ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 22 062
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Да дам отчет за партито!- датата 02 март, часът 10.30 вече са запазени. Днес с Магика и Скъпата платихме капарото и всичко е О.К. Всички, които желаят (извън обявените имена, защото те са ясни) да заповядат!

Атракция, много неприятно! Детето нищо няма да помни, но ти......опитай се да не се упрекваш. Когато Рая си пукна главата на една ръка разстояние от мен, а аз не можах дори да реагирам, бях силно стресирана, но напълно убедена, че пред нея трябва не бива да го показвам. През цялото време по пътя за Пирогов, ръцете ми се пълнеха , дрехите ми се пропиваха с кръв, но аз не спирах да й повтарям да не се страхува и че всичко ще бъде наред. Взеха я от ръцете ми и я вкараха в операционната да я шият и аз огласих Пирогов с рев. Без да преувеличавам! Ревях силно и не виждах никого и нищо! И до сега подскачам, като я видя да се катери някъде. А това е през по-голямата част от времето ни прекарано навън. Бъди силна пред малкия! Hug

# 136
Да ви кажа и какъв злояд кльощак отглеждам - така и така ходихме при педиатъра, той реши да му направи и измерванията-11,400кг е и 88 см. Манекен  bowuu  за разлика от родителите си  Mr. Green

# 137
Здравейте!
Аз съм по-добре, няма да бием инжекции, продължавам с лекарствата.
Атракция, мила случват се такива работи, няма за що да се обвиняваш, а и щом  дребен е добре, запали една свещичка в църквата.

# 138
Честит рожден ден на  Виолета на Doninka , София на NataliKol , Деян на радос! Да са живи, здрави и много щастливи!

# 139
Честит рожден ден на Деян на Радос,Виолета на Doninka,София на NataliKol !Много здраве,щастие и безгрижни детски игри им пожелавам.

# 140
ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ РОЖДЕНИЦИ ДЕЯН И ВИОЛЕТА!!!
ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ С КОКИ   bouquet   bouquet   bouquet
Атракция, надявам се днес да си по-добре  Hug Чувство за вина - ако си била пияна и си го изтървала, иначе няма за какво, на всеки може да се случи!

# 141
  • БГ
ДА СА НИ ЧЕСТИТИ ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ -
Деян на мама Радост,
Виолета на мама Doninka и
София на  мама NataliKol!
Да растат здрави и много щастливи деца!

# 142
Ох, Бобче, съжалявам, че чак сега иждам "съобщението" ти - ако не е много късно потвъждавам и аз - за двете ми слънца - ъфкорс!

Честити Рождени Дни на всички, които съм пропуснала!

Атракция, много неприятни изживявания си имала... Съчувствам ти! Тея падна от кафчето за обувки - от височина 1 метър върху плочките... Беше а 20 см от баща си, който беше клекнал  и тя падайки, явно се е изхлузила по на тати гърба, но все пак се удари. В паниката не моахме да раберем дори къде, но явно татковия гръб е смекчил сблъсъка с плочките. Наистина са си страшни такива моменти. Бог да ни пази децата - ние наистина не можем от всичко да ги опазим.

# 143
Честит рожден ден на Теодора на Игси,  Димитър на rosiza,   Александър на harmony broken,   Деян на anitza,  Виктор на dessivl,  Рангел на ivanka.1975 ! Да са ви много здрави, безгрижни и щастливи! Весел празник!

# 144
Честит Втори Рожден Ден на:

Теодора на Игси
Александър на harmony broken
Деян на anitza
Димитър на rosiza
Виктор на dessivl
Рангел на ivanka.1975

Много здраве и безгрижно детство за вас, мили деца!!!

Атракция, направо настръхнах като четох за инцидента ви. Прегръщам ви двамата с Бужи. Дано да си се поуспокоила малко, щом като на детето му няма нищо.

# 145
Здравейте моми4ета, 4естито и от нас на днес празнуващите , а и на вси4ки, които съм пропуснала с моята несериозност тук.
Атракция,  изтръпнах, надявам се вси4ко е наред и ве4е сте спокойни. Ние направихме скромно бебешко парти у дома , защото аз се прибрах едва онзи ден и не успяхме да се класираме в никое клуб4е. С роднини вероятно ще отпразнуваме другата седмица, 4е в делни4ни дни няма как. А сега отивам да посъбера игра4ки и да из4истя няколко поразии.
по-късни4но ще ка4а снимки.

# 146
  • БГ
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на
Деян на мама anitza и Тея на мама Игси,
Санди на мама harmony broken и Рангел на мама ivanka.1975,
Димитър на мама rosiza и Виктор на мама dessivl!!!
Желаем ви от сърце много здраве и безгрижни детски игри!!!

# 147
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Тея, Деян, Санди, Митко и Рангел!
Честито и на вчерашните рожденици!  Hug

Бъдете много щастливи деца!

# 148
Честит рожден дан на малката чаровница Тея, на Санди, Митко и Рангел, да са живи и здрави и да радват мама и тате!

# 149
  • Варна
Много благодаря на всички за поздравленията за днешния ни празник.Радвам се че не сте ме забравили  Embarassed,обещавам съвсем скоро да се включа по-подробно и да сложа и актуални снимки.

Честито и на останалите празнуващи днес -Тея,Санди и Рангел-бъдете живи и здрави,мили деца !!

Общи условия

Активация на акаунт