През новата година - късмет и здраве за НоеМВРийсКата дружина!

• 25 124
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дидка, да, разгледахме го музея, много е готин, но лудницата е нечовешка...

момичета, тази сутрин качих снимки и на Ники, че отдавна не съм пускала негови...давам линк, на който му се гледа Wink

http://picasaweb.google.bg/la.aurora/NikiSummer2008

# 241
...аз ги разгледах вече  Wink
Ей тук е голям сладур Hug

Рори, да не работиш в Туристичска агенция newsm78....като гледам на колко места ходите, направо сте си за завиждане  Grinning

# 242
  • София
хихи, не, и двамата с мъжа ми сме в скучната и нашумяла с лошо име пътна инфраструктура...но сме се намерили да обичаме много и двамата да пътуваме и гледаме всяко свободно време и пари да излезем малко извън бг да поразгледаме Wink

# 243
...много ви се радвам за това  Wink
МирО трябва с буксир да го дърпам за да излезем от Сливен Tired

...а да видях едно много красиво, червено перде..направо се влюбих в него Grinning
Уви тук в Сливен нещо подобно не може да се намери Confused

хубав и слънчев ден   bouquet
Ние излизаме с Шошко

П.С. Ние миналата седмица пък се върнахме от море - една седмица и накрая вече ми омръзна.Бяхме само с децата  Peace
аКО някой е гледал филма "С деца на море" знае за какво говоря  Joy Жалкото е, че аз самата настоявах сами да отидем....
Иначе си търся работа, ама ако знаете какви заплати предлагат в нашия град - 350лв. Sick

...дърпа мееее, чаочи

# 244
  • София
аа, Диде, пердето е от един магазин срещу Румънското посолство, имат много хубави платове и шият по поръчка Wink ако минавате през Сф там има хубави неща Wink

айде, приятна разходка с Шошето...голям красавец е, пу пу пу! като батко си Heart Eyes

# 245
ух, и аз умирам да пътувам, това ми е представата за добър сживот Simple Smile
може да се трепеш от работа, но един-два пъти в годината, ако можеш да си позволиш да избягаш някъде из европа (че и по-далеч) е супер Simple Smile
миналата година преди за забременея се находих по командировки, направо се пристрастих Simple Smile
сега сме решили с цецо, че започваме да си пестим пари за екскурзии Simple Smile не може така повече Simple Smile

диде - големи сладури са двете момчета, пупу, да ги нацелуваш  Heart Eyes
може да накараш миро да ходите до сф за пердета  Mr. Green хем малко разходка Wink

# 246
  • София
Си Кей Wink
ако може да се вярва на инфото във форума днес имаш рожден ден!
Честито и бъди много щастлива и здрава, бъдеща и настояща мамо! Wink

# 247
сели, честит рожден ден, мила  Hug Hug Hug
наш'то фемили от сърце ти пожелава най-вече здраве, много много щастие, любов и късмет и най-чудесното бебе  Heart Eyes
целувки  Heart Eyes

# 248
И от тук хепи бъртдей Сели! Да си ми жива и здрава и само да се хвалиш занапред!  bouquet

# 249
  Здравейте момичета,

ние се върнахме от България в събота,изкарахме си много хубаво.Бяхме на море.Ходихме до Балчик,Албена и Калиакра.
И на Али й подейства супер смяната на климата,впе4етлена бе6е още на летището в София– как всички говорят български и тя разбира всичко! Simple Smile

Ще ви пусна снимки тия дни.Всичко хубаво,само тези срещи и раздели,така ни разстройват ,и нас ,и семействата ни.

Тони,как е Теди,кротичък ли е Heart Eyes
Диде,на море с 2 малки деца,каква си смела  Grinningне си успяла да си почине6 сигурно.
Рори,винаги показва6 хубави снимки,4удесно е ,4е можете да пътувате толкова много.
Мери,вие как сте Simple Smile
 Сели,на патери4ка,4естит рожден ден ,да си здрава и най–сладкото бебче ти пожелавам!

Из4езвам,отиваме да пазаруваме,лек ден на вси4ки!

