детската кухня. Малката плачка като се усети, че мама я няма, да видим Майстор Рибката дали ще се справи  Joy
Бъдете здрави, много усмихнати и си мислете за хубави неща!!!   bouquet

# 260
Честит Рожден Ден на Рони и Стефко!!! Бъдете здрави, много обичани и много щастливи, мили деца!!!

Мама Нина, и аз прочетох разказа ти на един дъх. Много е вълнуващ и толкова емоционален... Хубаво е, когато всичко свършва добре. Желая ви много късмет, бъдете живи и здрави и се наслаждавайте на хилядите незабравими мигове, които ви предстоят от тук натакък.

Нашият рожден ден също мина много добре, въпреки че го мислех как ще е с толкова много хора. Времето беше хубаво и мъжете бяха предимно в градината, така че не беше толкова тясно в стаята. Ето малко снимки.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83510

(парола r1r2)

# 261
  • София, България
Румяна, много сладки снимки - и тортата ви е страхотна и останалата почерпка също. Децата сигурно много са се изкефили ... Вие отдавна ли сте в чужбинско, татито българин ли е или е тамошен  newsm78

# 262
  • София
Честит рожден ден на Рони и Стефко! Да са здрави и добрички деца!

Нинче
, вся радост в нашата темичка  Grinning Желая ви щастие и повече да не се налага да се разделяте  Hug

Тони, хубаво за подаръците на Чечо, ама за св.валентинския подарък, нищо не казваш ... чакаме   Crossing ArmsMr. Green

Кате
, честито бебе в семейството   bouquet!

Бобче
, дай сайта на клубчето, аз не разбрах къде ще е срещата , само датата и часа знам  Joy

# 263
Мама Нина, сега успях да прочета-направо се разциврих! Радвам се,че сте щастливи  Hug
Аз пиша от работа-Бужи е ревал за мен и сега ми е страшно тъпо  Cry

# 264
  • София, България

Тони, хубаво за подаръците на Чечо, ама за св.валентинския подарък, нищо не казваш ... чакаме   Crossing ArmsMr. Green

Кате
, честито бебе в семейството   bouquet!

Бобче
, дай сайта на клубчето, аз не разбрах къде ще е срещата , само датата и часа знам  Joy

Тонита, чакаме да разберем за свети Валентин, да не би да да отложиха големия подарък и затова нищо да не казваш  newsm78

Бобче и аз разбрах само датата и часа на срещата, дай сайта да  разучим къде трябва да се придвижим. И още нещо за срещата - ще има ли торта. Ако не е включено в кувертите да вземем да се организираме и да купим една торта.  newsm78

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОНИ И СТЕФКО! НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ РОЖДЕНИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ПОЗДРАВЯ СЪЩО ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

Нинче, много се радвам, че дечицата са при вас, желая ви много хубави моменти заедно.

Относно клубчето, има интернет адрес - www.funnybg.com , но човекът там каза, че са имали проблеми с фирмата, която е трябвало да направи сайта, сега са наели друга фирма, но сайтът още не е активен. Адресът е ул. Цветан Радославов 17, бл.251. Ето ТУК. Клубчето се намира близо до хотел Плиска. Ако тръгнете по Н. Коперник от Плиска в посока Шипченски проход това е една малка уличка точно преди Шипченски проход. Като още един ориентир - лицето на блока към Коперник има две аптеки една до друга.

# 266
  • София
Мерси, магика  Hug Горе-долу е зад І-во районно така като гледам, ще го намерим, няма проблеми.

# 267
  • София, България
Даже май и аз се ориентирах  Wink Само някой ако знае да каже може ли да се излезе след Плиска от Цариградско шосе, на картата се ориентирах, обаче не знам къде може да се завие вляво след Плиска ....   newsm78

# 268
  • под жаркото слънце
Честит 2-ри рожден ден на БОБИ,  ЧЕЧО, ИВАН АСЕН, АНТОНИЯ, РОНИ И СТЕФАН!!!   bigdance2
Да са весели и щастливи дечица, весело празнуване и незабравимо детство им желаем с Коки!!!
Мама Нина, много се развълнувах и му ударих един рев и аз...Бъдете много щастливи и нека повече никога нищо не ви разделя   bouquet

# 269
Благодаря ви за пожеланията Hug
Рибката, да ти е жива и здрава рожденничката Wink

Момичета, не съм писала отдавна, но Маги има сериозни здравословни проблеми Cry Ако ви интересува може да прочетете в Клуб "Деца с увреждания и хронични заболявания". Темата е "Проблеми с бъбреците и пикочните пътища".

Общи условия

Активация на акаунт