Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на филма "Не без дъщеря ми" и какво представлява?
Кои са препоръчителните арабски филми освен "The Message"?
Как се използва хената в арабските сватби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на филма "Не без дъщеря ми" и какво представлява?
Филмът "Не без дъщеря ми" показва събитията след Иранската революция, когато ислямистите идват на власт и ситуацията в страната, особено за жените, се променя към по-лошо. Преди революцията през 70-те години Иран е бил по-светска държава. Авторът на публикацията смята, че филмът представя доста негативна картина и не трябва да се обобщава.
-
Кои са препоръчителните арабски филми освен "The Message"?
-
Как се използва хената в арабските сватби?
-
Как мога да получа работна виза за чужбина?
-
Какви са препоръките за гледане на филма "The Lion of the Desert"?
Я се успокой-иди си купи нещо ново-поглези се малко...
Да не съм на мястото на момчето,каквато си Ката-злата 
Операция май се прави на тежки случаи,а Мия-кайсия ще си се оправи и без,само търпение!Док иска комисионна май!
Вчера мъжо като хапва сладко подобна..Аз гледам само и пийвам бистра водица
Ей я кутията на секцията,ама я заобикалям,че много се отпуснах тия дни.
накрая й казвам"това струва 1$ бе жено,какви са тия филми"оригинален и блаа блаа.."
БЕЗ ТЮТЮН...по-добре,тъкмо няма да се блазня да пуша,4е сега се кърмим 

-ако можех бих ви дала на всички да си хапнете...пожелавам на всеки такава свесърва-винаги се съобразява да не се бърка,да не би без да иска да ме обиди,дори мисли,че месенето в личния живот е голям грях...но тя много е страдала като малка,защото майка и починала млада,а тя се превърнала в нещо като прислужница на другите две съпруги на баща си,който бил влиятелен и богат,но не се интерсувал от чувствата на дъщеря си-за това тя се омъжила млада,да се оттърве...е,това е случка отпреди 50-60 години,но тя и е оставила горчив опит
И като ги питат журналистите все някои друг им е виновен за проблема,ама не и те,тези които са измислили тази регистрация...
Обикалянето по магазините е не само удоволствие,но и спорт 
Знам го от личен опит.
Все на ядене ме кара,от снощи изядох 2 шоколада и 2л кола изпих от 22:00 до 00:00, и после цяла нощ през 5мин тичах до банята
ето една чаша билков чай тази сутрин,по-добре ще ти се отрази от кафето,а и виж хората като са пили чай,как са се развеселили