# 250
бари, много ме кефи али как говори и двата езика  Heart Eyes супер е това  Hug
ние се гледаме, теди е кротичък, днес спахме до 10 Simple Smile
иначе е шило, много се върти, жилав е такъв, но послушничък (все още  Crazy) Simple SmileSimple SmileSimple Smile
таня е при майка ми, след седмица ще я заведем при свекърва ми, после отива с нашите на море... аз все едно съм с едно дете Simple Smile
ама важното е всички да са доволни и щастливи Wink

# 251
  • София
Здравейте, на всички  Grinning
Аз най-сетне се кротнах у нас. Въпреки, че официално от 3-ти съм в отпуск по майчинство, си ходех на работа до миналата седмица и само ме майтапеха, че в офиса ще родя. Сега хватката е да устискам до края на тази седмица, докато доктора ми е в отпуск, а и разбира се за концерта на Лени Кравиц, пък после вече да си раждам на спокойствие  Mr. Green
Много ви благодаря за пожеланията за РД  Hug
Разгледах всички снимки (на Тони, Мери, Веси, Рори, Дидката) и сега душата ми е задоволена Simple Smile Личат си хубавите емоции и радостта Simple Smile Поне виртуално и аз посетих някои места, защото тази година се очертава да пропускаме морето и всякакви по-далечни пътувания. Поне на Мальовица ходихме за 2 дена, та не съм съвсем капо Wink
Иначе аз съм добре - шишо бакшишо  Mr. Green Определено ми тежат килцата, но нали е за хубаво Simple Smile По този повод, не мога да не отбележа Дидката колко е отслабнала  Grinning Направо си като момиченце, Дидко  Sunglasses
Лори също е добре, чака с нетърпение появата на бебето и поне за момента е много ентусиазирана. Дано така да се запази и в последствие, а да не се налага да се боря с някоя ревност. Сега е при баба си в Ловеч и в края на месеца ще дойдат и двете насам.
Целувки и поздрави на всички ви и хубаво лято  Heart Eyes Hug

# 252
  • София
Диде, наистина изглеждаш много добре.
а тази снимка е страхотна, супер разнежваща: http://images25.snimka.bg/005601481.jpg

Сели, гледам, че остана съвсем малко още! хайде, стискам палци всичко да е по вода, и да не избърза момата преди Лени Кравиц Wink

# 253
  • тук-там
Много хубави снимки, стархотни сладурчета са ноемврийчетата. за пореден път се убеждавам в уникалния им скорпионсики чар. Ето и малко снимки от нашите почивчки: http://s40.photobucket.com/albums/e250/raya_marinela/ В началото на Юни бяхме на Халкидики, а през юли ходихме за няколко дни в Априлци.

Тони, как е малкият? Надявам се, че сте добре и нямаш повод за притеснение околко здравето му!

Моето Рае е на гости на другата баба. Аз съм тъжна без нея и по-честички ще влизам да се разговарям с вас. И да се радвам на вашите дечица!

# 254
  • София
Здравейте, отново Simple Smile
Все още съм 2 в 1, а същевременно и в очакване. Дочаках и преживях концерта на Лени и сега ми е така пълно на душата, защото една моя мечта се сбъдна  Grinning Концерта беше страхотен, а ние се накефихме максимално Simple Smile Бебочко се държа много добре, обаждаше се от време на време, но иначе за моя радост нямах контракции. От 2 месеца насам съм с постоянни контракции, но явно концерта му се хареса на човечето и всичко мина ОК Simple Smile А на излизане от стадиона се снимах с Томата, Елена и Ясен от Мюзик Айдъл. Като ме попитаха в кой месец съм и след моя отговор - В деветия!, те се шокираха, но бяха много сладки  Grinning Малко ме е яд, че на Металика не отидох на концерта, но поне го слушах от страни на стадиона в едно паркче с моя приятелка и се чуваше много добре. Общо взето последните дни хубави емоции  Grinning
Маринелка и Ивке, разгледах ви снимките с огромно удоволствие Simple Smile Али и Рая са станали още по-хубави и са страхотни деца Simple Smile Покрай тези снимки така ми се доходи на море, но това ще е нещото, което ще пропуснем тази година.
При останалите как са нещата? То сега времето хубаво и кой ли седи пред компютъра, ама поне от време на време е хубаво да се записваме Wink

Общи условия

Активация на акаунт