ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 22 049
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София, България
Пак съм аз, почнах да чета и да наваксвам.

Добре дошла на мама Иванка и малкия Рангелчо, напиши нещо повече за себе си, от къде сте, как сте, имате ли батко/кака ....

Честито нова бременност и на Мираж, късмет, леко да мине и накрая - през септември здраво и хубаво бебче, дошло леко и безпроблемно на белия свят!!!

Само за протокола да кажа, че аз съм родена на 24 Април - Дидунчо може да ме включи в списъка с рожденничките  Embarassed. Много се зарадвах като видях колко теленца има, въпреки че всичките са през май!!!

А има ли други мами Кози (или Овци съм го срещала) по китайския календар  newsm78

# 181
Честит рожден ден на Мишо, Яна и Вики! Да са здрави и щастливи деца!

# 182
  • София
Честит втори рожден ден на всички дечица, които съм пропуснала да поздравя! Желаем им много здраве, щастие и усмивки!

мама Нина - много се развълнувах, като прочетох че в най - скоро време ще се съберете цялото семейство! Това ще е незабравим рожден ден за Лъчко! Желаем Ви много щастие и бързо адаптиране на дечицата в новата обстановка!

Атракция - добре, че е бил "малкия дявол". Сигурно Бижуто вече е забравил за случката, но на теб още дълго ще ти държи влага. И аз ще се повторя, но няма за какво да се обвиняваш.

Скъпата - как е Марти днес? Овладяхте ли положението?

bobche - весело изкарване на купона и успех в работата! Пожелавам ти  бързо влизане "в час"! Напълно те разбирам какво ти е, нищо че аз съм била само 2 години в отпуск... Weary

радос - по - добре пиши на лични на Дидунчо да те впише в списъка. А за протокола - и аз съм от "Блеещите" по китайския хороскоп   animal085

Много се радвам, че се организирахте за срещата. Тогава нали се падат 3 почивни дни и аз не знам дали ние няма да "забегнем" при някоя от бабите. Ако сме си в София може да се възползваме от поканата на Бобчето и да се присъединим към вас, въпреки че не сме се обадили предварително и не сме платили. 

Лека вечер на всички и весело празнуване на предстоящите рожденици!

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 19:46 от irinopolis

# 183
Честит Рожден Ден на всички порастнали февруарчета! Бъдете живи и здрави, мили деца! Пожелавам ви много усмивки и весели игри!

# 184
Бъдете здрави и игриви, весели щастливи, малки и големи Рожденици засмени!!!  Hug

Аз днес си разбрах резултата от петъчния изпит - взелаааа съм гоооо  newsm44  Още не мога да повярвам. Един колега ми провери резултата и не съм видяла с очите си, но се надявам добре да е видял той  Mr. Green
Рони ми е с Температура над 38 градуса от събота, водихме я по доктори, вземаха й кръв и урина. Май ни растат кътници, но все пак пием вече АБ. Утре следобед ще ми кажат резултатите от изследванията, а дотогава може и да не ми трябват вече. Две кошмарни безсънни нощи имахме, ще видим тази как ще е.
За работата - ще си пусна платената отпуска. За актуализация на заплатата ми казаха категорично да забравя. Дано успея през това време да започна другата работа, че да не се налага да се връщам при тези скръндзи и мошеници  Crossing Arms

Аз по китайския календар съм Петел  Laughing  , мъж ми е Дракон. Пише, че съвместимостта е почти невъзможна  Joy  Защо ли пък ние на пук си се търпим и обичаме  Heart Eyes

Мама Нина, новината около вас е невероятна!  Hug Очакват ви незабравими мигове, много сладки перипетии, които вече заедно ще преодолявате и важното е, че във всеки момент можете да се гушкате и целувкате!   Flutter 

Краси, Тонитка, добре ли са децата! Много се зарадвах за новороденото бебенце! Един нов живот, който ще пълни сърцата на мама и тати с много обич и нежност!

