ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 22 061
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на малките палавници!
Благодаря ви, момичета, че сте се сетили и за нас.
Ние днес празнувахме в една сладкарница, имаше и клоун... Сега героят е уморен и ще ляга.

Връщам се назад да ви чета. Лека вечер и сладки сънища от нас!

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕЯ,САНДИ,МИТКО И РАНГЕЛ!МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО. newsm59  ura  Gift
ЧЕСТИТО И НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!
Атракци,много неприятно е това,което ви се е случило,но недей да се обвиняваш.Трябвало е явно да се случи за съжаление.Лейте си и куршум.
Мама Нина,много се радвам за вас.Супер че ще се съберете цялото семейство най после.
Ние продължаваме с опитите за махането на пампито,но уви.Моят син не ще и да чуе за гърнето.Иска си пампито. Sad Свикнал  е на лесното и сега... да му мисля като не му го махнах предното лято.Ще се измъчим доста май.
Лека вечер.

# 152
ние май сме най-назад - за 2г. има 2 пишкания на гърне , в пове4ето слу4ай слага игра4ки Simple Smile

ето малко снимки от днес- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218225&view=1&photo=1 паролата е nadwe . скромно но весело  Simple Smile

и малко европейска екзотика- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218242

# 153
Честит рожден ден на  Калия на elix, София на calendula, Денис на didka-pitka, Валентин на Tina82, да растат весели, щастливи и засмени!На малката Кали специални целувки от Момчил!   bouquet
Хармони, много хубави снимки, виждам купона е бил на ниво, между другото нашата кошара е същата и по същия начин сме махнали едната пръчка.
Хайде и ние в отбора на контузените, вчера Мони падна и си сцепи веждата, ходихме в спешния да го лепят, днес няма да е на градина по този повод, има и една огромна цицина точно в средата на главата, добре, че се сетих веднага да й сложа олио, та поспадна. Ей голяма паника е това да ви кажа, но надявам се всичко де е наред, съжалявам само, че за РД, ще е контузен.  Sad Иначе се държа геройски като му лепиха веждата. И при нас стана на една ръка разстояние от мен, парадокс е, че имаме толкова остри ръбове, а той се удари на облегалката на дивана, къде е сравнително мекичко, но какво да се прави.
Хайде приятен ден!

# 154
Честит рожден ден на Калия! Да е много здрава и щаслива, безгрижна и красива!

Ели

# 155
  • Букурещ
Честит рожден ден на прекрасната Калия!

Много здраве, късмет и любов винаги да получава!

# 156
Честит рожден ден на
Калия на elix,
София на calendula,
Денис на didka-pitka,
Валентин на Tina82
и на всички, които пропуснах да поздравя през последните дни!

# 157
Хармони, страхотни снимки  Peace
Краси, съжалявам за Мони  Confused Да минава бързо  Hug

# 158
  • София
Много ви благодаря мили момичета за хубавите пожелания и картички! Краси, Миленче, Ради, Ели   lovekiss

Заповядайте на почерпка по случая

# 159
Честит рожден ден на Кали!!!! Много усмивки и щури игри! Да бъде здрава и щастлива! Михаил я прегръща!
Току-що дойде при мен и казва "Мама дай" в смисъл да му покажа какво правя и аз му обяснявам, че пиша пожелание на Кали за РД и че тя е момиченце, а той ме поглежда очарователно и казва "Кали- дама". Така че пращаме много цунки на малката дама!!!

# 160
Здравейте!
Със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕЯ,САНДИ,МИТКО И ДЕЯН  newsm59 ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ!!! ДА РАСТЕ СЛЪНЧЕВО И ЗДРАВО МОМИЧЕНЦЕ!!!

# 161
И ние се позагубихме малко но не сме ви забравили  bouquet!
Честито на всички рожденници през този месец минали и престоящи. голям ден е и ауфория  за майките - в този ден май сме най горди че такива бонбони си имаме! Да са живи и здрави и да ни създават все повече и повече такива дни с изненади и гордост!  bigdance2
Атракция не се притеснявай моя син все като влезе в банята с мокри крачета  без да се държи парзаля се и хоп по дупе и трясни си главата и колко пъти да му обяснявам че ще падне то все бърза да си къпе и хоп на плочките и половин час рев и цицина отзад на главата. Решила съм да купя от ония килимчета за цялата баня че вече три пъти пада! А за гърнето моя хубосник сутрин го оставям без гащи и като му се причишка ходи до кукуто и прав -като баща му чишка но като му сложа памперса нито казва нито кукуто поглежда та надеждата ми е в лятото като стане по топло а за акото знам че е около10 часа ама все немога да го хвана уж го изчаквам и като му сложа памперса да излизаме и хоп -наакан Joy!
 tonita76 не се ядосвай аз опитах миналото лято ама той все на пук ми правише или в гащичките се изака и се омаже от главата да петите или като нямаше гащи по килима и размазваше -малък беше според мен сега му е майката!

# 162
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ,СОФИЯ,ДЕНИС И ВАЛЕНТИН!ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО.  party002 newsm18
Една наша обща приятелка на мен и на Красито роди преди малко второто си момиченце и съм много щастлива.Да и е живо и здраво. newsm51  ura
Мами,вие с какво ще изненадате вашите мъже за св.валентин?Аз поръчах на моя мъж торта във формата на сърце,ще е червена от вън с надпис "Обичам те",а от вътре шоколадова с течен шоколад и ром. smile3521 Той до колкото знам от едно птиченце smile3503 ще ме води на ресторант и ще ми подари нова кола. newsm47 Спирам да се хваля и ще изчакам до четвъртък зада видя дали птичето ще познае и ако е така ще ви се похваля официално. Grinning

# 163
  • София, България
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ, СОФИ, ДЕНИ И ВАЛЬО! ЖИВИ И ЗДРАВИЧКИ МЪНИЦИ, БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И КЪСМЕТЛИВИ, ЗДРАВИ И СИЛНИ!!!

Съвсем набързо влизам, мерси за хубавите пожелания за рождения ни ден, и да ви дам отчет как мина. Бяхме в къщи - от поканените 12 дечица, само 6 успяха да дойдат. Но бъркотията беше налице. Поръчахме много хубава торта от Лагуна - ето я
http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-5-17.html
Малкия много и се кефеше, но после въобще не пожела да я опита. Купихме балони, конфети, надпис HAPPY BIRTHDAY, поканихме навалицата в 10.00. Повечето дойдоха на време, изкарахме до 14.30, 15.00 - абе много весело беше, ще видя дали ще се справя със снимките като имам повече време!!!
За общия рожден ден сме на линия, само като наближи ще се свържем пак, че аз не разбрах много къде е клубчето .... Но сме с кола и няма никакъв проблем където и да е ...
Весело празнуване на всички предстоящи рожденници!!!

# 164
  • София, България
нещо се е зачистило името на сладкарницата с тортите, нищо ... торта Калинка, много красива беше ....

Общи условия

Активация на акаунт