Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на филма "Не без дъщеря ми" и какво представлява?
Кои са препоръчителните арабски филми освен "The Message"?
Как се използва хената в арабските сватби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на филма "Не без дъщеря ми" и какво представлява?
Филмът "Не без дъщеря ми" показва събитията след Иранската революция, когато ислямистите идват на власт и ситуацията в страната, особено за жените, се променя към по-лошо. Преди революцията през 70-те години Иран е бил по-светска държава. Авторът на публикацията смята, че филмът представя доста негативна картина и не трябва да се обобщава.
-
Кои са препоръчителните арабски филми освен "The Message"?
-
Как се използва хената в арабските сватби?
-
Как мога да получа работна виза за чужбина?
-
Какви са препоръките за гледане на филма "The Lion of the Desert"?
а за ходенето в Хасеке,4акам Хари да се върне и заминаваме заставаме на центъра и аз/понеже знам езика/ запо4вам да викам-кой познава семейството на Ахмед дето ще се жени за Катето и живее в София -все ще се намери някой да ни насо4и,апъ к ако има пове4е от един Ахмед които си има Катя ще ги обиколим вси4ките-така ще запознаем Хари с арабското,а то във вашия слу4ай с кюрдското гостоприемаство

ако изкрещиш Ахмееед на Катяяяяяяяяя, никой няма да отвори, но ти гледай къде, ще спуснат щорите
Но най-добре да изкрещиш КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЖИВЕЕ този ахмед дето такъв срам иска да навлече на семейстовтоооооооооо сиииииииии, аз съм тук да помогна на злочестите родители и да ги отърва от тази напаст, а в замяна не искам почти нищо освен 2 камили за мен и спътничката ми, която е преплувала 9 морета ,за да дойде и развее белия байраяк и искаме също така и оня синджир дето си го намотаваш 3пъти около врата, за да си покрием разходите по пътя
Тогава хората ще видят , че сте добронамерени и разбрани жени.

Накрая ме хвана, за да не мърдам, залепи слушалката на ухото ми и вика на моя младеж: "Тя слуша, говори"
И пак милион клетви- че оная пикла не го интересувала, ама какво да правел като тя работела при него, а сега трудно се намирали работници, а и гаджето й пак във фирмата работи, ако изгонел нея и той щял да се махне...и дъра- бъра- сто чадъра...
Здравейте момичета
Много бързо става - като си го вземеш дълбоко замразено от фризера естествено- опържв се бързо и е ужасно калорично но си заслужава де 

и прекрасни деца,които ще те правят щастлива