ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 22 054
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИ РОЖДЕНИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ПОЗДРАВЯ! НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

# 166
  • БГ
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН, КАЛИ!!!
Бъди здраво и много щастливо дете,
обичай и бъди обичана!!!

# 167
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ!!!
МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ИГРИ! ЕЛИКС, ДА ТЕ РАДВА И ДА ТЕ ОБИЧА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРОПУСНАХ : ТЕЯ, САНДИ, МИТКО, ДЕНИС, ВАЛЬО И ОЩЕ АКО СЪМ ЗАБРАВИЛА  Heart Eyes   МИЛИ ДЕЧИЦА, РАСТЕТЕ УМНИ, ОБИЧЛИВИ И ЩАСТЛИВИ!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

Марти е болен от вчера, имаше Т, но от обяд не е вдигал и се надявам да отшуми. Поръчахме торта за вкъщи и за яслата, така, че дори и болен ще отидем да духнем свещичките при децата, а после бегом вкъщи.

# 168
Честит Рожден Ден на Кали!!!
(ще си позволя да поздравя и следващите ни рожденици. При нас отдавна вече е 12-ти  Wink

Яна на Жожоба
Михаил на bobche
Виктор на {Тони}

Растете здрави, весели и щастливи!!!

# 169
Честит рожден ден на  Виктор на {Тони},  Михаил на bobche,  Яна на Жожоба! Да са ви много здрави и безгрижни!

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 09:20 от Atrakcia

# 170
Честит рожден ден на Виктор на Тони, на Михаил на Бобче и на Яна на Жожоба! Много здраве и щастливи игри!

# 171
Момичета, простете ми, че не ви навестявам. Краси ми напомни за съществуването на тази тема, която ми беше толкова близка. Отворих я, за да видя как сте и поздравите към моя мъник ми стоплиха сърцето. Благодаря ви Hug
Честит рожден ден и от мен на всички празнуващи днес!
Честит рожден ден и на тези, които вече съм пропуснала. Желая им здраве и усмивки. Нека ни радват и носят щастие!
Много прегръдки от мен за всички вас!  bouquet

# 172
  • София

Честит 2-ри рожден ден на Мишо, Вики и Яна! Бъдете здрави, палави и весели деца!

# 173
  • София
Още веднъж благодарим за вчерашните поздрави, момичета   bouquet
Прекарахме си екстра и в клубчето и после вкъщи с близките.

Бобче, Мишето си е кавалер от малък  Heart Eyes И Кали му изпраща голяма прегръдка и целувка  kiss

Тони, радвам се че ни навестяваш  Hug Няма да сбъркаш ако го правиш по-честичко  Simple Smile

# 174
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Изгубих се малко, разкъсвам се между работата, къщните задължения и подготовката за големия ден, който всъщност е утре...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ПАЛАВНИЦИ!
Ето я и нашата торта:
Последно се спряхме на тази, макар, че не прилича много на торта, но пък сме фенове на Мечо Пух  Crazy

Да ви се похваля - от няколко дни се учим да караме колело и се опитваме да пеем. Вчера я приспивам, а тя ми казва "Бибата ми пречи да пея" Shocked
Освен това е научила едно много сладко стихотворение и постоянно го рецитира  Laughing
"Все за нещо ще намери, да се начумери
Ту млекото му горещо, ту пък друго нещо!
Николинка, Ванко, Митко
викат му сърдитко!"
Казвахме й го като почне да се сърди за нещо, а тя взе че го научи и сега си го повтаря с кеф и забравя за какво се е сърдила, пробвайте и вие Wink

Лек ден на всички и весел празник на празнуващите!

# 175
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР,МИХАИЛ И ЯНА!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО. Tada  party023

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАИЛ, ВИКТОР И ЯНА! ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ИМ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!  bouquet

# 177
Момичета благодаря ви за пожеланията!!!
Много здраве пожелавам на всички ви! Ние започваме подготовката за вечерния купон у дома. А аз утре съм на работа ooooh! След пет години у дома.............Нещо ми е мъчно.............Уффф, отивам да правя дип.
Поздрави и на Вики и Яна! Да бъдат здрави!

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАИЛ, ВИКТОР И ЯНА Simple Smile
Бъдете здрави и растете щастливи и добри заедно с вси4ки рожденици, които пропуснах да поздравя  Embarassed

# 179
  • София, България
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО,  ВИКИ  И ЯНА!!! РАСТЕТЕ СТРАХОТНИ ДЕЧИЦА, СТАНЕТЕ ДОБРИ ХОРА, САМО ЩАСТИЕ И ХУБАВИ НЕЩА ОКОЛО ВАС!!!

Общи условия

Активация на акаунт