Лека нощ! Отивам да полегна, че кой знае какво ме чака посред нощ...  Sick

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО, ЯНА И ВИКИ! ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ И УМНИ ДЕЦА! 
БОБЧЕ, ДА ТЕ РАДВА МАЛКИЯТ ПАЛАВНИК И С КАКА МУ ДА ПРАВЯТ ПО-МАЛКО БЕЛИЧКИ, ЗА ДА СТЕ УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Иринополис, не се притеснявай, че не си се обадила за срещата, няма ограничение в бройката  Hug
Марти нощес беше пак топличък, но цял ден нищо му нямаше - даже не пожела да спи следобед и аз бях на края на силите си...
Рибката, браво за изпита  Peace  На Рони защо й взимат кръв и урина, няма ли някакви признаци за тази Т? И защо тогава назначават АБ, след като не се знае какво й е? Как е сега - ако са кътници - позната история, дано да е това.
Бобче, успех утре на работата и не се стягай много-много. И на колегите ти ще им е странно и те ще гледат умно, но споко (всъщност, вашият шеф ли са уволнили  newsm78, че ако е така ще е доста тегава обстановката). Свиркай си и се успокоявай, че ще се прибереш и някой ще се е затъжил за теб  Mr. Green

# 186
Честит рожден ден на Георги на Beb4o,    Габриела на Rumyana,  Момчил на krasykm06,  Мартин на Скъпата,  Руми на Катерина 78! Да са ви много здрави, щастливи и безгрижни!

# 187
Честит рожден ден на  Георги на Бебчо, на Габи на Руми, на Марти на Скъпата и на Руми на Катето, да са живи и здрави и много щастливи!
А ето и нашата почерпка за всички мами и дечица, избрах тази торта защото моя син е фен на багерите  Party

Рибче, благодаря, и ние много се радваме точно на това бебе, моята дъщеря си играе най-много с каката на новото бебче, а нашия татко се бъзика, че Мони може да се "зарибява" с новородената Димана!  Crazy Иначе разцепената вежда на нашия рожденик е добре, само дето има една огромна синьозелена цицина посредата на челото, дано мине до събота, че тогава ще празнуваме.  Rolling Eyes
Тони,   Hug
Рибче, присъединявам се към въпросите на Скъпата, дано бързо се оправяте и нямаш повече безсънни нощи.
Скъпата, много прегръдки за рожденика и дано днес да здравичък, за да може да празнувате!
Бобче, успех в работата!
Весел слънчев ден!

# 188
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Мони, Марти, Габи, Руми и Георги!
Нека здравето, хубавите мигове и усмивките бъдат постоянни спътници в живота ви, деца!

# 189
  • София, България
ей, най-после наваксах, изчетох всичко. Ще дойдем на общия рожден ден, само че вече забравих кое беше клубчето, дайте му сайта, да го видим точно къде се намира. Може да се плати на място, нали няма проблем  newsm78 колкото кажете, толкова, хубаво е че имахте време да го организирате!

СЕГА, ЧЕСТИТИ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ НА МАМА КАТЕРИНА78, НА МАМА РУМЯНА, НА МАМА СКЪПАТА, НА МАМА КРАСИКМ И НА МАМА БЕБЧО! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБОЧЕТА (мислим си че са вече големи, а те милите - още са си бебенца)! КЪСМЕТ ДА ИМАТ ВСИЧКИ - И РУМИ, И ГАБИ, И МАРТИ, И МОМЧИЛЧО И ЖОРКО! ЗДРАВИЧКИ И СИЛНИ, ОБИЧ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМАТ, ТАКА ЧЕ САМО КЪСМЕТ ИМ ТРЯБВА ЗА ДА УСПЕЯТ!

