Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на филма "Не без дъщеря ми" и какво представлява?
Кои са препоръчителните арабски филми освен "The Message"?
Как се използва хената в арабските сватби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на филма "Не без дъщеря ми" и какво представлява?
Филмът "Не без дъщеря ми" показва събитията след Иранската революция, когато ислямистите идват на власт и ситуацията в страната, особено за жените, се променя към по-лошо. Преди революцията през 70-те години Иран е бил по-светска държава. Авторът на публикацията смята, че филмът представя доста негативна картина и не трябва да се обобщава.
-
Кои са препоръчителните арабски филми освен "The Message"?
-
Как се използва хената в арабските сватби?
-
Как мога да получа работна виза за чужбина?
-
Какви са препоръките за гледане на филма "The Lion of the Desert"?

) темичка!Толкова сте готини всички,добронамерени и човечни
,за връщане не мога да кажа ,че сто процента ще останем,но поне ще опитаме със всички сили и средства,за да знам някога ,че поне съм пробвала....родителите му са само за сега в Кувейт,пак заради работата на баща му,и там също можем да си намерим работа,но за сега не ми се иска....Ако,можехме да си намерим работа в Щатите с нашите специалности от БГ,мисля нямаше да се върнем в БГ!Моето мнение е,че ако си имате работа и си я харесвате по-добре е да живеете в Англия,в БГ има още много години да минат за да е уреден живота 

Вече се усмихва съзнателно като му говориш. Искам като порастне да е пакостник и беля като леля си .
От около 1 месец това е едно от нещата дето не ми дава покой. 

Не ме питай за малкия Имаме среща на 27 февр и вече трябва да си приготвям и моите анализи 

Ужасна пясъ4на буря е и днес ше си останем в къщи.
Аз съм от тия, които съм заминавала "на сляпо" и не съжалявам. Проверката на времето и ситуацията си каза думата. Естествено и трябва да мислиш с главата , каквото и да решиш. Любовта, колкото и да е красива, не е достатъчна в семейния живот , за съжаление.
) толкова я хвана срам, че не издържа и избяга от стаята