Нин ка, защо не целуваш детето по устата бре, вярно че е по-хигиенично така, но мен нашите са ме лишавали от тая ласка и до днес ми е странно като ми се наложи да го правя (изключвам гаджетата де ...  Joy)

Аница, нашия Деяно, подобно на вашия май не е много отрасен - 87, 88 см, а за килограмите не знам, едва ли има 12  Wink но пък ми е много стегнат като е голичък, много ме радва ...

Тонита, да разправяш утре как е минал празника. Като чета какви изненади си организирате ми става много хубаво. Ние с моя мъж ..... не сме много по тия неща (повече той де - той е на принципа "нали, отношенията са изградени вече .... " за какво да се хаби). Много си ми е добричък и много се обичаме, но не е много по празниците и подаръците ... А за колата дето каза, моя ми взе кола миналата година за рождения ден и на всички празници оттогава минава с нея .... Тя ще вземе да се изплати вече ... кога ли пак ще ми купи някакъв подарък   Sad

# 190
  • София, България
Мацки, и аз щото в момента съм на диета (Лунната) я ме светнете - гледам тук някакви Дюкяни, някакви Зони ... справяте ли се, как издържате, имат ли ефект  newsm78

# 191
ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ - МИШО, ЯНА И ВИКИ!!!
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ - МОНИ, МАРТИ, ГАБИ, РУМИ И ГОГО!!!

Мили дечица, бъдете здрави и щастливи, весели и усмихнати! Щастливо детство!!!

# 192
Честит Рожден Ден на Момчил, Руми, Жоро, Марти и Габи!!!
Пожелавам на маметата - героини да са здрави и много търпеливи с 2 годишните си патета!

Мами, Рони днес е по-добре.  Praynig  Взеха й кръв и урина, за да се изключи някоя вътрешна инфекция, която не дава външни признаци. Антибиотик й изписаха, защото миналата седмица си имахме предистория - хрема и кашлица, и педиатърката искаше да се застраховаме, че да не стане по-страшно.

След малко пак ще пиша, че ми окупираха компютъра двете ми госпожици  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 13:06 от ribkata

# 193
  • София
Бобче, успех на новата-стара работа и дано е много доходна  Money

Скъпата, как е днес рожденика? Дано е здрав и весел, че купон го чака  Party

Радос
, колко хубаво, че телешкото ни общество се увеличава с теб  Hug   Аз по китайският съм змия  Crazy а знаете ли, че децата ни са кучета по-точно тези родени след 29.01.06г.
Диетата/Дюкан/ е много успешна , само че си има някои изисквания , които трябва да се спазват. Аз тия дни покрай рожденния ден определено имах прегрешения , но не съм се тъпкала като за последно.Сега ще имам застой, но това е нормално.Атракция има супер резултат и дано така да продължава.
Ако имаш нужда, заповядай и ти  Peace

Тони, много хубави подаръци те чакат, чак аз нямам търпение да ги видя, непременно утре да ни ги покажеш  Simple Smile А ние ще си подарим нищо , но от сърце  Laughing 

# 194
  • София, България
малчовци наистина са кученца, значи макар и различни зодии по нашия си зодиак, все пак всичките ще имат общи черти!
ето малко инфо:

"КУЧЕ. Честно и вярно, Кучето има силно развито чувство за дълг. Най-благородните черти на човешката природа са събрани в него. Рядко привлича отведнъж вниманието, но никой не умее да слуша като него. Предаността му може да стигне до себеотрицание, готово е да направи всичко за приятелите си. Има неспокоен нрав, непрекъснато е нащрек, крайно е упорито. Философ и моралист, Кучето подхожда сериозно към всяко нещо в живота. Винаги е малко "скитник", който лесно се лишава от парите и комфорта, но остава верен на идеалите си. От такива хора стават добри прависти, индустриалци, педагози.
Кучета са били: Брехт, Сократ, Волтер, Ленин.
В добри отношения са със Зайците и Конете. С Тигъра е възможно да преживеят големи приключения, но и драматична борба в името на справедливостта. Лоша комбинация се получава с Овцата и донякъде с Тигъра."  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт